.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130
    Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ами не съм открил нещото за което да съм си казал - ето това е абсолютно правилно, и трябва да стане така, независимо какво ще ми коства. Точно това е момента когато според мен това нещо го усещаш, а не го мислиш..
    А аз го мисля, въпреки че мисля, че вярвам в това нещо..
    Може би когато се убедя напълно, ще си ги взема, защото това не е до мода, или защото е красиво, или защото е готино.. Това е да показваш на света какъв си, в какво вярваш, и да му напомняш че още има такива като теб и винаги ще има.. Независимо от последствията..
    Ако не го чувстваш, ядеш бой няколко пъти и заебаваш всичко.. Ако го чувстваш, тва само ти затвърждава вярата.. А аз май още не съм готов да мина през тоя тест..
    Така че когато се изясня със себе си - ще ти кажа :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Пак не разбрах . Какво показваш на света? (Освен, че не те е срам да се показваш пред хората с ботуши като на полицай)
    2т. системно

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахахахаха..
    Аз се опитвам да говоря и да мисля сериозно, ти стоиш тука и ми се смееш :> Гадняр :>

Amayo на такива като тебе, които до толкова им липсва обща култура по тия въпроси, не мога да покажа нищо. Ама все пак дори на теб би трябвало да ти се стори логично, че човек който носи бойни ботуши(букв. превод от английски за тоя тип кубинки), нарочно се облича различно за да се отличава от тълпата очевидно има някви по-различни разбирания.. От теб се очаква само да си зададеш въпроса "какви?". Но не.. Тия като теб просто виждат външния вид, казват си "ау, колко безвкусно" и това е.
    С риск да изпиша толкова че дори да не прочетеш:
    Тия хора, които според теб се обличат безвкусно се борят, срещу това към което вие децата на индустриализацията сте тръгнали. А именно Пълното уеднаквяване(защо хората да са различни като ако бяха еднакви щяха да са много по-лесни за контролиране), и свеждане на собственото мислене до минимум, защото според тези които гледат на теб като на зъбчатка в машините си, собственото мислене е грешка.. Защо тая зъбчатка да се върти, където иска, като може да се върти където те искат.. И другото нещо - тия безвкусните хора се борят за идеали, които се описват с думи, които в скоро време изобщо няма да ги има в вашите скапани речници - свобода, равенство и тн. Някой ден тия думи изобщо няма да ги има и тия като теб няма да ги имат като варианти в главите си.. Просто тези неща ще изчезнат като понятия. Тогава света си го представям като сцена от Матрицата - хората са източници на енергия и труд, а в техните очи живят в един почти перфектен свят, създаден единствено в главите им..
    Ето ти малко идеи върху които да направиш малко раздвижване на закърнялото си мислене.

Град
    SFC HC
    Пфф само си загубих времето.. Т'ва ще ти дойде толкова трудно за разбиране, че веднага ще го сметнеш за безсмислено, а мен за луд.. Както и повечето хора във форума..
    П.С. ако не бях сметнал всичкото тва писане за безсмислено, бих ти разказал и за мнението си по въпроса с всичките неща които смятаме за забавления, наркотиците(най-вече) и тн.. Ама да се потя само за да ме сметнете за луд.. Мога и без :>

Град
    SFC HC
    Щом ти се е сторило интересно прочети Джордж Оруел - 1984.. 9 кинта струва, но когато я прочетох и разбрах, че всичко което съм си мислил го има написано в книга, и толкова добре формулирано, направо камък ми падна от сърцето. Мислех че съм луд или поне ненормален параноик :>
    Това за мен е библията.. Може до голяма степен да ти отвори очите по много въпроси, ако я чатнеш.. А на места всичко е толкова буквално написано че няма как да не чатнеш. Просто тая книга трябва да я прочете всеки един човек, преди да започне своя контакт с съвременния свят - ей така да си има едно на ум :>

Супер фен
    КАжи ми ти като се бориш против уеднаквяването - кво си направил? (Освен че ходиш с кубинки с единствената цел да те гледат хората и да се питат тоя па за кво ли се бори?) Колко победи си отбелязъл в борбата против индустриализацията? Да гласуваш за волен сидеров не се брои. Трябва да си постигнал нещо, за да си постигнал нещо трябва да имаш цел мойто заблудено момченеце. Ти нямаш цел , целта е измерима и трябва да е реална. Вие имате единствено намерения - плоски кухи и неизпълними. Друго си е обаче да се праиш на гангстер в трамвая понеже си с кубинки...
    2т. системно

