.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    KpeMu
    Guest

Някое от момичетата във форума правило ли е аборт?

Абортът все още ми е мистерия въпреки многобройните теми,които прочетох за него тук.Та искам да попитам дали някоя от вас го е правила - какви се последиците, как се чувстахте след това, ...и въобще всичко?

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    На мен наскоро за малко да ми се случи амаа ми се размина
    Късмет
    Ти смяташ да правиш ли
    Или вече си го направила

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

az f
    Guest
    az pravih-nqma da kaja kak se 4uvstvam-ujasno prosto tova ne6to ne trqbva da se slu4va na nikoi az sam na 19 god. i kogato go napravih priqtelqt mi me napusna i celiqt mi jivot se oburna s krakata na gore.... Gospod dava jivot a az go otneh

KpeMu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    На мен наскоро за малко да ми се случи амаа ми се размина
    Късмет
    Ти смяташ да правиш ли
    Или вече си го направила
    Ne, Slava BOGY! Prosto na nqkolko puti veche mi se razmina taka da se kaje ... i mi e dosta lubopitno za posledicite sled vsichko..psixicheski fizicheski...

Мега фен
    Град
    SF
    Слава богу не ми се е налагало. Разминава ми се засега...
    Съседката ми (сега е на 29 и има детенце на 3) е правила аборт на 18 и казва 4е няма по-трудно и ужасяващо решение в живота на едно моми4е от това да направи или не. Все още го сънува това бебе и няма да си прости за постъпката си никога. Но тогава просто не е имало изобщо шанс да задържи детето и да го отгледа... Дано не ви се налага, искрено ви го желая на вси4ки, защото едно такова нещо ви разбива живота, психиката, отношенията с много близки хора и цялото бъдеще

Робинята на Quench

Град
    Сред Ангели
    Въпрос на мислене
    Може още утре да не помниш

Ся че искаш да се самонаказваш и самобичуваш е отделебн въпрос

Цитирай Първоначално написано от az f
    az pravih-nqma da kaja kak se 4uvstvam-ujasno prosto tova ne6to ne trqbva da se slu4va na nikoi az sam na 19 god. i kogato go napravih priqtelqt mi me napusna i celiqt mi jivot se oburna s krakata na gore.... Gospod dava jivot a az go otneh
    Извинявай предварително!!!Приятеля ти е едно лайно,което неможе да поеме последствията от действията.Сигурно си го обичала и неискаш да го хулят,но както казах-лайно след дъжд...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да аз съм правила 2 пъти аборт и съм на 15 години .....не базикам се ..не съм се пак съм на 15 ...аххаха

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да аз съм правила 2 пъти аборт и съм на 15 години .....не базикам се ..не съм се пак съм на 15 ...аххаха
    Много забавно....Да в теен форум сме ама все пак .....

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Не е много хубаво да се шегуваш с тези неща, но не ми хареса и поста на момичето, пуснало темата, че на няколко пъти за малко да и се наложи... какво трябва да се опариш, да ти се случи и тогава да бъдеш по-внимателна ли? Достатъчно е сериозно това, за да се отнасяме с пренебрежение

Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Къв теен бе
    Имам чуството че на някой тук все още за закуска, обяд и вечеря им се сервира кърма

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Къв теен бе
    Имам чуството че на някой тук все още за закуска, обяд и вечеря им се сервира кърма
    Не се смей .Трагично е !!! Но все пак като си малък и ти напират едни въпроси,въпроси....Нормално е.Ама да се базикаш-Аз незнам си колко пъти съм правила......Айде да ти се наложи,точно на 15 да видим дали няма да се вайкаш.Не съм го преживяла и внимавам да не го преживея.Не го желая на никой.....Наистина се сбъркваш.....

Супер фен
    баба ми ама не мога да се сетя ника и, май беше basipensiqta_f

Изотоп
    Guest
    Приятелката ми няколко пъти пи Постинор и след всеки път - големи нерви. А и по принцип цикъла й е нередовен и аз постоянно съм изтръпнал. Аз и казвам да почне някакви противозачатъчни, а тя вика че не се чувствала сигурна предпазена от само 'някакво си хапче'... какво да кажа Казвам й - хапчета с презервативи, тя пак - 'ми трябва да говоря с мама'. И това от месеци насам.
    Секс правим рядко - не е въпроса че се виждаме рядко, а че ми омръзнаха всички тия нерви и очаквания да й дойде

Повече от фен
    Да тези нерви около закъсняването на цикъла са голямо чудо ...

Цитирай Първоначално написано от Изотоп
    Приятелката ми няколко пъти пи Постинор и след всеки път - големи нерви. А и по принцип цикъла й е нередовен и аз постоянно съм изтръпнал. Аз и казвам да почне някакви противозачатъчни, а тя вика че не се чувствала сигурна предпазена от само 'някакво си хапче'... какво да кажа Казвам й - хапчета с презервативи, тя пак - 'ми трябва да говоря с мама'. И това от месеци насам.
    Секс правим рядко - не е въпроса че се виждаме рядко, а че ми омръзнаха всички тия нерви и очаквания да й дойде
    Абе човек накарай до това дете да пие хапчета.От тоя Постинор който го пие "често" (като се има в предвид че по-често от 2-пъти в годината граничи с лудост)ще си има проблеми и не просто ще и е нередовен цикъла,ами .... и аз незнам какво ще и стане....може да спре да и идва!

Изотоп
    Guest
    Не мога да я накарам, тя е голямо момиче и се предполага че може самостоятелно да взима решения и да носи отговорности за тях

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм правила аборт,но естествено с приятеля ми взимаме предпазни мерки.Но ако си мислиш,че някое момче от форума ще си признае...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си