.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Фен
    Град
    В къщичка от захар
    ям,пия,еба,бия...
    Fuck me,i am famous!

.

Na kompyutyra ili 4eta ne6to
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Стоя пред компютъра, тъпея, въртя луди сметки на телефона (трябва да говоря с някого?!)...не обичам зимата
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

stoq po cql den pred kompa i qm :{
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    квото прая и през другите..за мен студа няма никво зна4ение..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

po cql den Igraq SilkRoad Online

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kate
    ям,пия,е**,бия...
    Сега остана да кажеш само "Ой!"

Аз пък си каня/ходя на гости,условието е да се редуваме,този който гостува носи алкохол и манджа,но пък домакина има после много да чисти цялата поразия .Ама аз не говоря за някакви купони,просто private party,2-3 човека.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    ям,пия,е**,бия...

Аз пък си каня/ходя на гости,условието е да се редуваме,този който гостува носи алкохол и манджа,но пък домакина има после много да чисти цялата поразия .Ама аз не говоря за някакви купони,просто private party,2-3 човека.
    И аз горе-долу по същя начин.Последно ядохме шкембе чорбица и кебапчета.Даже май е по-здраво отколкото на купон.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно мразя зимата ..някви гнусни зимни якета ...студ ... бахър ...клинч и какво ли още не .. ! по голямата част от деня си седя в нас може би излизам за малко ... или каам на някои да дои до нас шото ми писва на пцто и да спя по цял ден ... излизам доста по рядко ... като се сетя ..излизам като наще са си в нас. .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    ям,пия,е**,бия...

И аз горе-долу по същя начин.Последно ядохме шкембе чорбица и кебапчета.Даже май е по-здраво отколкото на купон.
    Естееееественооо! Мене последно време повече ме канят, отколкото аз да каня, че харесаха ракията на тате. Кеси ся в нас с приятели или в някой друг, а понякога и навън...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    po cql den Igraq SilkRoad Online
    Кво е тва ,готино ли е?
    2т. системно

MMORPG->SilkRoadOnline.net

ami beta e ewropeiskata wersiq na igrata inache koreiskata wersiq si e napylno zawyrshena )

Тренирам и ако имем време цъкам World Of Warcraft

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Знам ви тия дето като имате време цъкате WOW.. Един от моя клас е така, и спи по 3 часа на ден, закъснява нон-стоп за даскало щото има срещи с разни китайци да убиват босове :>
    Иначе по темата - мразя зимата и кеф не кеф стоя повечето от времето у нас :/
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Знам ви тия дето като имате време цъкате WOW.. Един от моя клас е така, и спи по 3 часа на ден, закъснява нон-стоп за даскало щото има срещи с разни китайци да убиват босове :>
    Иначе по темата - мразя зимата и кеф не кеф стоя повечето от времето у нас :/

ами тоя като е някав нууб аз съм саво вечер
    през деня яко хокей

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Седя си в нас или най-много да ида някой път на кафе...иначе най-редовно си правим купони с приятелки от квартала!

Предпочитам да ми е топличко, но това ми е също и любим сезон. Така че излизам навън с приятели и яко се кефим, разбира се, че сме в някой или в някое заведения, няма да мръзнем на вън през цялото време я. Но студа не ми пречи да си ходя пеш от единия край на града до другия.
    Черен Принц

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    E да, но това нас не ни засяга.

Ами всъщност ни засяга,защотото играта има две версии kSRO и SRO първата версия е Корейската там разликата е,че максималният лвл е 90,всичко е на корейски и всички нововъведения,упдейти и евенти са първо там и чак след това в интернационалната версия SRO,докато при свободната версия(SRO) т.е интернационалната максималният лвл е 70 и всичко е на English това е разликата ,а и искам да отбележа,че аз съм 69 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си