Супер фен
    Ъпп,...пардон - в автобуса, и то не на едно ами на цели две седящи места . Това ще научи тези индустриализирани и уеднаквени бабички с багаж на урок!
    2т. системно

Супер фен
    Междудругинкото да ви се похваля - връчиха ми да стопанисвам служебен автомобил с гъзарски статут - фолксваген познайте къв(тройка е) Е вече никой не мож ме спре.
    2т. системно

Град
    SFC HC
    TheNightRider по тоя въпрос, правиш достатъчно дори само като го мислиш това.. Ето сега и аз направих малко анти-пропаганда, няколко човека ще го разберат и ще се усетят. А когато всички се оттърсим от това ще премахнем поне главните оръжия на това срещу което се борим :> Мечтата ми е деня когато всички ще изхвърлим телевизорите от домовете си, заедно ще нахлуем в всички телевизии и ще ги разрушим, от ярост, че от средство за информация, са се превърнали в средство за контрол. Всяка ИЗЛИШНА власт трябва да се изкорени.. А властта с която си позволяват някои хора да ни "програмират" трябва да бъде изкоренена заедно с повечето им органи.

Amayo не ми говори наизуст. Целите които са пред мен са ми напълно ясни, средствата за изпълнението им не са.. Все пак аз съм само един човек, а системата в главите на всички. Какво правя ли? Пропагандирам.. Защото когато станем много, много повече хора ще могат да обяснят на другите за това зло. И когато станем достатъчно много тоя контрол ще бъде изкоренен. Не ме интересува как ти звуча, защото ти си просто пример за роб на системата. До толкова е напълнила главата ти с глупости, че когато човек ти говори за свобода, ти го мислиш за празноглавец. Ако не беше толкова промит щеше да се замислиш върху думите ми, да започнеш да мислиш малко над тия кубинки за които толкова говориш, и да видиш че говоря съвсем правилни неща които един човек е нормално да желае.

exploited може би да..

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Междудругинкото да ви се похваля - връчиха ми да стопанисвам служебен автомобил с гъзарски статут - фолксваген познайте къв(тройка е) Е вече никой не мож ме спре.
    И тия 2 тона тенекия, са напълно достатъчни да си доволен от живота и да не искаш нищо повече!? Един толкова достъпен материал е това което те кара да работиш за системата?! И после какво? Пак 2 тона метал но в друга форма и си още по-доволен?
    Дори сам ли не усещаш промивката в себе си? Ценностите които са били създадени в теб? Къде са другите цели? Или колко е добър живота вече се измерва в количество метал, цици и храна?
    Това е хубаво.. Чувствай се доволна малка ми зъбчатчице.

Супер фен
    Тоя е доста сериозно болен майче .
    2т. системно

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Преди колко... 200? 300 години?

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    SFC HC
    Ти и тия като теб сте ми антиидоли, смяташ ме за болен.. Демек съм на прав път.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз се научих, бтв, да готвя мусака.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Утре ше станеш на 18 и майка ше ти скъса ушите и ше те изгони на улицата да се опрявяш сам, и тогава ще видиме на колко прав път си бил.
    2т. системно

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    твърде късно...
    Ъ... те всички мъже обичат мусака. Само да престанат да са толкова смотани/тъпи/грозни/смотанотъпогрозни....

Град
    SFC HC
    Утре ше станеш на 18 и майка ше ти скъса ушите и ше те изгони на улицата да се опрявяш сам, и тогава ще видиме на колко прав път си бил.
    Ако имаше награда за глупави постове вече да си я спечелил..
    1. Осемнайсетте вече ги имам
    2. Какво в начина ми на мислене те накара да смяташ, че няма да се оправя сам? И какво общо има това изобщо?
    В случай че говориш за изкарване на пари - не ме мисли. Имам си бачкане 3 месеца като стажант програмист уеб дизайнер, после напуснах сам и шефовете са с много добро мнение за мен, бачкал съм и като общак и нямам проблеми с това, и между другото случайно уча в елитна гимназия и тая година ако кандидатствам успешно, ще имам и още един вариант за работа. Или ти ме мислеше за някой наркоман, който не ходи на даскало и по цял ден плямпа за свобода и колко мрази разни неща?

