- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нахалник!
Значи много време се занимавах с едно момче- с него ми беше най-дългата възка,беше ми първия,много го обичах,а някога и той мен.В последствие стана цял сапунен сериал.От всичко това аз бях много наранена и дълго време ми трябваше за да се оправя.Но винаги когато тръгна с някое ново момче и онзи се появява и започва да ми сваля звезди и аз айде...Скоро пак се събрахме,но се разделихме и за мен това вече е окончателния край на нашите отношения.Тръгнах с момче,което наистина ми харесва ,но вчера бившия ми прати смс ,,Липсваш ми имам нужда да те видя''.Направо съм бясна,но нещо ме спира да го наредя и да го пратя на майна си както му се пада !Колкото повече го режа толкова повече се натиска ,а лошото е че знае слабите ми места...а искам да го забравя
Как да го разкарам от живота ми?
![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами колкото и гадно да звучи по-добре го отбягвай,още предполагам не си безразлична към него и той се възползва от това.Не го слушай следващият път и си гледай живота.Тегли му една майна.
той го прави, защото си мисли, че и този път, както и преди, няма да издържиш на изкушението и като вярното кученце, което като го викнеш и веднага тича при теб, ти ще се върнеш при него, за да задоволиш прищявката мусамо че той прав - ти ако не му беше давала поводи, той нямаше да е толкова самоуверен, сама го подтикваш да прави така
![]()
първо докажи на себе си, че можеш да устоиш и си силна, а след това на него.. защото според мен ти самата дори не си сигурна дали отново няма да се поддадеш![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Трябва първо ти самата да си кажеш "аз с тва момче не искам да съм повеченикога прекалено мн ме нарани не ме заслужава!"..След тва като сама си се обедила му триеш номера и всички свързани със него неща и просто го игнорираш от живота си.Няма смсиал да се събирате да те зарязва и наранява и да те има когато си поиска!Ти си жена не играчка!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
povqrvai mi...vsi4ki biv6i ili pone po-golqmata 4ast ot tqh sa takiva.imam edin biv6,koito do den dne6en o6te me tormozi i daje smenih avtobusa,s koito hodq na daskalo samo i samo da ne go zasi4am,ama tva ne go sprq...ne se otkazva.basi rezila
![]()