.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    ot4aqna
    Guest

papki !!! molq vi vijte temata,nujdaq se ot pomosht

Znam 4e temata se povtarq za 100-ten pat!S tarsa4kata namerih mnogo takiva temi,no problema mi e 4e sam izpolzvala po4ti vsi4ki preparati,kremove,losioni i kakvo li oshte ne , no efekt nikakav!
    Po4istvam si kojata vseki den,polagam strashno mnogo griji za neq i nishto
    Ujasno gadno se 4ustvam!!!
    I na dermatolog hodih...otnovo nishto
    Molq vi ako nqkoi znae nqkakva izpitana recepta ot izpitani produkti,neshto koeto mu e pomognalo,neka da go spodeli tuk

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Душко не се отчайвай трябва много постояноство! Пъпките не се махат за 2 дена Споко
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    ima edno ne6to prodava se v aptekite kazva se "dalacin" te4en e v edno 6e6ence i se maje6!struva 10 lv!i e adski neveroqnto efikasno!

купи си от тия кремове с които мажат дупетата на бебетата много са ефикасни вземи си или бочко или бебетан 1 моя фр се мажге с бочко а а з се мажа с бебетан и помага
    THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Голям фен
    Град
    sofia
    ako ne stava s kremove i s dermatolog za6to ne otide6 na kozmetik...pone tva trqabva da pomogne ako ne drugo
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Пробвай да си мажеш пъпките с масло. мойто лице се оказа че се алергизира и ми се появяват пъпки от възглавницата на която спа и сега мажа пъпките с масло. на мене ми помага. то има някаква там възстановяваща функция ли нз/... опитай. нищо не губиш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Пробвай с ТееnClean-мен страшно много ми помага...Или с киселина А-има я като крем или лосион

ami na men mnogo mi pomogna na Clean&Clear losiona kazva se Blackhead Clearing Cleanser. V sinio-prozra4no 6i6ence a ina4e samta te4nost e bezcvetna :P

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    "Зинерит" - 15 лева, в аптеките го има. Ефектът е след 1 месец, но си струва чакането
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Продуктите на La Roche-Possay са много ефикасни.Не са евтини,но си струва и мисля че ще ти се отрази добре.Има едно Acne Оut,мисля че струваше около 8лв,което пак е добро.
    Успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Probvai s BARBON.Prodava se v kozmeti4nite magazini ili v aptekite, i e samo 2 leva.Ima strahoten efekt.Predstavlqva krem za brasnene.Trqbva samo da se namaje6 ve4erta i na sytrinta da go izmie6.
    JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    А обръщаш ли внимание на менюто си и начина си на живот?Защото това също има значение.Ако понамалиш въглехидратите ще се поизчистиш. А пробвала ли си NormaDerm на VICHY?И ако дерматолог не ти е помогнал...смени дерматолога

Град
    V SuRcEtO Na.....
    Probvai s zinerit okolo 15 leva e v vsqka apteka se prodava

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен
    ...или просто изчакай да пораснеш и те сами ще се махнат.. това е естествено.. и аз имах на 13-14, но до 16 се изчистиха.. част от процеса на съзряване просто..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

друга
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Пробвай да си мажеш пъпките с масло. мойто лице се оказа че се алергизира и ми се появяват пъпки от възглавницата на която спа и сега мажа пъпките с масло. на мене ми помага. то има някаква там възстановяваща функция ли нз/... опитай. нищо не губиш
    С масло или маргарин? И има ли значение какво?

ima edno ne6to prodava se v aptekite kazva se "dalacin" te4en e v edno 6e6ence i se maje6!struva 10 lv!i e adski neveroqnto efikasno!
    Това е с една бяла гъбичка нали? И смърди много гадно? Ако е това, на мен не ми помага. Аз ползвам едно за черни точки на ейвън... в синьо шишенце.. на спиртна основа... помага доста... и почти не се появяват пъпки... само понякога пред мензис..

Супер фен
    mi az sam s Teen Clean ........

Ами аз съм много доволна от антибактериалната серия на Манхатън с цинк.. Обаче бъди внимателна, защото всички тези продукти малко или много изсушават. Аз така съм си докарвала бая проблеми.. Една приятелка маже направо цинкова паста и бебешки крем и има страхотен ефект, но като цяло това ми се струва доста агресивно към кожата
    Will the coma of souls outlive eternity?

Голям фен
    Град
    София
    Най-доброто е Виши или Ла Роше Позей!
    Пробвай няма да сгрешиш!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ami dushko kupi si v Spirt a antibiotik,ne moje da ne si polzvala i da ne ti e pomognalo ! Struvas samo 1.20-1.50 lv ,a efekta e ogromen-ne se ose6ta na 2-q den,trqbva pone 10 dena da go pozlzva6.Prodava se v aptekite.
    nadqvam se da sym ti pomognala
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Много пъти съм казвала ама ай от мен да мине,пак ще повторя :
    смеси едно шишенце силицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин.И аз преди имах много пъпки,но това беше единственото нещо,което ми помогна

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    "Зинерит" - 15 лева, в аптеките го има. Ефектът е след 1 месец, но си струва чакането
    Дори по-малко от месец Наистина е доста ефикасно. Струва си!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами пробвала ли си крем PALLY ? Много е добър на мене мн ми помогна - цялото ми чело беше в пъпки и за една седмица изчезнаха Купи си го има го във всяка аптека - само срещу два кинта а е мн плътен и ще ти стигне за една година някъде

БебЕтатаа мииии

Голям фен
    az mislq 4e trqbva da se konsultirash s dermatolog ..

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Много пъти съм казвала ама ай от мен да мине,пак ще повторя :
    смеси едно шишенце силицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин.И аз преди имах много пъпки,но това беше единственото нещо,което ми помогна
    da i az sum go probvala samo 4e ne s 5 a slagah 7 tabletki i acetizal pak 7(na prah)
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен
    Разбъркват се 2 суп. лъжици бяла глина на прах с 10-15 капки лимонов сок и 20-30 г спирт, докато се получи каша, която се на -нася на лицето за 15 - 20 мин. Снема се с хладка вода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си