.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен

Предпазна мярка от родители :)

Мн ви се моля кажете ми как да направя така че като влизам в някой сайт нашите да не могат да видят по-точно кои страници съм гледала.Пример:като напишеш rozali ... и ти изписва сайта rozali.com и линкове към всички работи които съм гледала Има ли начин да не се запазват линковете или начин да ги изтрия??? Моля ви сеееееее не искам да ми гледат нещата !!!!

Forslor
    Guest

Re: Предпазна мярка от родители :)

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Мн ви се моля кажете ми как да направя така че като влизам в някой сайт нашите да не могат да видят по-точно кои страници съм гледала.Пример:като напишеш rozali ... и ти изписва сайта rozali.com и линкове към всички работи които съм гледала Има ли начин да не се запазват линковете или начин да ги изтрия??? Моля ви сеееееее не искам да ми гледат нещата !!!!
    Триеш Browsing HISTORY и кукитата за по сигурно.

Супер фен

Re: Предпазна мярка от родители :)

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Триеш Browsing HISTORY и кукитата за по сигурно.
    как става това ?!

vlez v google i pi6i CCleaner....tova e imenno takava programka za triene na linkovete koito si izpolzvala ,no ako vliza6 prez windows explorer ili mozzilla firefox....iztegli si programakata ot google-ima free download....i posle q nastroiva6 da ti trie ne6tata samo ot internet expolrer-a....abe iztegli si programkata i si q instalirai,puk natatuk 6te se spravi6 \/
    "Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    vsa6tnost dokato sme na taq tema ot kade roditelite mogat da vidqtr v koi saitove si vlizal

Otiva6 na Desktop-a kadeto ti e ikonkata na Internet-a i dava6 s desniq buton Properties. I tam v dqsno pi6e CLEAN HISTORY ,natiska6 tam i mu dava6 yes i iztriva vs saitove v koito si vlizala.

Супер фен
    Оле мерси много ))
    Да,може да се види.Като напишеш първите букви на някой сайт и тогава ти падат отдолу линковете

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Има и много по-лесен начин от този... Просто състваш още един юзър и ти си админ... Слагаш си пассс и да не ти пука тои не може да види нищо, което става при другия юзър....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Има и много по-лесен начин от този... Просто състваш още един юзър и ти си админ... Слагаш си пассс и да не ти пука тои не може да види нищо, което става при другия юзър....
    Дам ... ама става въпрос за родителите ми Като видят че не им давам да гледат какво имам на компа ще се кажат че кой знае какво правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си