- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Късате ли си дънки нарочно?!?
Днес като се сетих и си извадих от гардероба старите дънки - оказа се,че имам и още едни,за които бях забравил - те пък са заляти с киселина (опитвах се навремето да гравирам метал с киселина в гаража - как не съм си зигорил краката не помня). Сега са все едно ядени то молци - но само по бедрата. Ще подложа нещо под тях и ще ги поръся с пак. И ура - въперки шекмбето,пак се пъхам в тях (отпреди 5 години са ми!).
I'm not (such) a fat pigggg!!!![]()
![]()
Според мен точно на теб ще ти отива \/
___to Be Continued___
naro4no ne sum gi kusala, rqzala sum![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
А.. нарочно не мога, ама да ги късам без да искам яко ме бива.. Ама то си трябва.. Иначе кога ще дадеш пари за някоя нашивчица, или ще тупнеш малко друг плат отгоре и ще стане много по-готино от преди :> Иначе обичам да си играя с белина като имам свободно време.. Тупнеш някоя дрешка в белина и става яко по-готина. А ако не те кефи винаги можеш да тупнеш текстилна боя и да я направиш чук.. Ама напоследък не се занимавам с такива работи..
оо,да бе ше си късам дрехите
аз се чудя как да ги закрепя да не се разпаднат
ами аз по принцип си взимам здрави дрехи и се старая да ги запазя такива![]()
"Целувка за лека нощ"
Имах едни дънки,които ми бяха на 3-4 години и ги скъсах нарочно.Да,ама не ме кефеше.Иначе си е въпрос на вкус както казаха.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Мне.
Само един път съм си взимала тъмни дънки и ги зрязах и им направих кръпки и ги изтърках,яко дееед!
Миналата година една мастия ме захапа и ми скъса един Etnies... После утрепах мастията и доутрепах дънките. Станаха бая клошарски ама ги носех около нас с компанията и в нас и хич не ми пукаше.
Аз имам едни дънки от войната, от носене сами крачолите им отдолу почнаха да се късата и преди месец се съдраха на гъза...след тва се ядосах и доразпрах дупката...и сега ги нося само вкъщи.
/rossa./
Баси... и на мен ми се късат на гъза дънките. Даже сега съм с едни дето са се цепнали там. Ама само хоум с тях.
Оба4е... някфо странно е![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Скитнишарите гледат как да си ги закрепят,вие ще ги късате...Преди 20-30 години е било некво оригинално,ама сега всяка втора чалгарска шавра ходи със скъсани дънки.От Секс Пистълс до Гергана и Преслава.\m/\m/
ама как умело употреби Секс Пистълс,гергана и преслава в едно изречениеПървоначално написано от RedChil
![]()
Rqzala sam si nqkolko 4ifta...plus 1-2 aplikacii stavat kat nov model!DA re4em skusai gi ..malko nad dupeto..na kolenata...i de da znam tam kudeto ti haresVa...naDraskAi gi S spRei..ili s Boq ne6tO...de da Znam ima Na4ini da gi naprai6 VurhoVni
\
/
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
emi ne sum iskala taka se naloji prosto...za6toto se cepnaha otzad a az mn si gi haresvah i re6ih 4e 6te gi posreja malko i stanaha dosta dobri![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
И аз такаПървоначално написано от In4iTu_
![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
Абе пробвахАма не стана това, което очаквах
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
и сега като завали отново сняг...правете си дупки на дънките, тъкмо космаците да заскрежат![]()
Ама, зависи къде и колко големи са цепките!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Дънки не нося.
![]()
хахааа евалататва е супер лудо обожавам разкъсаните дрехи който е против това бих казала че е крайно ограничен и от гледна точка на идеи промяна и разни нови неща..лош вкус да бе да хаха според тия които мислят така добрия вкус може би е да ходиш с поличка в стил парис хилтън (започваща точно една педя под пъпа и свършваща пак накъде там) и кво? в добавка един сутиен с повече шарении и някфи розови обувчици.. дА е*а и гадните отворковци и фешански синчета ВИЕ СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА!!
Мдам,по цял ден тва правя.
Към възмутените-то не може само красиви картинки.
ne dosega ne sum kusala dunki i to naro4no ... namiram go za mn tapo .... ne vijdam logika v tva da obikalq6 po magazinite da si tarsi6 danki,posle da se pribere6 skapan ot obikolkata i tva deto si go izbiral 4asove da go rasfasova6 ....![]()
jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....