- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се става модератор?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
С връзки![]()
![]()
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Малко по-различниПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
What you mean to me
със смяна на пола, ако не си момиче + пластична операция ако си грозен.![]()
питам сериозно![]()
Едва ли всички модератори са някакви връзкарчета.. сигурно си има някоя друга тънкост![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тц...няма![]()
What you mean to me
Съответно и търпеливПървоначално написано от exploitedteen
![]()
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife
модератор ли съм вече?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
\
/
![]()
хах![]()
П.П. хайде сега наистина сериозно... значи надявам се темата да я видят админи или някой от модераторите, за да кажат какви са изискванията, защото имам желание да стана модМежду другото преди бях модератор в 2 форума и имам опит
![]()
Не бъди толкова сигурна.Първоначално написано от Unknow
skate_warrior - то с 'натискане' не става.Ако някой реши да те направи модератор,ще те направи и без да се буташ.
Аз не се "бутам"![]()
Да си модератор определено не е "власт", а задължение![]()
аз си знам..
Като прехвърлиш петнадесттака![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ах тиии, намислил си нещо... прити-то нещо те е отрязала и сега искаш да я бамнеш, усещам азПървоначално написано от skate_warrior
![]()
инак и преди съм казвал - осигуряваш една карта за безплатно зареждане на гориво в Шел, поне за месец и ще измислим нещо![]()
Ами вземи питай някой администратор,ама с тия мнения понякога,където ги пишеш незнам колко ще можеш да станеш модератор.
стига сте спамили... ние с нея сме се разбралиПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
дълг към страната и обществото е направоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
не... само към форума![]()
Набирането на модератори се определя от администраторския екип, без необходимост от обявяване на кандидатури.
/считам темата за приключена
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html