- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тъпи ли са готините Момчета???
И винаги зависи от гледната точка!Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Ама все пак да бяхте уточнили за кои "готини" мъже/момчета става дума!Тая пуста гледна точка-всеки си има собствена представа за готин мъж/момче!Аз лично първо обръщам внимание на характера и после на външния вид!Та ако е умен човека, характера му е добър, то и самия човек е готин...за мен!Но все пак както се каза много пъти всичко е въпрос на вкус, гледна точка и другите там бози за индивидуалното мислене на даден човек!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от priti_kiti
i az sum na tova mnenie!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз под готин например не разбирам някакво чалгарче,с фешън дрешки.Женкар,интересуващ се само как да забие някаква 13-годишна и така.Готин за мен е човек,който се държи супер яко,залага на любовта,облича се нормално,и обича момичето,с което е.И ако това момче е готино,хич не е тъпо.
ами за съжаление пове4ето са тъпи...все пак зависи си и от 4овека но..в пове4ето слу4аи са прости..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Според мен не са.Просто всичко зависи от характера.Аз познавам много фешанчета които са супер готини и по характер
Не
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ебати тъпата тема просто!!!"тъпи ли са хубавите момчета?"ти на колко си че разсъждаваш за човека само по външния вид???а и никой не е казал че хубавите моммичета са тъпи-бъркаш се!казва се че русите момичета са тъпи-не хубавите!темата е адски неуместна!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
az ne mojah da rabera kakva e vruzkata tup-gotin,ama aide!Първоначално написано от Reich_06
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Всичко опира до човека, до средата, в която живее - родители, приятели и прочие. Много относително би било да казваме, че еди кои си са "тъпи", защото правят "това" или "онова" или само защото са красиви... Всяко правило си има изключение.
ne vsi4ki sa tupi..pone tai si mislq :P no naistina ima nqkoi koito napravo sa.. pla4evno tupi
![]()
хахаа аз лично разделям момчетата на две огрооомни категории - чалгаджии и...хм, айде да не кажа under-и, защото не смятам примерно black metal-а за under.. Та значи бяха чалгарите и тия, които слушат някаква по-различна музика. По мое скромно мнение досега не съм срещала тъп металистда изключим позьорите - тях ги има навсякъде ама те са си съвсем отделна група, числящи се към "задръстените" , които идеално се вписват като подкатегория на чалгарите
срещала съм тъпи селяни чалгари, тъпи sk8-търи (аха, повечето скейтъри, които познавам са ужасно надути и..прости ся да не се обижда никой!) тъпи writer-и, но тъп grunge-ър или металист/пънкар/скинар/блейдър/байкър и каквито още има, по дяволите!!! не съм срещала . и да, има доста истина в това, че яките момчета (никой да не бърка як с модерен!!) са тъпи..на тях каквото и да им говориш, не им пука особено. При мен обикновенно е така. Ся рядко са случаите, в които хем е хубав, хем е интелигентен (не прекалено, разбира се), забавен, мил, готин и т.н. Всеки човек си има и добри, и лоши страни. Зависи какво е направил той в даден момент и на каква страница си отворил живота му.
някои са адски тъпи, но има някои, които са умни! Тва е като спора за блондинките и брюнетките...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Хахаха абе тъпи..Не мисля,че са тъпи..То това дали си тъп или не си,зависи изцяло от човека,а не от външния му вид или от пола му
![]()
f@nt@zi@
Не.Вси4ко си зависи от самото мом4е
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аз като готино момче,мога да кажа,че съм яко тъп! На световното за тъпаци не мога да взема първо място,щото всеки път ми го вземат под носа,ей затва!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи какво се разбира под готин, но като цяло изобщо не е нещо определящо
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Първоначално написано от exploitedteen
хаха зависи от гледната точка..тъп си ако попадаш в някоя от ония фешански категории хаха
![]()
Всичко си е до човека!Гласувах "не",защото има някои супер готини пичове които не са тъпи,но има и такива,които още щом си отворят устата ти се иде да се гръмнеш как си могъл да го помислиш са готин....и честно да си кажа 2рите са повече!
Според мен зависи от момчето![]()
Между красотата и интелекта няма абсолютно никва връзка. Просто красивите хора се надуват и престават да използват сивото си вещество, защото смятат, че не им трябва. Да не говорим за това, че си мислят, че са повече от другите.
От тази гледна точка може да се каже, че са глупави. Но пряка връзка между красотата, мозъка и поведението няма.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly