- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ~*Rum4ityyy*~
Айде сега сички си кажете мнението за наща приятелка ~*Rum4ityyy*~
! Не знам ... според мене тФа е ама МНОГО комплексиранУ и сдуханУ същестФо. Кой я знае колко е тъпа, грозна и дебела, обаче иначе пуска теми, че разбираш ли ... "Мене сички ме харесФат, помогнете ми да се отърва от тФа внимание!" Ха-Ха-Ха! Е кажете ми ... не ви ли омръзна от кухи селски пръчки?!?!?!
Айде сега сички си кажете мнението за наща приятелка ~*Rum4ityyy*~
! Не знам ... според мене тФа е ама МНОГО комплексиранУ и сдуханУ същестФо. Кой я знае колко е тъпа, грозна и дебела, обаче иначе пуска теми, че разбираш ли ... "Мене сички ме харесФат, помогнете ми да се отърва от тФа внимание!" Ха-Ха-Ха! Е кажете ми ... не ви ли омръзна от кухи селски пръчки?!?!?!- това случайно да не си ти и да искаш да разбереш какво мислят за тебе тия номерца са ми познати...![]()
ehh tova samovlubeno dete ste go vzeli za obqd..![]()
HAHAHAHApro4etoh i vs mneniq i nz ama moga da sporq s abs vsqko i tyk vyprosa ne e 4e imam stranen na4in na mislene..
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
тва е пущиняк бе.... то бива простотия ама при нея е в излишък![]()
Баси тъпата путкаТолкова е зле,че нещо взе да ме съмнява дали не се прави на пача.Смисъл - наистина ли някой може да е толкова тъп и прост?
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Да,но все пак се съмнявам.Изглежда прекалено проста,за да е такава наистинаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
само я 4акам рум4ито или квот е там да публикува снимка, заради нея ще си намеря старите кубинки и ще и ида на гости до Бургас, да и обясня кви са метълите и кви са нещата от живота![]()
![]()
![]()
просто от някои хора ме избива на насилие![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ай земи ме и мене...нищо,че съм с гуменкиПървоначално написано от alice sw
![]()
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
ест, щом е за такава добра кауза![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз доста изчерпателно мнение за нея написах в темата, дето страдаше, че всички я харесват.Ама за кво пускате теми за такива? Не заслужава.. Сега сигурно се кефи, че е привлякла внимание.
П.С. интрига да има..
ама то аз съм на 13...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
не претендирам че съм умна,ама на фона на тва същество съм!
да!![]()
te tolkoz tapo govedo ne bqh 4uval no sega imah tazi 4est !!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Най точното определение за нея!Нека се радваме че всяка седмица има по една/един като нея който да предизвиква смях.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
AaXaXAXAaxAaxXAxAxAXaXAxaXAxAAXAxxAXAaxXAXAxAXAXAX axaxaxaXAXAxaxAxAXAxAXAXAXAXxXxXAaxAxaXAaxXAaxXAxa AXxaXAxXxaX.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....ne ne neee....vui vii v red li ste,cqla tema li ima daje za tui!!...tc tc az nqmam kvo da dobavq pro4etete i mneniqta i sami 6si napraite izvodite az prosto nqmam sili da komentiram...
![]()
I feel like I'm all alone
All by myself I need to get around this
My words are cold
I don't want them to hurt you
If I show you
I don't think you'd understand
'Cause no one understands'
Ау като прочтох мненията и, ма тя таз много проста бе хора. Аз просто не знам как може да я траете, въпреки, че всеки форум се нуждае от поне един такъв индивид, за да става веселото. А тази Румчиту оперелено много добре върши тази функция!![]()