- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фаворит сред потребителите...
Mlykni we ako obich4ash6! POd nivoto mi ne intelegentnost si !Първоначално написано от Svirka```
BOI BOI BOI !!!! ~*Rum4ityyy*~ muhahahahahaaaaaaa DOLU UGRANI4ENITE METALIПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
![]()
![]()
~*Rum4ityyy*~ RUUUUUUULZ
![]()
![]()
![]()
![]()
exploitedteen whisskas
![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
Za6to e bannat, kakvo e napravil ? az ne znam pyk mi e interesno....
ina4e se kefq na charlotte^ (naj-dobrata mi priqtelka),nifada, koalka, anito.sl, , akademika...i o6te dosta hora, ob6to vzeto pove4eto ste mnogo to4ni...I queench est - da ne propusnem![]()
A Rumi4ito beeee!!!!! Kyde q zabravih, taka se hilq na mneniqta i...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя да не би да е сестра на слънцето?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
е аз трудно бих разбрал коя е по-малка
и двете са еднакво интелигентни
е браво бе Стели!аз съм ти твърдо обидена!как можеш точно мене да забравиш!тцтц!Първоначално написано от Ice Princess
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Как ще те забравя бе мила, ти си незабравима и неповторимаПървоначално написано от radito
![]()
И, да и твоите мнения ме радват![]()
Мислех, че само аз съм го забелязала...Първоначално написано от valantain_love
![]()
Та по темата: valantain_love (поради същата причина), всички, с които си пиша в skype + sherry, Cool^Girl^^^, anito.sl, еxploitedteen, air_J (пак се появи), rosskata, Ekita, fire_of_satan (кефят ме тези хора просто, не ги познавам)
Офф, все някой съм пропуснала, ама нищо...![]()
^^Познания к у р а ми Янко. Просто сте некви пубери мислещи се за великите нацита.
Моите са Boot, Magesnik, Exploitedteen, Alice sw, mo6no, Maldini. Ся не мога да се сетя за още, ама тея изредените са пичове. Аааа и детето идиот :P
Деба, има цензура![]()
anito.sl, ^npocTo^a3^f^, sherry, Crafter, valantain_love. Мисля, че има и други, но сега не се сещам![]()
Метълите дразнят! Любимка ми е румчито.Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
2т. системно
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
quench,shizzle,Умнияяя,Unknow
nqma drugi![]()
Най-много ми допадаT anito_sl , BrokenHeart , miloto_girl-4e , OtherDimension (dano taka da se pi6e6e) YoUr_PoiSon i moje bi MiND|Control_F
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
brain_stew,p4elata_brumze,NeSk,skate-more,Whiskass,niGGa,Jamalska...
Тфа са,ама май има и още!![]()
Ахаха..вече губех надежди..Първоначално написано от BraInLesS_f
![]()
Cool_girl, sineoka_kukla, prosto az f, machoka, Crafter, quench, MusicIsTheKey, anito_sl, ALL|ALONE, [Лунно цвете], priti_kiti, Unknow, valantain_love, skate_warrior
За тези се сещам сега, после ако се сетя още, ще добавя....
Съжалявам, че сбърках никовете, сещате се за кои хора говоря![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми харесват ми мненията на koalka, ErinEverly, mo6no, Бунтар, Cool^Girl^^^ и MUsicIsTheKey-тя помага много в намирането на mp3ки.Сигурно има и други, но сега за тези се сещам![]()
хъхъ..