.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

razkysvam se m/u dve prekrasni mom4eta,POMO6T!

eto situaciqta:v momenta poddyrjam vryzka s mom4e,koeto si ima seriozna priqtelka,ne moje da q zareje,za6toto pritelite mu kamo li ne mu se syrdqt,kogato se skarat.adski mn go obi4am,no ne moga da byda s nego pove4e ot 2-3 pyti v meseca.imam vyzmojnost da trygna s drug,koito sy6to zna4i mn za men,no ne e sy6toto kakto s pyrviq.naposledyk ne6to toi(pyrviq)ne otgovarq na syob6teniqta i mi stava hiper gadno,molq,kajete mi kakvo da pravq,za6toto sym ujasno obyrkana.i dvamata sa prekrasni-i na vyn6nst,i po harakter.nadqvam se da mojete da mi pomignete,za6toto ve4e ne znam kakvo da pravq

Мега фен Аватара на iiirish
    остави сърцето си само да избере - то никога не обича напълно еднакво

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: razkysvam se m/u dve prekrasni mom4eta,POMO6T!

Този към който имаш по-силни чувства,а по думите ти разбирам,че това е първия който за твое съжаление има приятелка,а отгоре на всичко не отговаря и на чувствата ти.Знам ли ако бях на твое място бих избрала втория,не виждам смисъл щом го харесваш да си губиш шанса с него,а при положение,че с първия не се получава...
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

super_girl4e
    Guest
    emi trugni s toq 2-riq da vidi6 kak 6e reagira drugiq ako revnuva zna4i ima 4uvstva kum teb

Седни, премисли и остави сърцето ти да реши. То ще направи правилния избор

plah4eto_(avtora)
    Guest

mersi :)

iskreno vi blagodarq,nai-nakraq osyznah,4e naistina vtiriq e po-dobriqt izbor

Мега фен Аватара на koalka
    Права си,че е втория избор,защото този човек с приятелката не може да ти предложи нищо и ти явно си му като забавление,защото не ме убеждавай,че ако те обичаше силно щяхте да сте в това положение.

Голям фен
    pomisli si hubavo i se opitai da razberesh kym koi ot dvamata imash po golemi 4uvstva,ako tova e pyrviq bori se za nego,zashtoto ako trygnesh s vtoriq ,a mejduvremenno haresvash pyrviq shte e mn gadno za vtoroto mom4e(kazvam ti go ot li4en opit,a posle ti stava adski kofti kogato vtoroto mom4e ti kaje "mn te luff",a ti ne moehs da mu Kajesh syshtoto)ostavi syrceto ti da reshi!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    остави сърцето си само да избере - то никога не обича напълно еднакво

Фен
    Град
    pleven d'ge
    znae6 li nqkoga nqkade bqx 4el ne6to koeto na pruv pogled izglejda mnogo tupo no vsu6tnost e stra6no genialno neka vsi4ki koito sa izpadnali v su6tata situaciq da zapomnqt tova " kogato se kolebae6 m/y dve ne6ta kakto e v slu4eq 2 mom4eta vzemi edna mometa ednoto mom4e 6te ti e ezi a drugoto tura hvurli monettaata samo edin put ako ti se padne ezi a iska6 da q hvurlq6 pak tova avtomati4eski ozna4ava 4e iska6 da si s mom4eto (tura) i obratnoto" e zamisli se i 6te vidi6 4e e istina i kusmet

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си