- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ше ям ли бой заради тия кубинки?
Чл. 38. от Конституция на Република България: "Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава свеения за свои или чужди убеждения.Първоначално написано от BornFromPain
Това което му е в главата нямаш право да го "бараш", ако сгази лука тогава може да го пипнеш![]()
Както знаеш - да, и както знаеш не знаех че имат албум, и както знаеш ще си го купя при първа възможност, дори няколко пъти ако имам пари.. Специално на такава тема и копче не можеш да кажеш щото даже винаги си плащам на място по концерти точно щото понякога е по-скъпо - да вкарам 1-2-3 лева повече в джобовете на тия хора щото знам че си струва..
безплатното ТИ образуваниеПървоначално написано от BornFromPain
а че ти си проблемен чии проблем дае? мой ли? Мен пък до сега тез органи на реда не са ме пипнали и с пръст дори. Аз не съм пълнолетен, но въпреки това родителите ми са ме прибирали само веднъж от районното. По други градове...поседя малко да ги видя кво праят шматките и ме пускат после.
Въпреки че..зависи от убежденията, но има някои страни които би трябвало да уважават, почитат и да се гордеят с полицията (е не нашата де). Ако знаеш какво и защо го правиш няма да ти се струват толкова противни (не че ги обичам де).
Ами май и по тая тема няма да ти се отвори парашута да се правиш на интересен защото чаткам от икономика и финанси доста повече отколкото очакваш..
И веднага мога да ти кажа че примера ти е яко глупав.. Първо - частно училище си е частно училище - цените и качеството не могат да се сравняват с държавните.. Второ - говориш за чужбина.. А можеш ли да сравняваш съотношението заплата - разходи тук и заплата разходи в чужбина.. Само ше ти кажа че нашите заплати са около 30% от тия в Европа, цените ни около 50%.. Което би трябвало да ти говори 2 неща - държавата ни ни чука и - не можеш да сравняваш България с другите държави като цени.. За един американец изобщо не е толкова скъпо да прати детето си в частно училище..
Сега по-ясно ли ви е господин "разбирам от всичко и съм истински във всичко"?
Полицаите от една страна ги разбирам щото не знаеш дали преди това не е гледал как баща изгаря детето си на тавана, как наркоман е наръгал някой с отверка, как майка е метнала детето си в кофа. И въпреки това те нямат право да се държат толкова тъпо както правят често..
пише се "България"Първоначално написано от BornFromPain
Аз пък това им харесвам на ушевите...някой направи глупост и си го пречукват..съпротивлява се, обида към полицай и сякви малки неща и го пречукват. А ако не си направил нищо и им позволиш да се отнасят така с те и просто да го подминаваш с лека ръка, а после само да говориш колко са били тъпи...смешно е
Добре като се изсипе от някъде и почне с шамари и да вика "вади коза.. къде е коза бе!?" Кво очакваш да направя - да му се развикам и да ме води до районното като подозрителен за пълна проверка, после да ям малко бой и там и тогава да си ходя.. по-добре да си трая и после да разправям че са тъпи пък ти си мисли че е смешно..
Ох ти немишко в тая ситуация кво ше напраиш.. Ше дадеш пример за pride и ще стоиш с изпъчени гърди докато те бият в районното понеже си му скочил преди това ли.. Тия глупости ги говори на 12 годишни момиченца, на тях им се прави на пич..
1. Потребителската кошница и икономическия избор са икономически явления които нямат нищо общо с това за което говориш.
2. Я пресметни съотношението.. Баща ми дава толкова пари на държавата че вместо да живеем добре с колкото взима, живеем зле.. А в същото време какво получава в замяна?
образование
здравеопазване
сигурност
социално подпомагане
Както ти каза.. И кое от тия неща ни е на ниво?? Никое.. Значи държавата може да вземе от теб толкова че да те остави едва да живееш, а в замяна ти предлага неща но само на книга.. Защото куките те бият, линейките идват след часове, образованието ни е на такова ниво че не го признават никъде... Май няма какво да се каже повече по въпроса..
Мен така са ме прибирали в Половдив. Беше защото едно от моимичетата с които бях (две) отиде да си купи да хапне нещо в 3 през нощта. Купи си сладки работи. Двама са ни гледали от патрилката..прибраха ни, защшото "вие сте пушили трева! кой яде сладко в 3 през нощта, ако не е пушил трева?". Естествено годините бяха проблем, че и те нямаха 18, а едната и лична карта нямаше. МОмичетата не ги бараха. Мен ме тртърсиха изцяло. К'вото имах всичко ми взеха и си ревичкаха. "Къде е таз трева бе" а аз прости им казвах "ми нямам". К'во..да ме бяха пребили че нямам трева ли? Или заради това че не съм оказал съпротива? Май по-скоро ни пуснаха, че им беше тъпо че пак не са били героите на смяната.
