Zdraveite na sichki ...
Nachi iskam da razkaja moita istoriq...
Bqh v Balgaria za 2 meseca i se zapoznah s mnogo novi priqteli tezi priqteli se okazaha hora deto zimat narkotici... taka i az pokrai teh pochnah da zimam.Sichko tova stana sega lqtoto predi dva tri meseca...Vremeto v koeto az si bqh v BG poneje sam ot Belgiq i si idvam za vakanciite.. Za dva meseca seki boji den az sled kato stana ot krevata si rejehme s moq priqtelka po liniiki i si PERKAHME i taka tova beshe seki den... Sega sam kato apsoltuna skleroza opitvala sam pochti sichko extasy ,treva,herca, i nai lubimoto mi deto beshe beha AMFETITE te napravo me podludqvaha do denqt v koito nashte ne se pribraha v bg za da si me zimat za v Belgia nqkoi bil me isparjil za narkoticite... ot tam se zapochna sichko sega kato cheta kolko hora zimat ..neznam kakvo da kaja...Az sam na 15 godini ...i chesno kazano ne sajalavqm za sluchiloto se che sam vzimala i che sam bila bivsha narkomanka... No e adcki trudno da izleznesh ot tezi situacii!!! Opitaite se da ne shmarkate edin mesec i polovina i sled tova kato izleznete ot vsichki filmi i ot vsichki depresii shte vidite che kato chuete samata duma NARKOTIK vi se povrashta naistina na men mnogo mi se vzima no nqma drug nachin... Izlojih se i ne moje nishto da se promeni... Sega nikakvo doverie mi nqmat !!! TAKA CHE PONE AKO ZIMATE SE PAZETE !!! Pravi sa horata deto kazvat che kato opitash vednaj posle pak shte posegnesh !