- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА
Хора, големият мач наближава!!!
Кави са мненията, коментарите и прогнозите ви? Ще ходите ли на мача? Ако да, в кой сектор ще сте?![]()
Прогнози: 1:0 (Мечтая за това.) или 1:1 ! (Няма да спра да съм непоправим оптимист.
)
![]()
Да ще ходя, в сектор Б съм, резултат 0:3-4. Ще ни бият, но поне да направим нещо интересно.
Ами няма да хода,но според мен няма да завърши добре за нас...
Да знаеш колко ти завиждам!...в добрия смисъл.Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Ще ходя, да. В сектор Б съм, в центъра на сектора (все още не съм видял за кой вход са билетите, но са както ги желах - за центъра на сектора, горе-долу под таблото). Прогнозата ми е, че ще загубим, но за мен по-важно е, че ще си направя кефа и ще присъствам на мач от такова ниво. Европейският шампион ти идва на крака (действащия европейски шампион) и да не отидеш на стадионО да подкрепиш отбора - срамота!![]()
Левски шампион але але!
...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма да мога да отида за жалост прогнозите са ми че Барса няма да има проблеми 0:3.Поне мечтите са безплатни така че се присединявам към прогнозата на p4elata_brumze.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
0:6 ili 1:7 - nepopravim realist, kakvoto i da si govorim na BArca im trqbvat naistina mnogo 3 tochki, nqma da ni ostavqt 6ans
Отивам И да паднем и да бием все тая щото все пак това е Барселона! Прогноза 5-0 поне за барса а ако е 5-1 това ще е радостна новина за левскарите мн искам да е така![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
За съжаление едвали да отида... но прогнозата ми е 0:1 или 1:1 не знам, аз съм оптимистка и вярвам в отбора... но не знам Барса не са зап одценяване и то вобще,нинка е надям се поне гол да им лийушнем! :P Аиде наштееее!!! \/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
очаквам поредна унизителна загуба на Левски....ама все пак нали са в ШЛ, това е най важното както викат сички
Да, така е, защото въпреки резултатите, въпреки всичко, в историята ще остане- Левски- първият български отбор достигал до груповата фаза на Шампионската лига.Първоначално написано от kiroo
![]()
Абе, извинявам се, но какви са тези прогнози от ЛЕВСКАРИ от рода на 0:5 и отгоре? Вие чувате ли се? Това според мен е несериозно. Да, и аз самия смятам, че ще ни победят, но с далеч по-малък резултат. На тях им трябва победа, не резултат! Отделно ще са без доста титуляри, така че приказки от рода на 0:5 и нагоре си звучат здраво несериозно и ако видя такъв на стадиона ще му изчета здрав морал (освен ако преди мен някой по-радикален не му строши тиквата от бой).
Левски шампион але але!
ти добре ли се,бе????????мразя барселона...но ти си загубил ума...бахти и левскаря!вердер ни вкараха такива смешни головеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
На мача с Вердер спомняш ли се кой пазеше а? гелО дето само за цС*ка става...
ami moqta prognoza e o za levsi i 3 za barcaПървоначално написано от exploitedteen
животът е игра,
играй я въпреки,
че знаеш,че съдията е подкупен!!!!!!
Ти добре ли си?Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Левски ще подцени Барса?![]()
Те Барса,ако им се играе спокойно могат да вкарат 10 гола,ама за какво като има да мислят и за други мачове?Една победа с 2 или 3 гола ще им е съвсем достатъчна,за да запазят шансовете си за класиране напред....
Прогнозата ми е 0:3,както казах,след като Барса има толкова контузени футболисти,а и не ми се вярва,че ще искат да унижават толкова левски.
"Това беше изказване...".Първоначално написано от maldini
![]()
![]()
![]()
Какво по-точно е на мнението ми? Мислиш,че Барса ако им се играе няма да вкарат 10 гола ли? Е в момента с този състав ще им е трудно,защото липсват повечето им нападатели,но все пак това е Барса...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Pi4a sa vutre6no se puka ot qd 4e nie igraeme s edni ot nai dobrite otbori v sveta ama ne smee go pokajeПървоначално написано от maldini
![]()
Да ,разбира се че се пукам как няма да е иначе след като обичам ЦСКА?Как няма да се пукам след като титлата ви беше подарена от Божков и ви се падна колоса Киево в 3тия предварителен кръг ,а на нас Ливърпул?Пукам се от яд и затова,че сега цяла България страдата заради представянето на Левски в ШЛ.Първоначално написано от niki000
Някои да продава билет за мача не съм от София и няма кога да ида да си зема билет някои да продава ако има някои плс. да каже.
I kakvo strada ako ne e taina, gledai si jalkoto otbor4e na BKP, kefi sa na ravenstva s otbori ot klasata na Hajduk ama nedei govori lo6o za otbor ot CLПървоначално написано от maldini
вижте изказването на Батков в Топспорт![]()
тоя на колко ли питиета е бил, уникално е.Левски щял да бие Барса после и Челси и да се класира за Уефа![]()
![]()
Барса.
толкова ми се ходеше на тоя мач![]()
![]()
![]()
![]()