.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Suvet.. molq vi se :(((

Znachi... dnes se vidqh s edin deto ot mn vreme se poznavame ama ne sme se vijdali ot 10 meseca nqkude i si pishem po neta,vse iskashe da se vijdame ama az vse go lujeh ne mojeh i mu pisah 4e ne moga da se vidq s nego... Taka no dnes toi zvunna i vika iskash li da se vidim?Az mu kazah che nqma problem i 6te se vidq s nego... otivam na sre6tata SAMA zashtoto toi taka kaza,i otivam toi govori po telefona,trugnahme na nqkude uj samo dvamata prez cqloto vreme ne sprq da govori po telefona i hop... kakvo da stane ima sre6ta s o6te 2ma.... qdosah se mnogo... i prez cqloto vreme si govore6e s tqh men vse edno me nqmashe, i doidoha i te i sled nqma i tri kra4ki o6te 5-6 choveka ot drugata strana na ulicata te trugnaha....AZ se oburnah i si trugnah po putq... stana mi mnogo kofti razplakah se i plakah po ulicite toi mi e zvunql ama ne sum 4ula telefona ne che 6tqh da mu vdigna,kofti mi e ama toi puk me kefi ne e losh,jalko za postupkata mislq che ne go zaslujavah tova otno6enie provali mi cqlata ve4er no vupreki vsi4ko si me kefi Kakvo da pravq????

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ole bahti..otvratitelniq..ne stiga 4e si se syglasila da izleze6 s nego ami i te e zaebal..btw hybavo si napravila 4e si si trygnala spok...ne go tyrsi 4akai toi da te potyrsi i yspeh )

Фен
    Град
    v edna lokva
    zareji go ili 4akai da ti se obadi

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Пффф тоя е глупак.Въобще не се занимаваи с него.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми така се е случило,момчето не си е струвало и продължаваш напред без да ти пука,защото извинявай...ама да си на среща и да говориш по телефона без да й обърнеш и малко внимание.Еми бил си е мухльо,а и освен това той те е поканил...

Голям фен
    spored men govori s nego i mu kaji 4e ti e stanalo mn kofti ot tova....i mu kaji 4e iskate da se vidite samo dvamata...

Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    spored men govori s nego i mu kaji 4e ti e stanalo mn kofti ot tova....i mu kaji 4e iskate da se vidite samo dvamata...
    оххх лелел на колко си ми е мн чудно!! кка ще му каже че и станало кофтии тии нещоо не си с всичкия си май или си мн малка! не знам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от brutal_baby
    Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    оххх лелел на колко си ми е мн чудно!! кка ще му каже че и станало кофтии тии нещоо не си с всичкия си май или си мн малка! не знам!
    ne kazvai che ti e stanalo kofti 6toto 6te bude super tupa postupka davai napred,ne mislq che si zaslujava... takiva sa mnogo zaebi go 6te sre6tne6 drug po dobur!

кофтито е, че 10 месеца си го лъгала, че неможе да се видите...а след това след като се съгласяваш изниква някаква много лоша ситуация която не е в твоя полза...сякаш е нагласена..да ти го върне за това...хмм интересно ...а до колкото разбрах го и харесваш ? а бе момичетата сте много странна природа...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен
    Град
    Бургас
    тегли му майната и гледай напред

Фен
    Град
    Dance Department
    Много тъпа постъпка Недей да съжеляваш не го търси, чакай той да ти се обади пак УСПЕХ !!!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Забрави го тоя.Не си заслужава да тъжиш за някой,който е постълип по такъв гаден начин
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Мега фен Аватара на iiirish
    има два варианта:
    1 - той е искал да ти "го върне" за непрекъснатите откази да излезете и ако е така доколкото разбирам е успял
    и 2 - възможно е ти да не си разбрала това дали ще сте сами или не. понякога човек е нормално да се обърка било то заради невнимание или отнесеност...

не прибързвай и най-добре му вдигни телефона ако ти звъни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си