.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Защо темата ЗА СНИМКИТЕ БЕШЕ ЗАКЛЮЧЕНА?

За кво machoka трябваше да я заключва и кво като е имало чат тва значи,че трябва веднага да бъде заключена?Мисля,че machoka тоя път прекали

И аз мисля така, но никой не ни пита.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Защото темата наистина не е чат Сами сте си виновни... и да ревете и да не ревете все тая...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Да. Ама това, че мачока я заключва показва модераторското му безсилие, а и самият той на много моменти е правил чат в нея.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    тук си прав...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от 3абаВно
    Да. Ама това, че мачока я заключва показва модераторското му безсилие, а и самият той на много моменти е правил чат в нея.
    Е, не всички могат да бъдат така примерни като теб

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Е, не всички могат да бъдат така примерни като теб
    Да, Знам.
    Е, не всички могат да си играят във всеки пост да си сменят цветовете като теб.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: Защо темата ЗА СНИМКИТЕ БЕШЕ ЗАКЛЮЧЕНА?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За кво machoka трябваше да я заключва и кво като е имало чат тва значи,че трябва веднага да бъде заключена?Мисля,че machoka тоя път прекали
    защото е по-лесно да се заключи отколкото да се почисти от безсмислените мнения. пък това че е доста полезна тема - изглежда не е важно.

Мега фен Аватара на machoka
    Колко пъти писах да престанете? Колко пъти трябваше да ви предупредя?

Сега ще седи заключена колкото преценя и колкото време ми е необходимо да я почистя за н-ти път от спама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си