- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви помагайтеее ... спешнооооое
здравейте...
зна4и в4ера писах в един форум 4е харесвам един юнак (казах си имети и неговото също)
и казах 4е ссъм направила адски мн глупости (свързани с него) тази година и искам да говорим![]()
Аз наистина искамда говорим и да му кажа вси4ко ама нито знам от къде да запо4на ...нито как даму ги кажа нещата....и имам 4уството 4е ако кажа нещо адски ще се изложа![]()
Моля ви кажете какво да правя .. спешно еее
за днеска в 13:30![]()
...? И какво общо има тази тема с това, че си писала в някъв форум? Какви глупости си направила и какви са ти намеренията? .. Какво толкова има да му казваш? ..Първоначално написано от sledko_f>93
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аз нищо не разбрах.Ние как да ти помогнем,като ти не си дала никаква информация?!Кажи какво точно си направила?Какво точно искаш да му кажеш?![]()
И аз това питамПървоначално написано от koalka
въпреки, че не разбрах точно за какво става на въпрос!Но все пак...
еми ... никак![]()
Беше на някакъв урок и мина да ми каже 4е утре ще говорим![]()
А по въпроса... глупостите коитонаправих са мн. Първо го следяхме с една фр и нямаше място където да не можем даго намерим, после запо4нахме да се появяваме на всякъде където ходеше![]()
След това му казах 4е го харесвам (беше малко объркано зашото написахме на една пейка и те-неговите фр, не разбраха кой имаме в предвид)та те дойдохаданикажат 4е не ни харесВАТ![]()
Та ТОЙ си мъл4и и до сега и искам да разбера какво зна4и тфа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG Лапешка му работа!Ако някой тръгне да ме следи и изобщо да прави това което ти си правила направо ще му бия дусптата на 1 секунда!
NA KOLKO GODINI SI $E PRAVI^ TAKAVA GLUPAVA I QVNA SVALKA?
ako be6e taka s men![]()
oh...bojke
mi kato ostanete sami mu kaji
pomni6 li tva koeto pi6e6e na peikata e za teb se otnasq6e
i kvot stane stane