- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против едновечерни нетрезвени "връзки" по к
та.....За или против?аз съм против
Браво, първи и какво се получи...
Та така де против, понеже не ми се струват истински. Просто си пийваш и оставяш грешно впечетление у другия.
Черен Принц
Против. Не си падам по 'връзките' за една нощ. Пък и ходя по купони, където имам само приятели, с които не бих правила нищо...
За! От всичко трябва да се опита ..
I az sm za! Tyi kato veche sm imala takiva.Zashto da imam protiv kato ot opit glava ne boli,p1k i ne vijdam nishtu loshy/....
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
За,разбира се. Няма нищо лошо. Даже така е по-добре.И двете страни си правят удоволствието,без чувства,без нищо,ей така просто заради момента (заради кефа).
![]()
Според мен през тиин годините трябва да се изживее някаква по-дълга връзка,за която да си спомняте,а забивките по клубовете за секс да ги има,когато с на 21-30 години.Нещо като Кришчан от Кръцни срежи хахахахха.
Az sum za,tva si e prosto edno flirt4e ne vredi na nikogo.Jiveem samo vednuj,taka 4e vsi4ko trqbva da probvame.A i daje i da hodi6 s nqkoi i da ima6 nqkvo ednove4erno flirt4e tova ne zna4i 4e ne obi4a6 4oveka do sebe si,a i na drugiq den vsi4ko e kakto predi . Opredeleno sum ZA !!! \/
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Аз съм против. В тези едновечерни връзки няма нищо съществено.
Ами аз никога не съм си падала по тоя тип връзки.Не съм против,защото всеки си избира как да си живее живота и ако на някой му харесват,ок.Но не съм и за,защото според мен,за да правиш нещо с някого трябва да има чувства,а не просто ей така за спорта.
За, все пак е купонче трябва да има игра.
За, но само когато и двете страни осъзнават, 4е ще е за една ве4ер....щот ина4е ако единият вземе да се влюби, стават супер грозни истории
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За.. на купон хората се забавляват и кфо по хубаво забавление от това.. но да не става навик, че се лепват етикети..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
podkrepqm s 3 ruceПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
az sam za![]()
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Гласувах против,защото не бих могла да нарека един секс в следствие на напиване -"връзка"....Ноо пък също така съм на мнение,че всичко трябва да се опита,само да не се прекалява
![]()
f@nt@zi@
не виждам защо трябва човек да се чувства горд от това, че е преспал с някой познат на поредния купон! пияни или трезвени - секса за една нощ е чисто и просто ч*кане!
и заглавието на темата е "леко" объркано, макар че думата "връзки" е поставена в кавички. отношения, които траят едва вечер не се наричат връзка!
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ! НЕ ВИЖДАМ НИКАКЪВ СМИСЪЛ В ТОВА!
Против
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Не съм против.За мен това е чисто и просто забавление.Не прекалявам с това, просто живея живота си.Макар че от доста време не съм имала възможността да преживея такава"връзка", поради простата причина, че точно от такава вечер е сегашната ми 6-месечна връзка.
Така да пишете и да не пишете у форума нищо не се променя.
Всико става на момента тука колкото и да не искате не се знае какво ще стане.То като опре не пита![]()
Инъче твърдо ЗА че трябва да се пробват много работи![]()
Ето това е проблема...много момичета и момчета свързват купона с напиване и безразборно чукане...После що майките ви се притеснявали и не ви пускалиИ аз да съм и аз няма ви пусна!ПРОТИВ съм тука
То вече децата не в 5 клас,ами в 3 клас се питат...не девтсвен ли си,ами правил ли си тройка
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
ako vryzkata ima prodyljenie sym za oba4e ako e esamo za edna ve4er proto nmz....
първо-на автора на темата да кажа, че гледа много филми...и тия работи не стават само на купоните като по Американските филми![]()
второ-стават и по домовете...стига да знаеш как да правиш доставките(разбрахте ме)
трето-аз съм за,защото на нашата възраст е малко стягащо(поне за мене) да си само с 1 човек...трябва малко свобода,дългите връзки- по-нататък...
викал съм много момичета вкъщи(не че се хваля или нещо от сорта) но си има и лошата страна...почва да омръзва...и постепенно търсиш някое момиче за по-постоянна връзка...
тфа е в общи линии