.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    А начи всичко се въртяло около боя.. Ако не си готов да стоиш като те накацат трима с бутилки в ръце, не си достоен да носиш кубинки и бомбери.. Май ти е време да се пооттърсиш от тия нацистки глупости, да послушаш малко музика излезнала по-късно от 69-а щото времето когато скиновете са били постоянно мачкани и единствения начин да си отмъстят(или поне да почувстват revenge) е било да се бият. На тва твойто му се вика "Punk By The Book" и ако си мислиш че ти ше си човека дето ше ми обяснява какво заслужавам и какво не - по-добре слез на земята.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    И айде главен разбирачо по тия въпроси кажи ми коя е позицията която да отстоявам на всяка цена? Не съм нацист, не съм комунист, анархист съм до толкова че да ме кефи и идеята ама ми се струва глупаво да се боря за нещо неосъществимо, което би ни затрило.
    Чаткаш ли - бих ял бой за нещо в което съм убеден. Ама не искам да ям бой за нещо за което съм набеден че съм убеден заради вида ми. Чаткаш ли разликата?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    който го е страх от мечки да не ходи в гората...
    точка по въпроса.
    алелуя.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Вече започвам да гледам като теле с очи като палачинки...

Град
    SFC HC
    Първо - никога не съм се мислил за много голям, по-скоро тва че ти ме зимаш за някое дупенце дето иска да си земе кубинчици щото е готино да си пънк(кой по дяволите е казал че е готино да си пънк) и дърпа от интернета някви неща дето не ги слуша заради посланието а заради стила към който се водят - объркал си се.
    Второ - Като почнат да обикалят разните хора по паметника не съм смел щото нямам и причина да съм смел. А ако тва че обикаляте по 20 човека и скачате на 16-17 годишните обитатели там според мен не е нещо с което да се хвалиш.
    Ами слушай квото искаш ама заеби за известно време тоя хейткор щото е взел да те промива. Не всичко в скапания живот е бой.
    Последния въпрос - Не говоря за твоя revenge - ти даже нямаш причина да търсиш revenge. Тва имам в предвид - че много се вживяваш в ролята на скин от 69-а (мачкан от държавата и обстоятелствата), или поне житейската ти философия е такава.

Град
    SFC HC
    Мм почнахме да си отговаряме на предните постове щото пишеме едновременно.. Все едно..
    Дорбе айде кажи ми как се изразява аполитичност във среди в които всеки е с някакъв цвят?
    За анархията.. Готиното е свободолюбието в цялата идея.. Аз поне я приемам не като абсолютно безвластие а като липса на излишна власт. Свобода.. свобода да правиш каквото искаш, да мислиш каквото искаш без да те ограничават. В първичния си вид всъщност идеята е била абсолютно безвластие понеже първите пънкове като възприели идеята били мачкани до толкова от мизерия че не ги интересувало нищо - просто искали свобода. После вече като постигнали целите си - започнали да живят по-добре вече изчезнал и анархо пънка като стил. Е после има анархисти ама нещата вече не са толкова масирани. И хората вече осъзнават че идеята за анархизма е глупава понеже ще погребе държавата(което всъщност е цел де.. държавите и партиите според анархизма са излишни). Тогава се появяват всякви разновидности на анархисти.. анархо комунягите са си най-разпространени - черното и червеното... Та мисля че поне в общи линии съм наясно..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    До автора: До кога ще набеждаваш екслойтедта за нацист? Сигурно ми е заради наци ника, нали...няма к'во друго да е...

Май си доста не е ориентиран (меко казано) още не си избрал каквъв ще си...защото сега точно си избираш, а не го чувстваш. Бил такъв, бил опнакъв...ми ти к'во не си бил? Или да пробваш от всичко гокато решиш кое те устройва най-много ли? Ако тез кубинки ги харесваш разади модела..просто си вземи чисти (едноцветни..черно май-най-добре) и няма да имаш тез "проблеми" които сънуваш.

Ти май няква нова субкултура ще създаваш..подкрепяща, но не напълно анархизма. Ама само малко...защото знаеш че това ще ни затрие и че е пълна глупост. Напредваш...

чакаме с нетърпение тема "каква шака да си купя, връзки, дънки, панталон, джинси, аке, тиранти..."

Град
    SFC HC
    Ами всъщност както казвам за не знам кой път - не искам да подкрепям нищо.. Щото знам че няма политика при която обикновения човек да живее добре(особено в назаднала, управлявана от егоисти държава). Защо тогава да подкрепям и да лея кръв за нещо, което не вярвам че ще ми помогне да постигна целта си - аз и тия като мене - обикновените хора да живеем по-добре.

Град
    SFC HC
    Май си говорехме за анархизма в разбиранията на субкултурните общества.. Да не си мислиш че си мисля че Sex Pistols са измислили идеята за анархизма??
    Каква е разликата между анархо-социалист и анархо-комунист?? Демек това е черно-червено(БТВ според баща ми разлика между комунист и социалист няма, и аз като не съм особено наясно по въпроса реших да му повярвам).

Град
    SFC HC
    И нямах в предвид че анархизма се е появил защото са пънковете са били мачкани, а че пънковете са възприели анархизма заради това..
    Сега ако ше се правиш на глупав и да се заяждаш за всяко не-перфектно изяснено изречение нема смисъл даже да пишеме.. ако ше говориме - тва е друго.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Вили лично го видях да превръща главата на една пънкарка (12 годишна)
    в ритана зелка... рита, рита па я остави и зема после малко я излежа на ПАМЕТНИКА!!!

Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Вили лично го видях да превръща главата на една пънкарка (12 годишна)
    в ритана зелка... рита, рита па я остави и зема после малко я излежа на ПАМЕТНИКА!!!
    това бях аз.
    алелуя.

fake
    Guest
    ^тя оттогава вече не е пънкарка, щото само я бият
    зли нацита като вили..

Цитирай Първоначално написано от fake
    ^тя оттогава вече не е пънкарка, щото само я бият
    зли нацита като вили..
    точно. обух кубинките и бой бой бой и се отказах
    алелуя.

Град
    SFC HC
    Хм май трябва да спомена че тия работи не си ги изсмуквам от пръстите че да ми разправяш, а само казвам каквото са ми разказвали разни там анархисти.. Колко е така вече не знам.. Иначе на мен ми звучи логично анархията да е червена понеже е пълната противоположност на синьото - национализма.. Ама явно анархията са я изкарали извън тия сметки като са й тупнали черното, което също показва до колко не е вариант.
    Иначе слабо ме интересува какво прави "Вили" в свободното си време. Май с тия глупости се опитвате да ми докажете че е свестен ама аз такова нещо няма да кажа, главно заради склонността му да приема всеки компромис за сдухване и страх.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    A сивите нюанси на зелено-кафявия цвят цвят със специфичен мириз кво символизират знаете ли.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    Стара Загорка
    чайте, че едно мение го имам два пъти пускато

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    не бее тва е една много специфична течност,която няма да козвам кога излиза от човешката уста.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    VCHC
    Авторе искам да те поздравя с нещо:
    The Exploited - Beat The Bastards

П.П. А да и щях да забравя: The Exploited - You're a fucking bastard

Град
    SFC HC
    Т'ва последното си го измислих току-що и за тва изречението започва с "На мен ми звучи логично".. Иначе поне в тоя си пост успя да се обосновеш и да изясниш нещо. Звучи доста по-логично от мойта "теорийка"..
    А ти май трябва доста да се замисляш и да четеш внимателно кво пишат другите преди да пишеш "с кво си наясно бе келеш".. Пак ти казвам - тва че се беше нагласил че съм някой пишлегар дето грам от нищо не чатка и е чул от някъде че е готино да носиш кубинки, просто си се объркал.

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    че съм някой пишлегар дето грам от нищо не чатка и е чул от някъде че е готино да носиш кубинки, просто си се объркал.
    никой не е казал такова нещо. ти сам си го каза.
    алелуя.

Град
    SFC HC
    Чакай са ше видя Аз Съм БЪЛГАРЧЕ кво е писал..
    1. Ами мислех го за нацист щото той така ме убеждаваше преди няколко дни, и заради повечето от нещата които пише.
    2. Нищо не си избирам. На мен ми е ясно какви са ми разбиранията, тва че не знам как му се вика на такъв човек и към кое общество трябва да принадлежи е друга работа. Тва че не се боря за никаква политика не значи че не съм се ориентирал още - а че политиката като цяло не ми предлага никакво решение.
    "Гласуване, отново без мене
    резултатът е поредното бреме..."
    3. Тва с политиката може и да не ме интересува понеже мислите ми по въпроса са малко противоречиви.. Както харесвам анархията от някои страни, така мразя държавата ни защото не съм получил абсолютно нищо от нея освен проблеми, но пък се чувствам длъжен на всички хора които преди мен са я градили, и са я направили такава каквато е за мен и съвременниците ми.. А ако всички започнем да мразим държавата ще я съсипем и няма да оставим нищо на тези след нас(демек ще се изпикаем върху гробовете на тия които са я градили).. Тва е че при всичко в политиката монетата е с 2 страни и всичко ми се струва и от една страна правилно и от една страна грешно..
    4. Иначе по въпроса със самите кубинки - страшно много ми харесаха, но не знаех като какви се възприемат.. За това реших да попитам щото все пак не искам да ям бой за нещо в което дори не вярвам. А вие тука решихте да ме земете за мезе..

Град
    SFC HC
    Не е задължително да е казвал какво мисли, като по постъпките му мога да определя.

Град
    Стара Загорка
    В крайна сметка не казахме на детето да си купува ли чехлите или не (то му се каза де), ама поне на нас всички ни беше много полезен, интересен и супер образувателен и доста поучителен урок (че и лекция май) какво е пънк, анарфизъм, комунизъм...поне сега всички разбраха че ти разбираш от всичко и в тоя форум сме само простосмъртни невежи. Шапка ти свалям...(а може би не искам да я затрия в боя, че нали само за бой се живеело? (или грешно съм те разбрал?))

Град
    SFC HC
    Аз Съм БЪЛГАРЧЕ ама вие сте много интересни.. Първо единия ме пита кво разбирам от анархия после другия ме ебава че съм давал лекции.. Единия ми говори само за бой, другия ме ебава като съм казал че говори само за бой..
    Експлойтед евала на държавата за безплатното и образование.. А всичките скапани данъци и лайна дали не са изплатили образованието на мен и правнуците ми.. Щото плочки в банята имам от 1 година, и за тва ли трябва да съм благодарен - че сме имали възможност да си сложим?? Или че всеки път като срещна органите на реда ме третират като затворник а не като гражданин.. И за тва ли да съм благодарен.. Айде моля ти се..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си