Град
    SFC HC
    твърде късно...
    Ъ... те всички мъже обичат мусака. Само да престанат да са толкова смотани/тъпи/грозни/смотанотъпогрозни....
    и да не лъжат, изнверяват, пият, бият...???
    Аз няма да се омъжа щом са такива :>

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На мен никога не ми е пречело, че пият и бият.
    Другото е... друго.

Град
    SFC HC
    кофти...

живота е гаден... BFP ако се омъжиш за който и да е ще припадна...

ПП. да не би да си момиче??
    Хаха еми не.. За което съм много щастлив :>
    Иначе имам снимки в 9 клас на 2-ри февруари с грим, поличка, токчета(не им завиждам на курветините дето зимата ходят така)сутиен и даже почти си обръснах краката хаха.. Беше голяма гавра ама само си навлякох предупреждение за изключване :>

Супер фен
    Ако имаше награда за глупави постове вече да си я спечелил..
    1. Осемнайсетте вече ги имам
    2. Какво в начина ми на мислене те накара да смяташ, че няма да се оправя сам? И какво общо има това изобщо?
    В случай че говориш за изкарване на пари - не ме мисли. Имам си бачкане 3 месеца като стажант програмист уеб дизайнер, после напуснах сам и шефовете са с много добро мнение за мен, бачкал съм и като общак и нямам проблеми с това, и между другото случайно уча в елитна гимназия и тая година ако кандидатствам успешно, ще имам и още един вариант за работа. Или ти ме мислеше за някой наркоман, който не ходи на даскало и по цял ден плямпа за свобода и колко мрази разни неща?
    Еми са изведнъж па ми се струваш доста еднакъв с всички останали . Май така излезе че всичките тия сектантски глупости дето ги наговори са пълна безсмислица, щото като всеки един нормален човек ит ходиш научилище имаш работа и така нататъка и си част от една добре смазана машина, кво зъбчатка ли беше, или семеринг . ПАк излязох прав бе деееееееба............
    2т. системно

Град
    SFC HC
    кофти...

живота е гаден... BFP ако се омъжиш за който и да е ще припадна...

ПП. да не би да си момиче??
    Хаха еми не.. За което съм много щастлив :>
    Иначе имам снимки в 9 клас на 2-ри февруари с грим, поличка, токчета(не им завиждам на курветините дето зимата ходят така)сутиен и даже почти си обръснах краката хаха.. Беше голяма гавра ама само си навлякох предупреждение за изключване :>

фашинг или простотия???
    а? Туй не го разбрах :>
    Иначе ако тва питаш - напраихме го да се изгавриме.. ама всичко се уби понеже второто междучасие вече цялото даскало беше така.. Хаха :> Не знам тия момичета за кво си носят резервни сутиени :> Пък и преди ми беше готино да съм антиученик, и да правя сечено по всякви начини на даскалото.. После се осъзнах че като отделям по 1 час за учене, мога да си изкарвам готини оценки и да ми дреме на кура :>

Град
    SFC HC
    Мне.. Ама пак е от тоя тип богаташки тъпи даскала.. Директорката на един приятел като остана на поправка беше викнала техните и им беше казала "нямам достатъчно материално основание да попреча вашия син да бъде оставен на поправка" хаха :>
    Личи си че ни готвят за УНСС.. Утре Носи Съответната Сума(колкото култово толкова и изтъркано :>) ;П

Град
    SFC HC
    Знам.. а аз поради липсата на избор, ще трябва да влезна по класическия начин - с учене ;>
    (като се сетя колко народ ходи на уроци при Трайчо Спасов(тоя дето пише теста) май тва вече не е класическия начин ама.. ;П)

БТВ в тая тема се изписа доста повече отколкото очаквах ахха :> От кубинки през анархии, книги, коли до мусака хахах :>

П.С. туй пънковете и скиновете не спите ли ве?

Град
    SFC HC
    предубедения...
    Това май пак е от тия дето ги разбират само тия от немската хаха :Пп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си