- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви кецове носите?
а не може ли да си нося кецовете за6тото ме кефат а не 6ото позата е на МОДА?!! аз кфо да направа 4е половината говеда видяха 4е си4ки носат кецове и те да не останат по назад са си купили?Ве4е като вървя по улицата сяко второ момиче е с кецове .... кофти ... и тея които си носят кецките за кеф сега и тях ги мислят за ПОЗИ!Първоначално написано от BornFromPain
![]()
Та по темата... мойте са на Circa старите са ми на Aeon![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
mi sq sam sas cirkaoba4e imam i edni pony i converce i ne sa nikak lo6i
ina4e okolo godina karat pri mene ama ot mn ne6ta zavisi ako si gi pazi6 i gi poddarja6 mn vreme moje da kara6 s tqh a we si4ko e otnositelno
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Adio-черни.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Sega Etnies predi6nite mi bqha Dvs ae ti4aite sq v Insomnia 6toto ima 50% namalenie na nqkoi modeli!!
Дъ бест аватар от галерията
Първоначално написано от Анонимко
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Мойте са ръчно производство!
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
първите кецове, които си купих бяха Мания и издържаха мноооого дълго, но все пак те (според мен) не са кецове за гъзарски дрехи, а са по-скоро за всеки ден, да изведеш кучето, да отидеш до кварталния магазин, да изхвърлиш боклука. нещо такова. В момента съм с кецове на Pony и съм много доволна. тва спеоред мен са си кецове за всеки стил. могат да се носят с всички дрехи- поли, дънки, гащеризони, къси гаши и т.н. освен това ги имам от 7 месеца и не са мръднали! много съм доволна и ви ги репоръчвам!
колкото до останалите марки-> кецовете на DC съ6то са добри, но... не колкото Пони!
и още нещо! все пак всичко е въпрос на личен избор и стил. важното е да са удобни и да ви харесват!
Аз съм върла почитателка на ДС... Нема по-яки кецове!!!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Pony , Diesel
ТВА БЯХ АЗ!Първоначално написано от Анонимко
Be yourself... ... ...
От вчера сум с булдозер.Преди тва имах на Ранърс и ми издържаха 5-6 месеца.По принцип бързо си късам обувките![]()
Osiris
Първоначално написано от Анонимко
![]()
ми, кажи ми тогава как да нося поличка с кецове Мания?! то просто е смешно!- пък и кой е споменавал биллабонг?! явно имаш грешка... пък и не смятам, че можеш да кажеш кое е парцал и кое не. има различни дрехи за различни вкусове. тва, което казах е, че кецовете на Мания за за по-всекидневна употреба и са по-обикновени! ако нещо не си разбрал/а се научи да владееш родния език....(нищо лично...)Първоначално написано от exploitedteen
![]()
DC![]()
В моментааааа PONY те са сравнително нови и затова не смея да кажа дали са здрави или не. Няколко Runners-a като резервен вариант.. е от тях вече не съм доволна... но за да не остана само с един чивт![]()
MANIA![]()
Адио,черни,яко стегнати... АМА ИСКАМ АДИДАС СУПЕРСТАР ! ИСКААААААААААМ !!!
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Кецове детска История!!!![]()
Light The Universe
Circa...Отделно имам и едни Etnies![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
кви кецове е.. ся цървулите са на мода ..![]()
алстарс и мания![]()
сега съм алстарс и ги нося от 4-5 месеца![]()