- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ше ям ли бой заради тия кубинки?
Ами не съм открил нещото за което да съм си казал - ето това е абсолютно правилно, и трябва да стане така, независимо какво ще ми коства. Точно това е момента когато според мен това нещо го усещаш, а не го мислиш..
А аз го мисля, въпреки че мисля, че вярвам в това нещо..
Може би когато се убедя напълно, ще си ги взема, защото това не е до мода, или защото е красиво, или защото е готино.. Това е да показваш на света какъв си, в какво вярваш, и да му напомняш че още има такива като теб и винаги ще има.. Независимо от последствията..
Ако не го чувстваш, ядеш бой няколко пъти и заебаваш всичко.. Ако го чувстваш, тва само ти затвърждава вярата.. А аз май още не съм готов да мина през тоя тест..
Така че когато се изясня със себе си - ще ти кажа :>
Пак не разбрах. Какво показваш на света? (Освен, че не те е срам да се показваш пред хората с ботуши като на полицай)
2т. системно
Аз се опитвам да говоря и да мисля сериозно, ти стоиш тука и ми се смееш :> Гадняр :>Първоначално написано от exploitedteen
Amayo на такива като тебе, които до толкова им липсва обща култура по тия въпроси, не мога да покажа нищо. Ама все пак дори на теб би трябвало да ти се стори логично, че човек който носи бойни ботуши(букв. превод от английски за тоя тип кубинки), нарочно се облича различно за да се отличава от тълпата очевидно има някви по-различни разбирания.. От теб се очаква само да си зададеш въпроса "какви?". Но не.. Тия като теб просто виждат външния вид, казват си "ау, колко безвкусно" и това е.
С риск да изпиша толкова че дори да не прочетеш:
Тия хора, които според теб се обличат безвкусно се борят, срещу това към което вие децата на индустриализацията сте тръгнали. А именно Пълното уеднаквяване(защо хората да са различни като ако бяха еднакви щяха да са много по-лесни за контролиране), и свеждане на собственото мислене до минимум, защото според тези които гледат на теб като на зъбчатка в машините си, собственото мислене е грешка.. Защо тая зъбчатка да се върти, където иска, като може да се върти където те искат.. И другото нещо - тия безвкусните хора се борят за идеали, които се описват с думи, които в скоро време изобщо няма да ги има в вашите скапани речници - свобода, равенство и тн. Някой ден тия думи изобщо няма да ги има и тия като теб няма да ги имат като варианти в главите си.. Просто тези неща ще изчезнат като понятия. Тогава света си го представям като сцена от Матрицата - хората са източници на енергия и труд, а в техните очи живят в един почти перфектен свят, създаден единствено в главите им..
Ето ти малко идеи върху които да направиш малко раздвижване на закърнялото си мислене.
Пфф само си загубих времето.. Т'ва ще ти дойде толкова трудно за разбиране, че веднага ще го сметнеш за безсмислено, а мен за луд.. Както и повечето хора във форума..
П.С. ако не бях сметнал всичкото тва писане за безсмислено, бих ти разказал и за мнението си по въпроса с всичките неща които смятаме за забавления, наркотиците(най-вече) и тн.. Ама да се потя само за да ме сметнете за луд.. Мога и без :>
Щом ти се е сторило интересно прочети Джордж Оруел - 1984.. 9 кинта струва, но когато я прочетох и разбрах, че всичко което съм си мислил го има написано в книга, и толкова добре формулирано, направо камък ми падна от сърцето. Мислех че съм луд или поне ненормален параноик :>
Това за мен е библията.. Може до голяма степен да ти отвори очите по много въпроси, ако я чатнеш.. А на места всичко е толкова буквално написано че няма как да не чатнеш. Просто тая книга трябва да я прочете всеки един човек, преди да започне своя контакт с съвременния свят - ей така да си има едно на ум :>
КАжи ми ти като се бориш против уеднаквяването - кво си направил? (Освен че ходиш с кубинки с единствената цел да те гледат хората и да се питат тоя па за кво ли се бори?) Колко победи си отбелязъл в борбата против индустриализацията? Да гласуваш за волен сидеров не се брои. Трябва да си постигнал нещо, за да си постигнал нещо трябва да имаш цел мойто заблудено момченеце. Ти нямаш цел, целта е измерима и трябва да е реална. Вие имате единствено намерения - плоски кухи и неизпълними. Друго си е обаче да се праиш на гангстер в трамвая понеже си с кубинки...
2т. системно
Ъпп,...пардон - в автобуса, и то не на едно ами на цели две седящи места. Това ще научи тези индустриализирани и уеднаквени бабички с багаж на урок!
2т. системно
Междудругинкото да ви се похваля - връчиха ми да стопанисвам служебен автомобил с гъзарски статут - фолксваген познайте къв(тройка е) Е вече никой не мож ме спре.
