.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Raztoqnieto-pre4ka ili ne???

hi!imam problem.Iskam da 4uq va6eto mnenie - mislite li 4e raztoqnieto e vajno v edna vrazka?Ubiva li lubovta?Vazmojni li sa nqkakvi otno6enie ot raztoqnie.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Зависи...в рамките на бг..ако имате чувтсва винаги можете да се видите я у единия я у другия я по средата...В моето положение е по-сложно..той не е в България и...разтоянието е наааай-голямия проблем..Непрекъснато се караме ..сдобряваме се за ден-2 и пак на ново...

Guest
    da znam 4e v bg e po-lesno,no ne misli6 li 4e e adski gadno ti da si sama prez uikendite , za6toto ne moje6 da si pri nego,prez vremeto kogato ti trqbva da si s liubimiq,da ti e gotino da si 6tastliva.To4no tova me spira.

Мега фен Аватара на iiirish
    взаимоотношения между двама човека от растояние са възможни, но те не могат да бъдат с кой знае колко дълбок характер като цяло. такива връзки по-скоро са повърхностни и лесно загубват тръпката в себе си. растоянието като цяло убива любовта, защото както се казва "невиждани очи се забравят". дори да се виждате често, пак никога не знаеш с кого е и какво точно прави човека с който имаш отношения. така че на първо място се губи доверието, а после и всичко останало

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Zavisi ot horata.......Spored men e vazmojno.
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз мисля, че много зависи от хората, от чувствата и т.н. Аз иначе съм на принципа: "Далеч от очите, далеч от сърцето", но това предполагам, че е от възрастта На един мой приятел майка му и баща му не живеят постоянно заедно, защото баща му работи в Швейцария и се виждат само за по 2-3 месеца в годината, но когато ги види човек би си помислил, че са най-влюбената двойка на света - гушкат се, целуват се, вървят за ръце... а двамата отдавна са прехвърлили 40-те... Така че със сигурност в случая разстоянието не е пречка

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Raztoqnieto-pre4ka ili ne???

Цитирай Първоначално написано от sweety_hope
    hi!imam problem.Iskam da 4uq va6eto mnenie - mislite li 4e raztoqnieto e vajno v edna vrazka?Ubiva li lubovta?Vazmojni li sa nqkakvi otno6enie ot raztoqnie.
    Както вече ти каза, ако имате истински чувства и сте в България, винаги може да се видите и да сте заедно.
    Според мен, връзката от по-голямо разтояние е почти невъзможна, но не и напълно (Казвам ти го от личен опит. ). Зависи от хората, тяхната психика и начин на мислене.

Ами възможно е!Аз съм един пример.Моя приятел е на 120км от мен и се виждаме събота и неделя.И не смятам,че това може да е причина да не сме заедно.Ако искаме да се видим всеки може да отиде при другия стига да иска.Така че си зависи от хората,зависи и от отношенията.Растоянието нито ни е спирало от нещо,нито нищо.Напротив,направи ни по-силни и се справяме с всичко и толкова се обичаме,че вече 4 години сме заедно.Така,че ако наистина го обичаш този човек и смяташ,че можеш така давай!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    е аз пък имам приятел, който не е в бг, и това не пречи на нито един от двама ни да поддържаме любовта жива вече четвърта година.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Вазможна е такава връска...но няма да е трайна и мн рядко ще се виждате според мен
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Prechka e.Vijdate se rqdko,chusvtata umirat ,karate se chesto,gubi se doverieto.... Habene na nervi spored men
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че са възможни такива взаимоотношения,но трябва да се позамислете за силата на чувствата ви.Ако една любов е силна тя ще издържи,но ако не-ще е нещо доста несеризно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си