Мила, винаги можеш да си променниш коренно мнението и чувствата към един човек.Любовта и приятелството се градят много трудно, а после може само за секунди всичко да се срине.Намираме хора, с които можем да споделим всичко,които чувстваме адски близки и се чувстваме щастливи.Но в един момент грешка от страна на другия човек може да съсипе всичко.
На мен също ми се е случвало такова нещо.Напълно е възможно човек, когото си обичала да намразиш изведнъж.При мен беше подобно.Чувствах го адски близък, но в един момент разбеах, че ме е излъгал и, че едвали не през цялото време се е подигравал с мен.Това, според мен, са хора, които не са способни да оценяват другия.Лошо е когато постъпват така.Адски много ме болеше и ми беше кофти, но на него не му пукаше.Просто ме е използвал... От тогава станах много предпазлива, много трудно вярвам на хората и почти винаги се съмнявам в тяхната искреност.Макар и във възраст, в която всички твърдят, че едва ли не си мислим, че всички познати са ни приятели аз съм на коренно различно мнение.За мен съществуват: просто познати(с които сме само на "Здасти."), добри познати(с които винаги мога да изляза да се пошляя и да пия едно кафе) и само няколко приятели(хората на които мога да доверя всичко и от които получавам разбиране).
Бъди за напред по внимателна,за да не се чувстваш отново по този начин.Късмет и помни : Не позволявай на никого да ти се качва на главата!!!