ех че сте ми смешни
сладури![]()
Забрави да споменеш (да се оплачеш) от прекалено ниската пенсия на баща тиПървоначално написано от BornFromPain
Аз Съм БЪЛГАРЧЕ а не мислиш ли че е по-различно от това да дойде и след думите майор еди-кой-си, криминална полиция да започва да раздава шамари и да блъска.. И като кажеш не пушим и получаваш шамар и "абе как не пушиш бе я се виж на кво приличаш, то на челото ти пише"... Ходи му обяснявай..
Най-общо погледнато си прав.. Но ако се замислиш - държавата получава предостатъчно финанси, защото аз съм абсолютно сигурен в способността и да си получава дълговете.. Все пак тя е и закона.. Ама после си я представяш държавата като определен брой хора.. И тези хора имат свои собствени потребности и неограничен капитал от който няма кой да им каже да не барат защото дефакто те са властта.. И от там идват безбожно богатите ни политици които с заплатите си от по 2-3 хиляди лева е напълно невъзможно да имат толкова пари.. Демек парите които ние даваме минават през цедката на "нуждаещите се" от горните слоеве на държавата, и остатъка достига до съответните институции.. По фактите си личи колко е остатъка..
Ае кой го ебе за някви шибани пантофи? (знам кой)Първоначално написано от Rock'N'Roll
Тихо ся...вече сме на друга вълна...тъкмо момчето беше почти убедено, че вече не е модерно да ходи с подобен тип обувки и няма смисъл да събира месеци за да си ги купи(на това се вика "на гол тумбак чифте пищове"), и ти у припомни.
експлойтед и 2те твърдения също си ги запази за 12 годишните момиченца..
хъм Аз Съм Българче май не е от най-възприемчивите и също като експлойтед се опитва да ме изкара позьор.. хаха момчета защо си мислите че е толкова готино да си с кубинки че да искат хората даже на сила да ги носят заради мода? Аз не знам сега да има (някога е имало - да) такава мода ама явно вече съм набеден за пънк фешън, за разлика от вас истинските.. незнайно защо..
Аз не казвам че съм истински. Имам много какво да уча.
Позьор...сега, тук пред теб с експлойтедта си признаваме че сме позьори. (ако той не го направи, ще намеря една тема..ако той се сеща коя)
Този имидж на пък фешин сам си си го изградил, а не аз или някой друг. А това че мен ме имат за такъв какъвто се чувства, съм го направил така без да питам "ще ме бият ли за това", "ами за онова?"
Съвсем недей да си мислиш че сега ти се надувам...теб..и да те спечеля с приказки не си ми от полза. Аз когато и пред който е трябвало съм се доказал вече
аз мойте...10 дена + събирани от тези които са ми давали наще и си ги имах. Ама НПО ми е помогнало (е не ми е помагало да изкарам пари точно за кубинки де).Първоначално написано от exploitedteen
Въобще не живея зле.. В смисъл не съм си лягал гладен никога, не ми е било студено поради липса на дрехи демек реално погледнато живея добре.. Въпроса е че живя по-зле от повечето хора, както и по-зле отколкото ми се иска.. За което виня държавата.. Иначе 200-те кинта ще ги събера щото имам заделени от бачкането като общак тва лято, ще поспестя малко и ето ги..
Иначе за анархизма са ми разправяли доста ама като почнат да те облъчват с напълно нова информация всеки път и е нормално да не запомня всичко.. Пък и някои от нещата ми се струват пресилени.. Та не е лесно да знаеш :>
Уф напрао да му писне на човек да повтаря едно и също.. Кубинките просто ме изкефиха как изглеждат - много.. Не питам дали ще ям бой защото ме е страх да съм това което чувствам че съм, а защото не искам да ям бой заради НЕЩО КОЕТО НЕ СЪМ. Защо да изглеждам като анархист и да ям бой защото съм анархист като не съм.. Или да се окажат нацистски и да ям бой от анархисти защото ше ме мислят за нацист а аз няма да съм.. Чаткаш ли вече или ше трябва още 10 пъти да го пиша..