- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- papki !!! molq vi vijte temata,nujdaq se ot pomosht
Znam 4e temata se povtarq za 100-ten pat!S tarsa4kata namerih mnogo takiva temi,no problema mi e 4e sam izpolzvala po4ti vsi4ki preparati,kremove,losioni i kakvo li oshte ne , no efekt nikakav!
Po4istvam si kojata vseki den,polagam strashno mnogo griji za neq i nishto![]()
Ujasno gadno se 4ustvam!!!![]()
I na dermatolog hodih...otnovo nishto
Molq vi ako nqkoi znae nqkakva izpitana recepta ot izpitani produkti,neshto koeto mu e pomognalo,neka da go spodeli tuk![]()
![]()
Душко не се отчайвай трябва много постояноство! Пъпките не се махат за 2 денаСпоко
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ima edno ne6to prodava se v aptekite kazva se "dalacin" te4en e v edno 6e6ence i se maje6!struva 10 lv!i e adski neveroqnto efikasno!
купи си от тия кремове с които мажат дупетата на бебетата много са ефикаснивземи си или бочко или бебетан 1 моя фр се мажге с бочко а а з се мажа с бебетан и помага
![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
ako ne stava s kremove i s dermatolog za6to ne otide6 na kozmetik...pone tva trqabva da pomogne ako ne drugo![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Пробвай да си мажеш пъпките с масло. мойто лице се оказа че се алергизира и ми се появяват пъпки от възглавницата на която спа и сега мажа пъпките с масло. на мене ми помага. то има някаква там възстановяваща функция ли нз/... опитай. нищо не губиш
Пробвай с ТееnClean-мен страшно много ми помага...Или с киселина А-има я като крем или лосион
ami na men mnogo mi pomogna na Clean&Clear losiona kazva se Blackhead Clearing Cleanser. V sinio-prozra4no 6i6ence a ina4e samta te4nost e bezcvetna :P
"Зинерит" - 15 лева, в аптеките го има. Ефектът е след 1 месец, но си струва чакането![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Продуктите на La Roche-Possay са много ефикасни.Не са евтини,но си струва и мисля че ще ти се отрази добре.Има едно Acne Оut,мисля че струваше около 8лв,което пак е добро.
Успех!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Probvai s BARBON.Prodava se v kozmeti4nite magazini ili v aptekite, i e samo 2 leva.Ima strahoten efekt.Predstavlqva krem za brasnene.Trqbva samo da se namaje6 ve4erta i na sytrinta da go izmie6.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
Probvai s zinerit okolo 15 leva e v vsqka apteka se prodava![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
...или просто изчакай да пораснеш и те сами ще се махнат.. това е естествено.. и аз имах на 13-14, но до 16 се изчистиха.. част от процеса на съзряване просто..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
С масло или маргарин? И има ли значение какво?Първоначално написано от Kisses{P}
Това е с една бяла гъбичка нали? И смърди много гадно? Ако е това, на мен не ми помага. Аз ползвам едно за черни точки на ейвън... в синьо шишенце.. на спиртна основа... помага доста... и почти не се появяват пъпки... само понякога пред мензис..ima edno ne6to prodava se v aptekite kazva se "dalacin" te4en e v edno 6e6ence i se maje6!struva 10 lv!i e adski neveroqnto efikasno!
mi az sam s Teen Clean ........
Ами аз съм много доволна от антибактериалната серия на Манхатън с цинк.. Обаче бъди внимателна, защото всички тези продукти малко или много изсушават. Аз така съм си докарвала бая проблеми.. Една приятелка маже направо цинкова паста и бебешки крем и има страхотен ефект, но като цяло това ми се струва доста агресивно към кожата![]()
Will the coma of souls outlive eternity?
Най-доброто е Виши или Ла Роше Позей!
Пробвай няма да сгрешиш!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ami dushko kupi si v Spirt a antibiotik,ne moje da ne si polzvala i da ne ti e pomognalo ! Struvas samo 1.20-1.50 lv ,a efekta e ogromen-ne se ose6ta na 2-q den,trqbva pone 10 dena da go pozlzva6.Prodava se v aptekite.
nadqvam se da sym ti pomognala![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Много пъти съм казвала ама ай от мен да мине,пак ще повторя:
смеси едно шишенце силицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин.И аз преди имах много пъпки,но това беше единственото нещо,което ми помогна
Дори по-малко от месецПървоначално написано от In4iTu_
Наистина е доста ефикасно. Струва си!
Ами пробвала ли си крем PALLY ? Много е добър на мене мн ми помогна - цялото ми чело беше в пъпки и за една седмица изчезнахаКупи си го има го във всяка аптека - само срещу два кинта а е мн плътен и ще ти стигне за една година някъде
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
az mislq 4e trqbva da se konsultirash s dermatolog ..![]()
da i az sum go probvala samo 4e ne s 5 a slagah 7 tabletki i acetizal pak 7(na prah)Първоначално написано от christina_aguilera
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Разбъркват се 2 суп. лъжици бяла глина на прах с 10-15 капки лимонов сок и 20-30 г спирт, докато се получи каша, която се на -нася на лицето за 15 - 20 мин. Снема се с хладка вода.