.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    malka'mi6ka
    Guest

Какво се случи...

Здавейте.Искам да ви споделя какво се случи вчера,когато бях на дискотека.Имах среща с едно момче от чата-просто приятелска среща.Влязохме в дискотеката и за него явно,че не беше просто една обикновена приятелска среща и започна да танцува с мен.В същия момент приятелят ми дойде и ни видя и веднага се обърна да си тръгва.Но аз отидох и го настигнах и го питах какаво има.Обясних му,че това момче ми е само познат.Казах му,че аз няма да го оставя,и че не съм такава,че да дойда в дискотеката,за да забърша някой.ТОй вика е как може да танцуваш с тоя,к'ъф е той.И следващите му думи наистина ме нараниха:Казаха ми нещо за тебе,и за тва неска цял ден те отбягвам.Питах го кой и какво му е казал-а той не иска да каже.Така и не разбрах какви неща са му наговорили за мен;(
    Моля ви,ако някой все пак е прочел моят проблем,нека ми даде съвет какво да правя.Аз наистина искам да съм си с моето момче...Благодаря ви предварително!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Първо, не е трябвало да се виждаш с друго момче по какъвто и да е повод. Но дтаналото- станало. Сега трябва да оправиш нещата. Извини се на твоето момче, обясни му ,че не си искала да го нараниш и го попитай какво са му казали. Хората понякга завиждат и преувеличават, а дори и си измислят понякога. Успех!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    Ами аз още вчера му се извиних.Искам да го видя,за да му обясня всичко..да му кажа колко съжалявам.Но мисля,че той няма да иска да ме чуе вече...Защото вчера след като му се извиних,той отиде танцуваше си,като минаваше покрай мен,все едно че бях никой..Не знам какво да правя..

Поговори с приятеля ти , кажи му че за теб е само той , че другия е просто приятел с който си се запознала наскоро и така Говори колкото се може по бързо с твойто за да се оправат нещата по скоро

НЕ НА ЧАЛГАТА !!!!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ох, много кофти. Опитай да му се обадиш или ако не ти отговаря мудрасни някой мн мил смс, в който му се извини. Нз...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

И той на колко години е, че прави такива лапешки изпълнения. Как така някой си му е казал нещо за теб и той веднага му е повярвал. Поне да беше те попитал и теб дали е вярно и после да те отбягва ако наистина е. Все пак на теб ли има доверие или на останалите. Та по въпроса - обясни му първо за тва момче. Кажи му това, което каза на нас примерно. И след това го попитай кой и какво му е казал и ако не е вярно му кажи кое всъщност е истината и така. И ако пак не ти повярва просто не си струва да си с него. Една връзка без доверие не е никаква връзка.
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Guest

Re: Какво се случи...

Цитирай Първоначално написано от malka'mi6ka
    Здавейте.Искам да ви споделя какво се случи вчера,когато бях на дискотека.Имах среща с едно момче от чата-просто приятелска среща.Влязохме в дискотеката и за него явно,че не беше просто една обикновена приятелска среща и започна да танцува с мен.В същия момент приятелят ми дойде и ни видя и веднага се обърна да си тръгва.Но аз отидох и го настигнах и го питах какаво има.Обясних му,че това момче ми е само познат.Казах му,че аз няма да го оставя,и че не съм такава,че да дойда в дискотеката,за да забърша някой.ТОй вика е как може да танцуваш с тоя,к'ъф е той.И следващите му думи наистина ме нараниха:Казаха ми нещо за тебе,и за тва неска цял ден те отбягвам.Питах го кой и какво му е казал-а той не иска да каже.Така и не разбрах какви неща са му наговорили за мен;(
    Моля ви,ако някой все пак е прочел моят проблем,нека ми даде съвет какво да правя.Аз наистина искам да съм си с моето момче...Благодаря ви предварително!
    Рядко съм прям с хората но този път немога да се сдържа...
    1. Ти си необикновено тъпа пача
    2. Не си само ти, всички момичета сте такива
    3. Когато едно момче харесва и обича в случая едно момиче, тва означава че момичето трябва да му отвърне освен със същото но и с вярност и подкрепа.
    4. Тва което го правите всички момичета (чатите с разни келеши на по 50 и кусур години) и после се срещате тайно с тях, тва е един вид изневяра. Колкото и тъпо да звучи така изглежда в нашите очи.
    Тва че е тайно и второ, самото тръгване за чатене. Все едно авера ви да чати с няква фуста и да ходи на диско с нея а вие да си сидите у вас и да биете скречове. Тва е тъпня. Тва никоет истинско момче не би го направило (освен педерасите)!

Айде лека нощ, сбогом и приятна вечер!

Guest
    Ето какво му написах:

"Вальо,понеже знам,че нямаш желание да говорим ти пиша.Аз наистина много държа на теб,и не бих те изоставила.Не знам какво са ти казали за мен,но не ме и интересува.Прости ми

Guest
    Vij kfo...prosto go mu se trosni malko i go pitai ma kaf ti se praisq i kvo si vaobrazqva i mu kaji 4e ako sh6te se durji taka da te izvini ....kfo e tui!?baxtti...da gruj mu malko smetka i toi sh6e doide da ti lazi v krakata ako ne -zimai onq oty ch4ata

Guest
    bxtti tupoty...kfo mu lazish6 v krakata...dori nezn sh6to se durji taka a trugvash6 da mu vikash6 -prtosti mi...xaxax...jalka raota tolkoz ne moesh6 li da si namerish6 drug we?!

