- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли наконтени, женствени, модерни гайчета?
Awe takiwa sme6nici mnogo me nervqt veNai dobriq mi priqtel stana takyv i prosto ne mojem ve4e da se ponasqme... Gelosan rozovata bluzi4ka iztyrkanite dynki ... nz nz ... a mene kato me vidqt izsuhlen po ulicata i 6e mi ska4at na boi ... a na teq rozovkite MOM4ENCA s tonovete gel4e ...
![]()
Iskam da popitam ima li momi4eta ( seriozno vi pitam ) koito naistina hareswat izsuhleni mom4eta kakwito malko ostanahme za jalost![]()
Ми и аз съм фешанче, мноо обичам хаус за тва
.
И обичам да позирам и да се ебавам с метъли и други прошляци
няняняняняаааа
![]()
2т. системно
I kwo sq ot 4algata minahte na House -4e taka li ??? Nqmam ni6ty protiv teb prosto iskam da govorim kato normalni hora i da go razre6im toq problem.Първоначално написано от Amayo
E taka de zagyrbihte 4algata i minahte na House li ? Pone pove4e-to "Planeta" fans napraviha taka ....
![]()
мразя ги .. да мрът!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тфа мъж ли е или кфо?!
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Yep that`s what i`m talkin` about =D> =D>Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
![]()
Не съм загърбил чалгата. Просто чалгата е прекалено селска че да я слушам в трезво състояние. Пък и от толкова време не съм ходил на дискотека че вече съм забравил кво е да съм горе на черешата. А и слушам техно музика още от оно време когато никой не беше чувал за транс и други цикли така че никой не може да ме обвини че съм минал на квото и да е понеже е модерно.Първоначално написано от SdUhan_Sym91
2т. системно
Mhm qsno mi na4i prosto taq 4algata sa osetihte 4e e typi4ka i minahte na House-4e. Mi dobre 6e e da ne se osere taq muzika zaradi fenovete i koito sa biv6i 4algari ( dano ne sym te zasegnal )Първоначално написано от Amayo
![]()
Ми аз отдавна си знам че е тъпичка и не не съм се отказалвсе още, ако исках даслушам умничка музика сега щях да съм в някоя опера. Обичам тъпа музика. И най обичам разни дето си мислят че тяхната музика е най умната щото я слешат по 20 часа на ден и общо зето тва им е живота.![]()
2т. системно
Ami 4ovek ako govorim za typa muzika... taq muzika deto q slu6am az nqq po "umna" ( iam predvid black music-a ) ... kakvo 6e kai6 po vaprosa kade "glupacite" sa pove4e ?Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
Awe darzneshti sa oredeleno osobeno teq na po 13-14 godini s puhkavi qkenca dunki deto i az imam sushtite caisi po golemi ot licata im rozofa bluzka i shapka..hahah malko sa smeshni ama...kfo da se pravi vsqkakvi gi ima
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Malko ostanahte takiva macki za jalostПървоначално написано от NaDuFcHe
Pove4eto si hodqt na "planetata" i si haresvar rozovite mom4enca ... spored men sa zabludeni ( kazah spored men sega ne me napadaite
)
хора нямате ли си друга работа освен да гледате кой как е облечен? Като му е кеф да ходи с пухчета, с пухчета да ходи, какво ви бърка вас това не мога да разбера? Get a life...
Ако под "гейчета" се има предвид хомосексуалисти, нямам абсолютно нищо против тях. Имам един колега гей, с когото станахме доста близки, и е страхотен човек.![]()
Ако под "гейчета" се разбира метро, пак нямам нищо против тях- живеем в свободен свят и всеки има право на избор как да се облича и каква прическа да има.![]()
Всъщност на мен никой не ме дразни за нищо, освен ако не ме засяга мен лично с нещо. Имам си по- важни неща от това да гледам кой как се облича.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
bravo rosskata ti otpravi edinstveno inteligenten i zrql komentar.![]()
![]()
ПФ не е истина просто колко много ме дразнят
За жалост познавам много такива
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Е че какво им е на момчетата,повечето са големи сладури,пък и дрехата не определя човека..Примерно моите приятели като са такива,това не значи че са прости и тъпи...и какво лошо има да се обличаш модерно?
Ние момичетата като също се обличаме така (с модерни дрехи),значи ли това че сме глупави и ограничени..?!Аз поне не се мисля за такава
![]()
f@nt@zi@
Нз...Те са с адските разбирания за мода...
Хм, защо всички си мислят, че поддържаните момчета са единствено тези, които си слагат гел на косите, правят си тънки кичурчета, носят огромни слънчеви очила, розови тениски и прокъсани дънки. Тези по-скоро са модерни.
Аз, например се нося като осемдесетар, не следвам модните тенденции, описани в Haute Couture списанията, това значи ли, че не се поддържам, че не се грижа за косата, лицето, тялото си и т.н.?
Та, нямам нищо против наконтените, стига и те да нямат нищо против мен, моя начин на живот, моя стил музика, това, с което се занимавам и т.н. Да се обличат както си искат, в демократична държава живеем, не може всички да сме рокаджии. Нямаше да е интересно. Не мразя "фешънярите", омразата не е чувството, което ръководи живота ми, не позволявайте във вас то да доминира.
Rock On! \m/
Джоуи
P.S. И преместете тази тема най-накрая, бре! Никой модератор ли не си направи труда да я прочете и да разбере, че мястото й не е тук?
Първоначално написано от NaDuFcHe
ako 6te i na po 101 da sa pak si ostavat sme6ni i jenstveni
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
HE!![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Единственият мъж с обратни наклонности, който много ме кефи е Васил Найденов. Ако всички педали бяха като него, здраве му кажи!
Аз пък адски много харесвам подобни момчета.. розовата блузка,очилата,прическата мммм..... направо ми идва да ги схрускам хихина подобен сладур мисля че няма да му се размине...
но ако става въпрос дали мога да се влюбя в такова момче и т.н. това не се опр главно от външния вид
![]()
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Na kolko godini si ?!? Dosta mi e lubopitnoПървоначално написано от b0rn2makeuhappy
![]()
![]()
ми на 18 съм.. защо?
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!