- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сайтовете за зазапознанства
Преди малко ми се включва некъф на 26 с мисълта за секс много ясно.Вижте:
-искаш ли да спиш с мен
-iskam
ama samo 6te spim nali
-хаха, ами може да опитаме
ти досега правила ли си секс
-da
-в кой квартал живееш
-mladost
a ti?
-ха, и аз... ти в коя част
-2
ti
-аз съм в 3
искаш ли да се видим на кафе
-mm samo na kafe li?)
mi ok
-е с кафе ще почнем, да се опознаем, пък ще видим
сега свободна ли си
-da
-ми да се видим към 3.15, става ли
-dobre
kude?
-пред Патиланци става ли
-da,zna4i v 3 i 15 tam nali
ei da doide6,4e ine4e izpuska6 mnogo
-ок. дай да си разменим номерата на мобилните за всеки случай
-MNe
ne e nujno!
-с какво ще си облечена
-s rozova pola
i bql pulover
a ti?
-ми с черен спортен панталон черна ластична блуза по тялото
НАправо ми иде на тоя да му прата Господари на ефира да го вкарат в правилния път!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
bat xorata!!!i az mn se nervq na takiva,ama to rqdko ima nqkfi razli4ni v teq saitove,osobeno za mujete.....taka 4e vuob6te ne se zanimavaite sus takuv tip zapoznanstva!!!![]()
well,aren't we just a ray of fucking sunshine?!!
Ох... Ама и ти си една тъпа.... А ти кво праиш в тея сайтове за запознанства??? Много ясно, че за тва мислят, защо му е иначе на един чикиджия да влиза в такъв сайт????
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Айде мери си думите.Щото мога да кажа, че най-добрия ми приятел го познавам от там.Тъпа съм била...ти щото си свръх умнаПървоначално написано от ErinEverly
![]()
Значи си ограничена във връзките с други хора, а тва си е твой проблем.Първоначално написано от Eleonora
Колкото до думите - не ми казвай да си ги меря. И да, умна съм, най-малкото съм 200% по-умна от теб. Се пак мисля че се познаваме достатъчно добре.
И не се научи да не възразяваш, когато не си права, значи.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Само едно ще ти кажа.В момента си водиш монолог, сеш сеПървоначално написано от ErinEverly
Айде много ти здраве.И пиши по темата ако обичаш... \
/
Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам коя е по-умна,ала отстрани нито едната не прави впечатление на такава...асоциация ми е с две лигли на 4 годинки "Виж,моята кукла е по-хубава от твоята.." "-Неееееее,моята е по-хубава от твоята и моята майка е много по-красива от твоята"..пфу..спокойно..прец нката за дова кой е умен и кой не е,е субективна..затова никоя от вас не може да твърди с точност,че превъзхожда другата.
Аз не харесвам сайтовете за запознанства,защото са посредствени-първо виждаш човека на снимка,после ако ти хареса,осъществяваш контакт с него..irc с всичките си косури е 100 пъти по-добра алтернатива,защото първо имаш време да опознаеш човека отсреща като личност,да го одобриш или отхвърлиш,преди да оцениш външността му.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Много внимание обръщате на хора недоизживяли пуберитета си!![]()
Радвам се че ще млъкнеш. Аз вече писах по тематаПървоначално написано от Eleonora
RAWRRR,
Радвам се, че сподели мнението си, но никой не ти го е искал.
Erin Everly
Всъщност имам свободата да си изразявам мнението и без специална покана![]()
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И това като го каже някой на 15 направо ме напира нечовешки смях.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Пфхахахахха![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Нямам какво да кажа, освен това, че Eleonora е изключително тъпа.
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
toq e ebati pi4a![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !