- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли женско приятелство?
И аз така мисляПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Според мен просто много хора не са наясно какво точно значи приятелството.Да си с някой в една компания и да си прекарвате добре заедно не е приятелство. В даскало се образуват много групички "приятелки", наричат се приятелки, но не са . МОже две момичета да си говорят с часове по телефона, да пищят и да се целуват като се видят, и пак да се плюят зад гърба.
Това също не е приятелство.
Женското приятелство съществува, но това не е нещо което се набива на очи от пръв поглед. Истинските приятели- и мъже, и жени, са хора, които разчитат един на друг, които си вярват и се обичат.Не може да имаш 20 приятели, имаш един- двама,трима. Всичко останало са моментни по- близки отношения.
А че жените са злобни- ми да така е.Но за да злобее една жена по адрес на друга, те не са приятелки. И никога не са били.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Напълно съм съгласна с rosskata!
Ще добя още,че според мен хората са зпочнали да дават определението "приятел" на всеки,но по този начин то губи смисъла си,размива се и става неясно!Дори зад ежедневните,за някои хора,целувки и пргръдки се крие лицемерие,а не обич!
Доста трудно е да срещнеш човек,с когото можете да бъдете приятели,но истински!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
добре не ми е ясно като си момиче кфо да не ядеш доматите с колците или с нещо сме по-малко от момчетата или кфо...нем не сички момичета са тъпи 'путки', както обичате да се изразявате и за тфа не можем да водим нормално съжителство с друг индивид от нашия пол без да си избодеме очите...
Еми съжалявам, но ако сте на тфа мнение май вие сте изостаналите...
И как по дяволите можете да решавате женското или мъжкото приятелство е по силно?! Все едно да определяте кой пол е по-умен...Еми не можете...
Има,планетата е голяма може да е 1 случай,но има такова чисто и искринно приятелство.Имам приятелки,но приятелството ни се гради повече на компромиси и не е точно това приятелство което аз бих искала.И това,че 15 години сте си приятелки ни значи,че няма да ти `забие` нож в гърба.Не мисле,че в тово време може да разчитаме на много хора...за съжаление.А мъжкото приятелство...чесно казано както е тръгнало ше стане по-рядко срещано и от това между момичета.Вече нещата са супер променени от едно време за което чесно казано съжалявам...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
ima - no e trydno da se nameri takava priatelka..istinska-pove4eto sa gadni izpolzva4ki i podmazva4ki![]()
koi pak vi kaza che nqmaimam priqtelka s koqto 5 godini ne sme se karali i dori minalata godina q sprqh ot krachka kam sasipvaneto na neiniq jivot. I samo zashtoto tq me poslusha sega ne e propadnalq kurva ... i oshte edna priqtelka ot 3 godini .. i s neq se razbirame perfektno mn ni e gotino zaedno i razchitame edna na druga. Kato vliubeni sme
2 dni edna bez druga i veche se pobarkvame i sms-i i kvo li ne
i dosta licemerki ima okolo men no az si imam tova koeto mi trqbva za da sum shtastliva (istinski priqteli i momicheta i momcheta) i ne mi puka ot tqh \
/
Ми има,да.Има ама рядко е за дълго.Аз имам приятелки,с които до ден днешен не сме се карали за нищо-по цял ден сме заедно и се разбираме перфектно.Много си зависи от самия човек.Но е супер кофти да си се доверил на някой до няква степен,да разчиташ на него,а той да те предаде... Изпитвала съм го и сега може да имам приятелки,с които наистина да не сме се спречквали за нищо,но нямам пълно доверие на никоя от тях и винаги си имам едно на ум.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Като чели има нещо вярно...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Аз имам такова приятелство, което много ценя и, което става все по-силно.![]()
офф как да ви обясня че не можете да ги сравнявате просто не можете да определите кое е по-силно...няма мерна единица за такива неща...Първоначално написано от p4elata_brumze
убедена съм че има
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
е евалатаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Дълбоко в себе си човек еее безбожно нарцистичен... макар и да не го осъзнаваме приятелството е своеобразна симбиоза.. в което естествено няма нищо лошо... Съществуват вскякакви причтелства..какво е това полово разграничение... Едно приятелство може да бъде вечно ако все още има какво да дадеш и разбира се какво да вземеш....
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Да, мерна единица няма, но пък за сметка на това има отношения.Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
Според мен пък всичко е до характера на момичетата.Има завистливи гадни използвачки,но има и готини и пекани момичета,които държат на приятелките си.
За тва-мда има женско приятелство.
Много точно казано!! И според мен истинското приятелстмо същесвува, НО се среща МНОГО рядко!!! Макар, че се чудя защо - толкова много хора искат де си намерят истински приятели, а всъщност не си намират-та нали ПОЧТИ всички искаме това!?! А за мъжкото приятелство не съм много сигурна дали е по-добро-сигурно така се смята, защото мъжете са склонни по-рядко да завиждат на свой приятел...Първоначално написано от rosskata
И за това има един виц:
Жена и мъж искат да проверят, кой има по-добър приятел. Пръв е е мъжът, който се обажда на приятелката на жената:
- Ало, да знаеш къде е жена ми?
- еми не знам...
Жената се обажда на приятеля на мъжа:
-Ало, да знаеш къде е Петър?
приятелят - А да, той е тука, само, че сега отиде до магазина да купи бира...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Оф, наистина, кво философствате излишно. Това, че някои от вас не са
попаднали на подходящите хора, или им липсва опит и годинки, съвсем нищо не означава, използвате някакви клишета и се мислите за мноол всиши. Естествено, че има, при това мноол стабилни и мноол истински. Но изискват време, търпение и нерви.
Give me your best shot motherfucker!
има
ima obache trqbva da se vnimava zashtoto povecheto momicheta sa izpolozvachi i licemerki .. za tova sam na mnenie che e po dobre momichetata da imat poveche priqteli momcheta zashtoto te nqma da se licemerqt i da zavijdat ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy