.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Какво иска???

Значи има едно момче от моето даскало,миналата година ходеше с една фр но скъсаха защото си омръзнаха(бяха ходили 2-3 години)
    Тази година се засичаме всяко междучасие говорим си,тои ме прегръща и т.н.Но скоро го видях че прегъща и още 1-2 момичета.Аз много го харесвам а той от началото на годината ми повтаря закачливо на ушенце"аре да ходим в нас...".Вчера по скайп заговорихме на тема дали го харесвам,аз му казах че дори и да го харесвам-няма да правя секс с него.И после ми спряха нета .Днес пак се видяхме в даскало ама той не заговори по тази тема отново.Преди около 20 мин ме пита отново дали го харесвам аз пак му казах"awe dori i da te xaresvam nqma da se eba s teb taka 4e nema zna4enie" и той каза "4e koi e kazal 4e iskam da te eba be sladur4e,prosto se bazikam s teb,az si mislish 4e razbirash ot shega ama mai mai nerazbirash(а той тва че иска да ме е*е ми го повтаря от началото на годинатаа понякога говори и доста сериозно)"Не знам дали да му призная че го харесвам или да си замълча,защото той може да не отговори на чувствата ми,а пък училището ни е малко и бързо ще се пуснат слухове
    Мерси предварително!

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам дали не иска само да те вкара в леглото,ама той си знае.Но имай в предвид,че тея момичета и заедно с теб,къдего ги прегръща не е много сериозна работа.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ами кво да ти кажа .... Той май не е за тебе и е мн мн несериозен... Не му казвай ,че го харесваш, само ще се създадеш проблеми...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ebahti style haresva ta i iska da ta opuva ama neznam ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    пфф!С женкари работа да си нямаш.. Не си заслужава!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    аз на твое място бих си замълчала. ако той наистина просто се е бъзикал, значи не изпитва елементарно уважение към това, което ти изпитваш. такива хора не заслужават ничия любов запомни това!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    говори с него но не знам дали може да се занимаваш с такъв човек но ако наистина го обичаш аве ддз не ми се отдава да мисля
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Фен
    Град
    drevna garciq
    Konfucii kazva : Mom4eto nqma 4uvstva kam teb prosto go privli4a6 vizualno tva e ako ima6e 4uvstva nqma6e da te ptia taka re6il e da se po ebava malko s momi4etata smqtam 4e ne trqbva da mu kazva6 ni6to daje po dobre go napravi na sme6en pred vsi4ki ai uspeh!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Дори и да те харесва, не мисли, че ще спре да закача други момичета.
    Флиртуването те снабдява с хормона на щастието На нас момичетата ревността май ни е хоби!
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си