- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през студените дни?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

е? :P
ШАРЕНИЯ ^^

седим на топло
+ зяпане на филмиПървоначално написано от Seizure of Power
четене на книжки
бягане на тренажора
спане
... туй то (:
Чета, спя, ям, цикля, готвя, циркулирам от нас до 4тия етаж, ако искам социални контакти, спя иииии, ако не ме мързи и не е прекалено студено или имам някфа работа или ми се налага или искам да си разходя кубинките излизам и се забивам в първата дупка, която ми видят очите. Но да е дупка...
Зима съкс. предпочитам да я проспя.
Saatana vittu perkele hate crew!
^много правилно.
Мразя зимата, студено е и змините якета са смешни. Барикадирам се в нас и по цял ден съм на компа, в четвъртък задължително излизам, напивам се, в петък същото, и събота пак
Дааа... със зимни якете всички изглеждат като мечки. И най-вече аз. Няма да се разберем така. НЕ МЕ КЕФИ.
В нас пред компютъра, но колкото и да е студено не мога да издържа цял ден в нас. Когато ми писне от седене в нас излизам и отивам някъде с приятели на топло място.
[quote="Boot"]Не дарявам със??? погледи ласкави и избягвам да бъда добра.[quote="Boot"]
Цитат от песен е. В поезията са позволени подобни грешки. Проблем?

Еми седя на пред компа, чета, драскам си някви глупости, спя, дразня някого и други такива глупости. И излизам понякога въпреки студа.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Не, беше ми интересно. Предположиш, че е цитат, но исках да попитам. А от къде е точно?Първоначално написано от Boot

Нова Генерация - Малко момиченце.

Вися по кафенетата ако не седя вкъщи лежа , ям и цикла пред компа ....

Разхождам се навън и слушам музика, кеся пред компа, седя на топло....мързелувам. Доста неща
градската зимата е ебати тъпия сезон... мразя да ми е студено.
иначе кво правя, нищо не правя. интересувам се само да ми е топло и тва е
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...

аз като изляза се сдухвам. студът убива веселото ми настроение и ми пречи да мисля за нещо друго освен за топлина. а и имам някаква шибана студова алергия.
и кво правя...ми се седя на топло, независимо къде, трябва да е топло.

Студ, не студ, не мога да стоя у дома.Просто не издържам.Така, че зимно време съм си следобед в нас, после цяла вечер съм навън,в някое уютно кафе и после набързо се прибирам.Имам разни мизерии от типа на студови алергии и мразя гадното си яке, и ботушите също...Ама просто не мога да стоя затворена...
Ами аз по принцип не се интересувам от сезона-трябва да съм навън!Не мога да седя в къщи по цял ден и да водя дискусии с майка на тема "Кубинките и музиката която слушам!"!Излизам някъде с другарите, разхождам се, стоя в една баничарница в подлеза на Орлов мост.....А ако няма с кой да излезна (въпреки че се случва рядко) си стоя в къщи и чета нещо или слушам музика и бродя из нета, чатя с другарите, пия топло мляко....общо взето няма кво да се прави в къщи!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns

аз пък обичам зимата, но незнам защо...през студените дни хммм чета книги, седя на пс-то, малко повече се застоявам по кафетаабе не е нищо кой знае какво

"Целувка за лека нощ"

доколкото четох... никой не кара шейна!
аз пък когато има много сняг си навличам грейките и апреските и излизам да се пързалям!
vuhh ne sum go usetila mn`... taq sedmica hodih na seminar.. super e za otbivane na vremeto :P

Ям,ям и пак ям...много ям през зимата,защото често изпадам в депресия!Но пък обичам да ходя на планина,там се чувствам като в приказка!Чета,гледам филми и често ходя на село през почивните дни!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past

Мале тоя студ ужасеназ съм много зиморничева и направо не издържам...или съм в нас, или ходя в пр ми и гледкаме някой филм и се праа, че не мога да си напиша домашните и той добричък и ги пише
някой път по центъра се шматкам...и тей
Ама от друга страна

тая зима някфо странно ми действа .... само секс ми се прави
по няколко пъти...

Гледам да не излизам много и каня приятелите в нас. Тъкмо може да се постоплим взаимно /е, не е това, което си мислите/, да пийнем по нещо и да послушаме музика.