Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от niGGa
Първо..Вземи се научи да пишеш на кирилица. Използвай препинателни знаци и главни букви. Не се разбира нищо от твоя текст.
Второ..Аз също съм пробвал много неща, но с никое не съм продължил. Явно твоята психика и воля е страшно слаба..
Трето..Не съм съгласен с теб, че ако опиташ веднъж после пак ще посегнеш..Това беше много глупаво..
Izvinqvam se predvaritelno che pisha na latinica,no nqmam kirilica.
Izobshto ne e glupavo tova koeto e napisala avtorkata 4e kato opitash vednaj posle pak ti se iska,az do sq ne sam vidqla chovek koito da e probval do sq naprimer amfeti i da ne sa mu haresali,prosto nqma takav slu4ai
Ти луда ли си каква си ? или много глупава що говориш работи които НЕ ЗНАЕШ. Хората са различни като цветовете на дъгата не съди по твойта слаба психика
Аз на бала пробвах амфетамини и КАКВО ? какво стана ? Единственото нещо поради което искам да пробвам 2-ри път и то за последен е защото на бала бях много пиян като ги взех и след това........... стана мазало. Обаче 2 години по късно решиш да пробвам пак и още не съм събрал смелост да ти кажа И ти давам гаранция че още 15 пъте да пробвам такива глупости мога да ги спра когато пожелая имам психика и знам как да се контролирам не съм като вас дечицата много ми харесва и няма да ги спирам. Аз го правя просто да знам че съм пробвал и не съм на 15 години като повечето от вас знам какво правя и кога мога да спра

п.п. и не съм го правил като вас за газарията ами за експеримента и защото трябва да пробвам от каквото мога няма да седя ограничен като смотаняк. Даже съм навит и кока да пробвам и може би ако ми се отдаде възможност ще пробвам но не се знае за ЕХ съм 90% навит