2т. системно
TheNightRider по тоя въпрос, правиш достатъчно дори само като го мислиш това.. Ето сега и аз направих малко анти-пропаганда, няколко човека ще го разберат и ще се усетят. А когато всички се оттърсим от това ще премахнем поне главните оръжия на това срещу което се борим :> Мечтата ми е деня когато всички ще изхвърлим телевизорите от домовете си, заедно ще нахлуем в всички телевизии и ще ги разрушим, от ярост, че от средство за информация, са се превърнали в средство за контрол. Всяка ИЗЛИШНА власт трябва да се изкорени.. А властта с която си позволяват някои хора да ни "програмират" трябва да бъде изкоренена заедно с повечето им органи.
Amayo не ми говори наизуст. Целите които са пред мен са ми напълно ясни, средствата за изпълнението им не са.. Все пак аз съм само един човек, а системата в главите на всички. Какво правя ли? Пропагандирам.. Защото когато станем много, много повече хора ще могат да обяснят на другите за това зло. И когато станем достатъчно много тоя контрол ще бъде изкоренен. Не ме интересува как ти звуча, защото ти си просто пример за роб на системата. До толкова е напълнила главата ти с глупости, че когато човек ти говори за свобода, ти го мислиш за празноглавец. Ако не беше толкова промит щеше да се замислиш върху думите ми, да започнеш да мислиш малко над тия кубинки за които толкова говориш, и да видиш че говоря съвсем правилни неща които един човек е нормално да желае.
exploited може би да..
И тия 2 тона тенекия, са напълно достатъчни да си доволен от живота и да не искаш нищо повече!? Един толкова достъпен материал е това което те кара да работиш за системата?! И после какво? Пак 2 тона метал но в друга форма и си още по-доволен?Първоначално написано от Amayo
Дори сам ли не усещаш промивката в себе си? Ценностите които са били създадени в теб? Къде са другите цели? Или колко е добър живота вече се измерва в количество метал, цици и храна?
Това е хубаво.. Чувствай се доволна малка ми зъбчатчице.
Тоя е доста сериозно болен майче.
2т. системно
Преди колко... 200? 300 години?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз се научих, бтв, да готвя мусака.![]()
Утре ше станеш на 18 и майка ше ти скъса ушите и ше те изгони на улицата да се опрявяш сам, и тогава ще видиме на колко прав път си бил.Първоначално написано от BornFromPain
![]()
2т. системно
Ъ... те всички мъже обичат мусака. Само да престанат да са толкова смотани/тъпи/грозни/смотанотъпогрозни....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ако имаше награда за глупави постове вече да си я спечелил..Първоначално написано от Amayo
1. Осемнайсетте вече ги имам
2. Какво в начина ми на мислене те накара да смяташ, че няма да се оправя сам? И какво общо има това изобщо?
В случай че говориш за изкарване на пари - не ме мисли. Имам си бачкане 3 месеца като стажант програмист уеб дизайнер, после напуснах сам и шефовете са с много добро мнение за мен, бачкал съм и като общак и нямам проблеми с това, и между другото случайно уча в елитна гимназия и тая година ако кандидатствам успешно, ще имам и още един вариант за работа. Или ти ме мислеше за някой наркоман, който не ходи на даскало и по цял ден плямпа за свобода и колко мрази разни неща?
На мен никога не ми е пречело, че пият и бият.
Другото е... друго.
Хаха еми не.. За което съм много щастлив :>Първоначално написано от exploitedteen
Иначе имам снимки в 9 клас на 2-ри февруари с грим, поличка, токчета(не им завиждам на курветините дето зимата ходят така)сутиен и даже почти си обръснах краката хаха.. Беше голяма гавра ама само си навлякох предупреждение за изключване :>
Еми са изведнъж па ми се струваш доста еднакъв с всички останалиПървоначално написано от BornFromPain
. Май така излезе че всичките тия сектантски глупости дето ги наговори са пълна безсмислица, щото като всеки един нормален човек ит ходиш научилище имаш работа и така нататъка и си част от една добре смазана машина, кво зъбчатка ли беше, или семеринг
. ПАк излязох прав бе деееееееба............
![]()
2т. системно
а? Туй не го разбрах :>Първоначално написано от exploitedteen
Иначе ако тва питаш - напраихме го да се изгавриме.. ама всичко се уби понеже второто междучасие вече цялото даскало беше така.. Хаха :> Не знам тия момичета за кво си носят резервни сутиени :> Пък и преди ми беше готино да съм антиученик, и да правя сечено по всякви начини на даскалото.. После се осъзнах че като отделям по 1 час за учене, мога да си изкарвам готини оценки и да ми дреме на кура :>
Мне.. Ама пак е от тоя тип богаташки тъпи даскала.. Директорката на един приятел като остана на поправка беше викнала техните и им беше казала "нямам достатъчно материално основание да попреча вашия син да бъде оставен на поправка" хаха :>
Личи си че ни готвят за УНСС.. Утре Носи Съответната Сума(колкото култово толкова и изтъркано :>) ;П
Знам.. а аз поради липсата на избор, ще трябва да влезна по класическия начин - с учене ;>
(като се сетя колко народ ходи на уроци при Трайчо Спасов(тоя дето пише теста) май тва вече не е класическия начин ама.. ;П)
БТВ в тая тема се изписа доста повече отколкото очаквах ахха :> От кубинки през анархии, книги, коли до мусака хахах :>
П.С. туй пънковете и скиновете не спите ли ве?