Цитирай Първоначално написано от malka'mi6ka
Здавейте.Искам да ви споделя какво се случи вчера,когато бях на дискотека.Имах среща с едно момче от чата-просто приятелска среща.Влязохме в дискотеката и за него явно,че не беше просто една обикновена приятелска среща и започна да танцува с мен.В същия момент приятелят ми дойде и ни видя и веднага се обърна да си тръгва.Но аз отидох и го настигнах и го питах какаво има.Обясних му,че това момче ми е само познат.Казах му,че аз няма да го оставя,и че не съм такава,че да дойда в дискотеката,за да забърша някой.ТОй вика е как може да танцуваш с тоя,к'ъф е той.И следващите му думи наистина ме нараниха:Казаха ми нещо за тебе,и за тва неска цял ден те отбягвам.Питах го кой и какво му е казал-а той не иска да каже.Така и не разбрах какви неща са му наговорили за мен;(
Моля ви,ако някой все пак е прочел моят проблем,нека ми даде съвет какво да правя.Аз наистина искам да съм си с моето момче...Благодаря ви предварително!
Рядко съм прям с хората но този път немога да се сдържа...
1. Ти си необикновено тъпа пача
2. Не си само ти, всички момичета сте такива
3. Когато едно момче харесва и обича в случая едно момиче, тва означава че момичето трябва да му отвърне освен със същото но и с вярност и подкрепа.
4. Тва което го правите всички момичета (чатите с разни келеши на по 50 и кусур години) и после се срещате тайно с тях, тва е един вид изневяра. Колкото и тъпо да звучи така изглежда в нашите очи.
Тва че е тайно и второ, самото тръгване за чатене. Все едно авера ви да чати с няква фуста и да ходи на диско с нея а вие да си сидите у вас и да биете скречове. Тва е тъпня. Тва никоет истинско момче не би го направило (освен педерасите)!

Айде лека нощ, сбогом и приятна вечер!