- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Предпазна мярка от родители :)
Мн ви се моля кажете ми как да направя така че като влизам в някой сайт нашите да не могат да видят по-точно кои страници съм гледала.Пример:като напишеш rozali ... и ти изписва сайта rozali.com и линкове към всички работи които съм гледалаИма ли начин да не се запазват линковете или начин да ги изтрия??? Моля ви сеееееее не искам да ми гледат нещата !!!!
![]()
Триеш Browsing HISTORY и кукитата за по сигурно.Първоначално написано от ^Adrenalinka^
как става това ?!Първоначално написано от Forslor
vlez v google i pi6i CCleaner....tova e imenno takava programka za triene na linkovete koito si izpolzvala ,no ako vliza6 prez windows explorer ili mozzilla firefox....iztegli si programakata ot google-ima free download....i posle q nastroiva6 da ti trie ne6tata samo ot internet expolrer-a....abe iztegli si programkata i si q instalirai,puk natatuk 6te se spravi6 \/
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
vsa6tnost dokato sme na taq tema ot kade roditelite mogat da vidqtr v koi saitove si vlizal
Otiva6 na Desktop-a kadeto ti e ikonkata na Internet-a i dava6 s desniq buton Properties. I tam v dqsno pi6e CLEAN HISTORY ,natiska6 tam i mu dava6 yes i iztriva vs saitove v koito si vlizala.
Оле мерси много))
Да,може да се види.Като напишеш първите букви на някой сайт и тогава ти падат отдолу линковете![]()
Има и много по-лесен начин от този... Просто състваш още един юзър и ти си админ... Слагаш си пассс и да не ти пука тои не може да види нищо, което става при другия юзър....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Дам ... ама става въпрос за родителите миПървоначално написано от KisskilleRcHe
Като видят че не им давам да гледат какво имам на компа ще се кажат че кой знае какво правя
![]()