predi izvestno vreme tragnah s edno mom4e i po obqsnimi pri4ini skasahme /vse pak toi be6e hodil s o6te 1 momi4e prez meseca v koito bqhme zaedno,a i osven tova razbrah 4e dori mai se e opitval da svalq edna ot nai-dobrite mi priqtelki,koqto est. ne mu e obarnala vnimanie/ az go zarqzah no mi be6e super kofti i kato 4e li po edno vreme ve4e vsi4ko be6e otminalo,dokato toi ne zapo4na otnovo da me tarsi ... usetih 4e pak se zavra6tat nqkakvi 4uvstva no kato vsqko naraneno momi4e si kazah 4e ne mi puka, oba4e mai se samozalagvam ... toi prodaljava da me tarsi,vednaj me pokani na kafe i az otidoh.toi se darje6e kakto kogato hodehme,zaka4a6e se i t.n. ne sam mu davala povodi da razbere 4e ne vsi4ko e otminalo,no toi sqka6 znae 4e vse o6te ima 6ansove s men i prodaljava da se opitva otnovo da me svali.dori minalata sedmica me nakara da sedna u nego na kafeto i se opita da me celune ... oba4e az se napravih na "leko" razseqna i se obarnah na drugata strana.usetih 4e mu stana gadno,no v kraina smetka toi go zaslujava.sega ne znam kakvo da pravq ... use6tam 4e vse o6te imam nqkakvi 4uvstva,no me e strah da ne se polu4i kato predi6niq pat /vse pak toi e izvesten s negovite nomera - da hodi s nqkolko navednaj i da laje i da maje .../