Guest
    А тоя от чата никога не бих го взела. Умнияя-Дъ Ретърн! много си прав баце.Такава съм,и чак сега го осъзнавам.Въобще не трябваше д излизам.Но той също прави така-вижда се с някоя в дискотеката и след тва ходи след нея,без значение дали съм там.Дори един път имаше състезание кое момче ще го целунат най-много момичета.И той се записа да участва,а ние бяхме гаджета тогава-и се целуна с 8 момичета и с език при това..Какво да ти кажа,май на него не му пука за нашата връзка а.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    bxtti tupoty...kfo mu lazish6 v krakata...dori nezn sh6to se durji taka a trugvash6 da mu vikash6 -prtosti mi...xaxax...jalka raota tolkoz ne moesh6 li da si namerish6 drug we?!
    Млъкни мааааа свиньо

Guest
    Леле колко съм зле.Сега когато си прочетох поста..ами на него не му пука за мен,а.Не ми дреме-да прави каквото си иска.Аз ще си живея живота.Бааахти тъпата овца дето съм.Благодаря ви на всички,че ме просветлихте.И наистина трябва да оставя нещата така,после когато тръгне след мене аз ще правя като него.Мерси хора!!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Не се изяждай отвътре ! Не се обиждай ! Не прави нищо, което е срещу теб от твоя страна !

Постъпката на "приятеля" ти е много арогантна спрямо теб. Това момче, с което си се срещнала може да е било роднина или близък приятел .

Момчето реагирало доста остро и те е наранило. Действието му показва, че липсва доверие във вашата връзка, а това е най-важното в една такава.

Запомни само, че ако той изпитва трепкавото чувство любов към теб, той ще ти се обади и ще ти поиска прошка за това, което ти е наговорил.

Съветвам те да си легнеш да нанкаш, за да ти почине нежната душичка.

Грижи се за себе си

Още един съвет към идиотите, които са обидили момичето и той е да внимават, за да не ги захапе гризлито изодзадзе по мръсния гъз

Град
    VaRnA
    Говори с приятеля си,обясни му пак как стоят нещата,извини му се и му кажи,че момчето от чата е само познат и не искаш да имаш нищто с него.И разбери кои е говорил за теб и какво.Успех!!
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Цитирай Първоначално написано от MaRtiTyY
    Говори с приятеля си,обясни му пак как стоят нещата,извини му се и му кажи,че момчето от чата е само познат и не искаш да имаш нищто с него.И разбери кои е говорил за теб и какво.Успех!!
    Съгласен. Успех ти пожелавам

Мега фен Аватара на koalka
    Хах,прави ти проблем за този,обаче той вярва на други хора,но не и на теб.Явно за любов при вас не може да се говори,но все пак трябва да има уважение.Това е хубаво,че не е станало нищо повече и ти това момче го приемаш,като приятел.Говори с приятеля си задължително.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Ами не си ли се замисляла, че се срещат и различни от теб момичета - такива, които наистина да обичат човека, с когото са???!

Guest
    Ами ние сме преминали през толкова много неща.Сега ми липсва-определено.Може би ще изчакам до края на седмицата и после ще отида до тях,за да говоря с него.Явно,че чувствата ми с апо-силни отколкото смятах-и сега това ме наранява.Но това е любовта-обичаш някого,а после те боли...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами ние сме преминали през толкова много неща.Сега ми липсва-определено.Може би ще изчакам до края на седмицата и после ще отида до тях,за да говоря с него.Явно,че чувствата ми с апо-силни отколкото смятах-и сега това ме наранява.Но това е любовта-обичаш някого,а после те боли...
    Derzai i uspex ! Dano da se spravish \/ \/ \/ \/

Голям фен
    Аз да попитам какво лошо има да излезе с познат?Тя да не е женена за въпросния пич,че да не поглежда друг!Какви са тия работи,че ако го обича не е трябвало да прави това и това ? Мисля ,че той само блъфира с това което ти е казал.Просто му кажи ,, Ако ме обичаше нямаше да вярваш на хората а на мен '' .Не му се моли и не му се извинявай защото така ще покажеш ,че си виновна.Бил е ядосан и си е заминал.Изчакай и му се обади,поговорете и ... всичко ще е наред
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Знаете ли,може би въоще не трябвя да правя нищо.Защото ми писна да бягам постоянно след момчетата и да им се моля.Ще оставя нещата така,а ако той е имал сериозни намерения сам ще ме потърси.Аз съм силна и знам,че мога да се справя с това.Благодаря ви много,защото определено ме накарахте да се замисля за това,каквси всъщност са били нашите отношения.Днес размишлявах колко хубави моменти сме имали заедно, и знаете ли-те никак не са много!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си