- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- domakinska rabota
i dvete gi var6a, no i ne samo tqh - men me kefi da miq 4inii pak sam mom4e![]()
В нас главно аз чистя, а с майка ми си поделяме готвенето.
Но тя пък мие повече чинии.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
и аз правя и двете, но щом трябва да избирам предпочитам чистенето![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Ъхъм, помързелувайте докато можете, като се изнесетя...цял живот това
ви чака, освен ако не ви е кеф да си живеете в бардак. Предпочитам да мия чинии разбира се, но правя всичко, понеже милия ми брат ако направи нещо такова, о не би, ше земат да му паднат въцете!
Give me your best shot motherfucker!
Оооооо аз понеже имам двама братя и работата се разпределяше, но сега обаче и двамата са сруденти и аз трябва да прая всичко. хаа![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Рядко върша домакинска работа,освен веднъж седмично да си почситя червеничката ми стая.Всичко се изчерпва с това.
И двете ги върша ама пове4е 4истя![]()
който прави и двете за кое да гласува :P
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
predpo4itam 4iniite, oba4e dosta 4esto se nalaga da 4istq, nabutvam vsi4ki bolkuci v garderoba i hop ve4e e 4istopo4ti vseki put mqtam praneto, bokluka ve4e ne go izhvurlqm az
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
По принцип си чистя само моята стая,но понякога когато няма никой вкъщи ми става неудобно и чистя навсякъде.нооо рядко мия чиниите.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
az samo moita staq si 4ista...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ами аз от време на време забърсвам малко прах - не е особено приятно,ама ..
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT