- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как разбрахте за този сайт?
Ооо беше толкова отдавна.Мисля, че едно момиче ни беше давало линкове да четем статиите.Там за отслабването бла бла.И аз реших да отоворя форума.Четох 2-3 дена и се регнах.После имаше някакви проблеми.Претоварване на данни...Нещо такова и когато след месец отворих форума беше коренно различен.Ама това 2004.После имаше някакви спорове бла бла бях с бан.Така де много хора.И преди година и повече отворих някакъв линк и вместно "Критична информация; вие сте изгонен от този форум" ми излязоха всички под форуми.И се регистрирах наново, защото не помнех паролата.Така излиза, че съм намерила форума 2 пъти :)
аз си търсех нещо в гуугъла(не помня кво)и случайно попаднах на тоя форум.първо само го разглеждах,после се регнах и такам... :P
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
не помня.. :P
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Имам смътен спомен как видях реклама на сайтаи влязох...но не съм сигорна
![]()
Хахахаха...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами преди да си взема компа една приятелка винаги влизаше тук и четеше разни теми и после реших и аз да влезна. Отначало пишех само като гост, но с времето си направих и една регистрацийка.
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
От мойта доста добра френдка- Брейн Стю!!!![]()
Благодаря й,че ми каза за този сайт,супер е!
Ами търсих някаква песен в Google и така попаднах тук![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
От братовчедка ми,а тя от нейн съученик,а той от някой друг и т.н.
Един приятел ми даде линк към някаква тема от раздел Секс, на която се посмяхме доволно. След това реших да се регна.
Едно момиче от моя клас ми каза за този сайт , това беше преди около 2 3 години , в началото разглеждах само сайта а после започнах да чета и темите във форума и доста по късно се регистрирах и така.. :P
търси информация в гугъл
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
В часа по информатика - предния ученик не беше излязъл от нета и аз си записах сайта и вкъщи го разгледах на спокойствие... и след време се регнах...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Края на миналата учебна година от едно гадже![]()
![]()
Гаджето го разкарах, но сайтът и форумът са ми все така любими
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
от една моя мн добра приятелка ;>
Търсих превода на една песен и попаднах на този сайт
Някой от познатите беше метнал някакъв линк май, де да знам. Не си спомням вече![]()
от кефчепреди година и нещо
ами аз съвсем случайно в google, щото бях търсила нещо...после доста време само разглеждах преди да се регна и така...![]()
Май от някакъв вестник или случайно бях попаднал тук...не помня. Тук-таме влизах да разглеждам и след време се регнах...то си пише кога.![]()
![]()
Ами.. Един ден си търсех в GOOGLE.. някакви рецепти против менструални болки..
/ох,имам чувство,че се изчервих/
И понеже намерих в сайта,си го сложих в Фаворитите..
Днес го отворих по случайност и видях линк към Форума..и понеже съм фен на форуми.. се регнах..
Това е..
Ами търсих разни смешни стихчета, то ме препрати тук (не във форума, направо в сайта) имаше разни "законите на мърфи", за блондинките разни глупости и такамм![]()
Ами търсих разни смешни стихчета, то ме препрати тук (не във форума, направо в сайта) имаше разни "законите на мърфи", за блондинките разни глупости и такамм![]()