- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гуменки
Искам да си взема гуменки или незнам как ги наричат всъщност,дет са малко над глезена,олдскуулки.Та въпросът ми е къде мога да си намеря такива и горе доло каква цена са?!![]()
Ми иди виж в някои магазин е ние да ти казваме о6те малко 6те поиска6 и да ти ги купим и да ти ги изпратим.Мързелива работа!!
Вчера минах през един магазин на бадедас иии точно на едни такива ми се спря погледа. Както спомена бяха над коляно и си бяха баш олдскуул кецове. Цената беше 49 точки.
О.оПървоначално написано от DetE-Idi0t
Искам и аз..
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Ами мойте мн си ме кефкат, само за 10 кинта саИ мн им се кефя
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от DetE-Idi0t
Мм аз ли съм тъпа, или...?Първоначално написано от ххуудихуу
/rossa./
Неммм.. аз съм супер разсеян. Мисля едно, а пиша друго.Първоначално написано от midian
Така де за над глезена имах предвид.. Не знам кво съм си мислил за колена като съм ги писал тези бисери
![]()
Бе я кажете от къде мога да намеря червени гуменки, над глезена или до коляното. Не държа на марки
ми в магазините за спортни обувки,аз имам такива дънкови и са ми на sandic и май не бяха скъпи
![]()
![]()
Женския пазар...MadStar-ки за 10 кинта.. Може и ИлиЯнци
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
мойте са.....ъм...чисто черни за 14 кинта![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Да, предположих, че няма да намеря в сладкарниците и магазините за хранителни стоки.Първоначално написано от miminia
Ами незнам дали точно това е подходящо, но провери в някои магазин на адидас за Stan Smith 1.
tova my se vika kecove i v Converse!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
MatStar е. Имам си едни сини у нас, за тва знам как се пишеПървоначално написано от Momchence
Иначе и в подлеза на ДеЕнКа продават. Ама там няма до над глезена. Мойте са ниски
Иначе - ЮКей Ъндърграунд и като дойде лятото им пориш подплатата. Аз това мисля за сътворя за т'ва лято![]()
мойте ЮК Ъндъграунд се разпадат славно... не бих си купила отново такава обувка.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...