- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде мислители..
не, не стеПървоначално написано от RAWRRR
айде бе хора, много лесно се предавате..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ами все трябва да излезе нещо.Нали там където трябва да смениш IP-то си.И после...пак на 1-ва.Май трябва да пише нещо поне...Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Не искам да ви развалям удоволствието и да ви дам линка към последната страница
Интересено Quest -че , но много старо![]()
И да им го дадеш съмнявам се, че дори 10% от форумците могат да си сменят IP-тата![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ух..нататък задачата ми се вижда 'леко безсмислена..не е въпрос на логика,а въпрос на това колко разбираш от пц-та..Първоначално написано от Unknow
Аз поради тази причина се отказвам,какъв е смисъла да се разправям сега с проксита,само и само да ми го пише името на първата страница,при решилите задачата..Успех на всички,решили да си губят времето![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не съм по тази част.![]()
![]()
беше интересно до 15 въпрос амааа натам се губи смиселът...с 2 думи не е за простосмъртни
mi na 15 koi sa trite imena raz6ireniqta gi razbrah broq sa6to ma imenata nz pls nqkoi da mi pomogne![]()
ainПървоначално написано от ivobgv
ainshtain_1
coo
За нищо![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mi na tozi winrar kadeto mi iska vtoriq pass za documenta ne moga da razbera kakav e kvo trqa da napraq za da go razbera
тва като гледам не е за тебеПървоначално написано от ivobgv
![]()
Tegli6 si ARPR ako q nqma6( kakto i mislq ) , puska6 si q.Razbira6 koda...i taka.To moje li vsi4ko da vi se kaje?
warrior kakvo izliza na stypka_17? Smenqm IP-to ama...ni6to ne mi izliza![]()
What you mean to me
трябва да си смените IP адреса и да кликнете на "stypka_17"
П.П. трябва да го направиш до 1 час..Ако си го направила по-късно не става
![]()
Първоначално написано от skate_warrior
Da do 1 4as.Kato se pribrah v Stz si go napravih nanovo ot dr komp...smenih si Ip da..i natisnah "stypka_17" ne sum tolkova zleNo nestana...
What you mean to me
не мога да се оправя от там нататък
на английската версия на този тест стигнах до 17
zip89de
i ne razbrah kakav e koda?
Нали ти го казаха...кое неразбра?
What you mean to me
Да бе да ще чакам 5 часа да се разкодира скапания архив, ебал съм ви и простотиите, единствената цел на тая глупост е загуба на време, което лично на мен не ми е в излишък!!!![]()
5 часа? ахх.... става за няма и една секунда![]()
аааа тва мн сложно....аз се отказвам не мога...само се нервирам с него...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
като стигнете до стъпка 17, там ви се изписва ип-то и след това като го смените продължавате нататък... в смисъл то от 17 ви връща пак на 1во, и от 1-во пак сичко си пишете подред като стигнете вече с другото ип от същия компютър до края ще ви се появи страница да си напишете името и мейла... и тва е... при мен така стана![]()
и след това какво еПървоначално написано от TheNightRider