Когато ти четях историята все едно четях моята!Същото ми се случи на мен.Само че аз търпях това 4 години!Един ден е мил с мен,другия от най-малкото нещо прави скандали.Опитваше се да ми забранява да излизам с тоя и оня и такива глупости.Понякога даже се питам абе какво правя с тоя човек.А аз много го обичам.Както каза ти нещо отватре не ти дава мира,а знаеш че трябва да го оставиш.За мен това е проява на слабост,но както и да е.Той знаеше че каквото и да направи аз ще му простя,защото страшно го обичам.Но след 4 годни един от многото скандали на родителите ми по този повод ме накра да се замисля!И просто чаках някаква причина!И ела да видиш.Просто му казах край,казах му всичко което ме мъчеше толкова години и след 2 седмици явно осъзна какво съм за него.Падна ми на колене да ми се моли,всичко щял да направи.Сега ще се скра с шефовете си за да се видим.Просто нещата се обърнаха.Затова колкото и да ти е трудно,постарай се да му докажеш,че ти можеш без него,но той без теб не!Дано да съм помогнала по някакъв начин!