- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марки (повтаряща се тема)
За дрехи харесвам Mango,Terrnaova,Benetton,Brunotti,а за обувки-DIZI,Pony,Giuseppe Zanotti,не,че робувам на марка,но ми е по-приятно да си пазарувам от някъде,където обуслужването е добро,обстановката приятна и качеството добро също![]()
i men .. stiga da mi e udobno i da si go haresvam e superПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
adidas
adc![]()
fishbone
това са най-любимите ми марки, иначе някои от дрехите ми са си мейд ин чайна![]()
"Целувка за лека нощ"
Говорех образно... Някак не ми се връзва рок звезда и маркови дрехи... може би бъркамПървоначално написано от Joey Tempest
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
нося само Stone Island i Fredd PerryПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
скоро си взех яке Stone Island за 800 евро, донесе ми го мой приятел от Англия.
по принцип си пазяра от и-нет ама като имам възможност лично си ги купувам или ми го носят мой авери който доста пътуват.
Товя лято като бях в Сащ съм си купувал само ФП и скоро като си гледах касовите бележки се оказа че съм дал над 2300$ само за ФП.
РОБУВАМ НА ТЕЗИ ДВЕ МАРКИ НИЩО ДРУГО НЕ НОСЯ . ДОРИ И В НАС САМО ТЯХ НОСЯ , РАЗБИРА СЕ ПО-СТАРИТЕ МОДЕЛИ![]()
Дори и до магазина да ида винаси съм с шапката си СИ , купуне за 80 евро.
Ей....дрешка с рунаПървоначално написано от exploitedteen
ти мани че руните са ми много интересни, ама за съжаление няма много достъпна информация.
Глупаво е някви марки да се забраняват заради хората които ги купуват.
На мен сега май Пит Бул ми харесва, ама още не ме привлякъл съвсем![]()
Мда имам маркови дрешки.Дънките ми са на-Swift,J.F. Morris,Diesel,Levi`s.Блузите на-Junker,Dickies,Diesel,D&G,Crosshach,HardSoda,Repla y(поне за тез се сещам).Якетата ми са-Akademiks и Diesel.Маратонките ми са на-Runners,Buldozer,Mania
Gas, Tommy, s.Oliver, Adidas, Puma и едни трейнърчета Gola, незнам дали някой я е чувал тази марка ама се води "елитна".![]()
определено НЕ държа на марката!!! Но иначе харесвам Diesel и Terranova!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
The Best -KILA![]()