- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продавам кубинки.
еми, ето кво... продавам кубинки Underground, 39 номер, черни, 8 дупки, носени са веднъж.
- същите, ама с 2 дупки по-ниски.
ъъъ... оригинална цена - 185лв., ама ги давам за по-малко.
ако някой се вълнува - да заповяда![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аре купувайте, бе![]()
На момичето пари му трябват и не му се живее с рани по краката![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ако бяха с 5 номера по-големи,щях да ги купя веднага за 135 левъ
знам, че ще омекне. + тва и стийла си беше доволно твърд в началото... други са ми причините.Първоначално написано от exploitedteen
Тий за стийлчетата го приемам за лична обида. След 2 години ъндърграунда няма да омекне и да го поливаш с парафин![]()
Каза нещо за рани...и стийла малко ме тормози де![]()
Кубикнки носени от пор.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Дали ухаят на пръц?
2т. системно
есествено, че ухаят на пръц... то тук им е чарасъщо така, тва, че съм ги носила точно аз си е ебати екстрата! и, ако някой ги купи, тамън с този факт трябва да се гордее
![]()
ако никой не ги ще - тва мен не ме смущава. нямам против да си ги нося, ама все пак да питам![]()
И последно? Искаш да се оттървеш от тях или си ги искаш?
Каква е причината да го нахлужиш два пъти, да идеш до магазина с тях и да ги продадеш след това?
защо искам да ги продавам си е моя работа и не мисля да коментирам... имам си повод за това, който е достатъчно важен (да не мислиш, че е лесно да се разделиш с такава Обувка?). ако някой проявява интерес - ок, ако не - здраве да е.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Аз нося точно 39 номер (само се чудя дали говориш за 5-ца или 6-ца английски, щото те се различават малко). Та имам един чифт 5 и един 6, точно Underground, но от 10 дупки (цвят Бургунд и едни черни с шипчета). Нося ги вече не знам колко време постоянно и хич не се мръднали - много качествени и удобни обувки, дори се чудя защо ги продаваш. По принцип съм носила/нося всякакви кубинки, но Underground засега са ми фаворит - цената си заслужава. Един единствен, но голям недостатък е, че зимата държат студено и се хлъзгат...Относно омекването - след около 10 дни ако ги носиш усилено си омекват, но и като те стягат не е кой знае каква трагедия - лейкопласт на краката предварително му е майката!
Та бих посъветвала другите - купувайте, кво чакате! Тези обувки наистина си заслужават!
Аз съм Българче - излагаш се с това тормозене - аз като обуя маратонки и се тормозя...
![]()
Тогава кое им е хубавотоЕдин единствен, но голям недостатък е, че зимата държат студено и се хлъзгат...???
сори ама нося 41 ='(
пък който иска супер яки кубинки[номера по избор]чисто нови за 47 лева да пише![]()
Е, ти ако си търсиш такъв тип кубинки идеални за зимата си тръгнал по много грешен пътПървоначално написано от Анонимко
![]()
ооо, нещо интересно виждам... какви са?Първоначално написано от Silent Scream
![]()
алелуя.
ot tyka golemite nosa4i na kubinki gledam gi nosite samo za gazariqta darjali studeno ise xluzgali da iba golemi botu6i te na4i nemat nikaf smisal da se nosqt
Пич/ка, ако се научиш да пишеш правилно може и да поспоримПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хахаха Поре пробутай ги на Алекс бе!
Нарисувай им някфи огънчета, ковни 2 ламаринки и ше минат за ню рокец
![]()
Не бе сериозно Алекс може да се заинтересува :Р
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!