- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо темата ЗА СНИМКИТЕ БЕШЕ ЗАКЛЮЧЕНА?
За кво machoka трябваше да я заключва и кво като е имало чат тва значи,че трябва веднага да бъде заключена?Мисля,че machoka тоя път прекали
И аз мисля така, но никой не ни пита.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
Защото темата наистина не е чатСами сте си виновни... и да ревете и да не ревете все тая...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да. Ама това, че мачока я заключва показва модераторското му безсилие, а и самият той на много моменти е правил чат в нея.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
тук си прав...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Е, не всички могат да бъдат така примерни като тебПървоначално написано от 3абаВно
![]()
Да, Знам.Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Е, не всички могат да си играят във всеки пост да си сменят цветовете като теб.
защото е по-лесно да се заключи отколкото да се почисти от безсмислените мнения. пък това че е доста полезна тема - изглежда не е важно.Първоначално написано от Анонимко
Колко пъти писах да престанете? Колко пъти трябваше да ви предупредя?
Сега ще седи заключена колкото преценя и колкото време ми е необходимо да я почистя за н-ти път от спама.