- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Express Your Soul Part 2 , BBOY EVENT , 18.11.06 Plovdiv
Малко късно го съобщавам и все пак...
Express Our Soul Crew Presents
Express Your Soul Part 2
BBoys From : Serbia,Bulgaria,Turkey
Main Event 2vs2 BBoy Battles
Popping & Loking, show case
Power Move Contest
Top - rock & up-rock show case
Place Plovdiv . Tennis Hall "Stad"
Start 17.00 , Entry 4lv
Host By Dessy & George
Dj'z Skill & George
Mc'z Хората на Изгрева & Снимката.
Special Guests Red One & Весела Бонева
Beat Box Skiller,Stormy,Cube,Riot,Rammon
Judges EF_One ( Electric Force Cru) , Morgata ( Eazy Snatch), Bonus ( Eazy Snatch)
Aftar Party - Novotel , Plovdiv - Ball Bar
Comming Soon
Powered by ; Maze , 18GSHOP , Etnies, Gravis, Vibe Shop , Energy Drink Shark, Kanape Studio .
С подкрепата на -> Граждаско Сдружение "Демократи за Пловдив" Община Пловдив, радио "Katra fm" , телевизия "ММTV" и списание Програмата Пловдив инфо.
С подкрепата на Web Site -> www.bgbreakdance.com , www.hardstylez.org , www.359hiphop.com , www.stroeja.com , www.mail.bg
за записване : expressyoursoul@mail.bg
Трите имена на участниците ?
Псевдоним на участниците?
Име на отбора?
От кой град е отбора?
Kойто иска да се записва и за различните видове контести , пак на същият e-mail ,който съм дал за евента.
Top rock & up - rock contest - ще се проведе по следният начин , всички учасници влизат по един път и от самият им (show case) се избират двама , който правят батъл(top - rock & up - rock) , по две излизания и след това се определя кой е попедител в контеста.
Power move contest - ще се проведе по следният начин , всички учасници влизат по два пъти и след това се определя кой е попедител в контеста.
Popping & Loking, show case - ще се проведе по следният начин всички записали се участници влизат по един път и от самият им (show case) се избират двама който правят батъл (Popping & Loking) , по две излизания и след това се определя кой е попедител в контеста.
Краен срок за записване : 11.11.06
Очаквайте много награди осигурени от 18GSHOP - Пловдив + Парична награда осигорена от Граждаско Сдружение "Демократи за Пловдив".
Миналогодишните победители на Express Your Soul Part 1 , Mochacho & 3war - МonsTribe , Враца
Слав & Део, Unbreakablez - Стара Загора , 2 place
Миналогодишният победител в контест (Power Move)
Method - Soul Award , Варна
Миналогодишният победител в контест (Top - rock & up-rock)
Jam Rock - Soul Award , Варна
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Яко ще да е.\
/
![]()
Аз съм там!Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
![]()
![]()
по-добре hardcore,grunge,ska-punk отколкото хип-хоп![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
За непросветените като мен ще ми се обясни ли за какво става въпрос?
Става въпрос за брейкденс състезание.. аз лично ще ходя.. ама като гледам тука или са чалгари или метъли... или некви ултранеориентирани тийнчета... кофтииПървоначално написано от koalka
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Мерси.Само ти така мислиш.Първоначално написано от skate_warrior
искрено се надявам![]()
и некфи дет няаме нито възможността да идем...нито нервите да изтраем "Деситооо!Хаййдеее!Танцува с чуувствооо!Не разбрахте ли бееееее!Това е финалааа бееее!"Първоначално написано от skate_warrior
Едит:Исфинявам са за слобния коментар..мн я уважавам/х мацката..само тогава кат беше тфа ме издразни адски...Ноу Уимин он дъ майк!
a?Първоначално написано от Jamalska
![]()