- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през студените дни?
ям,пия,еба,бия...![]()
![]()
![]()
Fuck me,i am famous!
Na kompyutyra ili 4eta ne6to
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Стоя пред компютъра, тъпея, въртя луди сметки на телефона (трябва да говоря с някого?!)...не обичам зимата![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
stoq po cql den pred kompa i qm :{
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
квото прая и през другите..за мен студа няма никво зна4ение..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
po cql den Igraq SilkRoad Online![]()
Сега остана да кажеш само "Ой!"Първоначално написано от Kate
![]()
![]()
Аз пък си каня/ходя на гости,условието е да се редуваме,този който гостува носи алкохол и манджа,но пък домакина има после много да чисти цялата поразия![]()
![]()
.Ама аз не говоря за някакви купони,просто private party,2-3 човека.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
мно мразя зимата ..някви гнусни зимни якета ...студ ... бахър ...клинч и какво ли още не .. ! по голямата част от деня си седя в нас може би излизам за малко ... или каам на някои да дои до нас шото ми писва на пцто и да спя по цял ден ... излизам доста по рядко ... като се сетя ..излизам като наще са си в нас. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Естееееественооо! Мене последно време повече ме канят, отколкото аз да каня, че харесаха ракията на тате. Кеси ся в нас с приятели или в някой друг, а понякога и навън...Първоначално написано от RedChil
Кво е тва ,готино ли е?Първоначално написано от TikiraYang
2т. системно
MMORPG->SilkRoadOnline.net
ami beta e ewropeiskata wersiq na igrata inache koreiskata wersiq si e napylno zawyrshena)
Тренирам и ако имем време цъкам World Of Warcraft
Първоначално написано от BornFromPain
ами тоя като е някав нууб аз съм саво вечер
през деня яко хокей![]()
![]()
Седя си в нас или най-много да ида някой път на кафе...иначе най-редовно си правим купони с приятелки от квартала!
Предпочитам да ми е топличко, но това ми е също и любим сезон. Така че излизам навън с приятели и яко се кефим, разбира се, че сме в някой или в някое заведения, няма да мръзнем на вън през цялото време я. Но студа не ми пречи да си ходя пеш от единия край на града до другия.
Черен Принц
Първоначално написано от TheNightRider
Ами всъщност ни засяга,защотото играта има две версии kSRO и SRO първата версия е Корейската там разликата е,че максималният лвл е 90,всичко е на корейски и всички нововъведения,упдейти и евенти са първо там и чак след това в интернационалната версия SRO,докато при свободната версия(SRO) т.е интернационалната максималният лвл е 70 и всичко е на English това е разликата,а и искам да отбележа,че аз съм 69 :P