.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Комп,филми,музика,чатене,че тене и от време на време на даскало (всъщност почти всеки ден)
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен
    Праим дрифт рейсинг мания. За съжаление все още има прекалено малко сняг по витоша.
    2т. системно

Мега фен Аватара на koalka
    Тоя сезон не ме кефи въобще,но наистина през зимата е доста красиво,дори и в града.Не ме кефи,че не можеш да си покажеш носа навън от студ особено като е -20 градуса,като миналата година.Е,това беше само един ден ама не е гот.Ами какво правя-ако излизам трябва да се седи в някое кафе,а през седмицата-от училище вкъщи.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Уча

Супер фен
    Почвам да си мисля не много приятни неща....времето е потискащо
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Уча
    мда.. зиме,лете - зубрене нали

Ии кфо още.. зимата ми е любима просто - висене по спирки,носене на 9823947 дрехи,бели мечки,дебели якета,болести,циклене в затворени помещения (което не обичам особено много)..абе въобще яко си изкарвам и е некфо сдухващо верно.. почти няма слънце,а тва убива сякво желание за няква работа в мен
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Праим дрифт рейсинг мания. За съжаление все още има прекалено малко сняг по витоша.
    къде точно??
    когато навали снега хубаво,обикновенно ходят да лъзгат по пътя за село Плана,ама късно вечер,че иначе много коли.

а иначе,ся кисна по цял ден в нас на топло и ако има бира си пиивам стабилно.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    hah mi sabirame se tam kompaniikata kisnem malko navunka posle se pribirame i v skypa!!! :P

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мръзна и се кефя! \/

Kибича на топло в нас...иначе съм много болнав..и съм сигурен ,че тази зима ще лепна някой вирус

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен
    Еми излизам на вън и опознавам времето пъкк ако е многооо клинч.Стоя в нас и обикалям като луда да си намера некой да дразня
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правете секс...така ще се стоплите ,че чак ще се подпалите

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Аз обичам студа--имам рожден ден \/ иначе главно на топло вкъщи пред тв-то и компа,ако не е толкова студено навън
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Забравих да кажа ден дена е през Януари
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Дааам, хората със зимни якета приличат на бомби, особено аз, топка....с
    крака....на всичкото отгоре съм трудноподвижна и съм почти извънгабаритна...Шитец. Седа с в нас и гледам да си показвам носа само, ако се налага, дори не ми се излиза, като знам, че навънка е -5...

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ми кфо кфо.....ядем сладолед по градинките...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Град
    КМД
    През студените дни правя абсолютно същото както през топлите - бачкам, ходя на даскало, вися в кръчмата (няма да правя реклама в коя ).

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    На мене ми влияе.мозъка ми спича от студа и почвам да залитам.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен Аватара на machoka
    ..каквото и през топлите, оставаше да се съобразявам и с метеорологичните условия

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Мразя зимата.. Убива ми даже най-големия кеф.. да изляза някъде по тва време, да си взема 3 цигари от денонощното(най-често на вересия щото на кой са му останали пари по тва време :>) и да се размотавам из квартала и да си мисля някви мои глупости.. Виж тъпо е като е топло и срещнеш други отрепки и ти убият осамотението ама.. :>
    Другата гадост е че не можеш да си прекарваш времето в чакане на рейс с книга в ръка, както и гадната ми пухенка(дебело яке) която мразя ама само тя ме спасява от студа.. А и не карам нито кънки, нито там тия работите по планините демек мога да мина за зимемразец :>
    Демек зимата не правя почти нищо, а нещата дето правя ги правя с доста понижен кеф.. изобщо зимата е най-гадното нещо :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Stoq na toplo na pe4kata i si 4eta i si gledam tv apak mnogo obi4am kat doide koleda i po cql den skiam detski koledni film4eta

Az obi4am naj mnogo proletta. Prez studenite dni stoq v nas i tupeq, stoq na kompa dokato mi iztekat o4ite . Mnogo mi e tupo togava i zatova proletta naj mn me kefi- daskalo, sport, ne e studeno i taka...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Зимата ми е любимия сезон =D>
    мии кво да правя... все същото, обичам студа
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    къде точно??
    когато навали снега хубаво,обикновенно ходят да лъзгат по пътя за село Плана,ама късно вечер,че иначе много коли.

а иначе,ся кисна по цял ден в нас на топло и ако има бира си пиивам стабилно.
    Тва село не го знам къде е иначе ние обикновенно се катериме до копитото и оттам надолу ама само на онези завои които се падат вътрешни на склона така че хем да виждаш какво се задава преди да си влязъл в завоя хем да няма опасност да литнеш. Други интересни места където сме си оставияли броните са паркингите на лифта и на битака в малашевци.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си