.

Виж резултатите на анкетата: Tъпи ли са готините Момчета???

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

29 46,03%
  • не

34 53,97%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Всъщност,всичко на този свят е въпрос на гледна точка .
    И винаги зависи от гледната точка!
    Ама все пак да бяхте уточнили за кои "готини" мъже/момчета става дума!Тая пуста гледна точка-всеки си има собствена представа за готин мъж/момче!Аз лично първо обръщам внимание на характера и после на външния вид!Та ако е умен човека, характера му е добър, то и самия човек е готин...за мен!Но все пак както се каза много пъти всичко е въпрос на вкус, гледна точка и другите там бози за индивидуалното мислене на даден човек!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    оо много е трудно да преценя..
    точно защото в момента се сещам за два ексемпляра - и двамата адски готини, но единия супер кух, а пък другия е много умен и възпитан.. въобще сичко си опира до човека наистина,не може да се съди по външния вид..

i az sum na tova mnenie!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на koalka
    Аз под готин например не разбирам някакво чалгарче,с фешън дрешки.Женкар,интересуващ се само как да забие някаква 13-годишна и така.Готин за мен е човек,който се държи супер яко,залага на любовта,облича се нормално,и обича момичето,с което е.И ако това момче е готино,хич не е тъпо.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами за съжаление пове4ето са тъпи...все пак зависи си и от 4овека но..в пове4ето слу4аи са прости..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Според мен не са.Просто всичко зависи от характера.Аз познавам много фешанчета които са супер готини и по характер

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    София
    ебати тъпата тема просто!!!"тъпи ли са хубавите момчета?"ти на колко си че разсъждаваш за човека само по външния вид???а и никой не е казал че хубавите моммичета са тъпи-бъркаш се!казва се че русите момичета са тъпи-не хубавите!темата е адски неуместна!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    ебати тъпата тема просто!!!"тъпи ли са хубавите момчета?"ти на колко си че разсъждаваш за човека само по външния вид???а и никой не е казал че хубавите моммичета са тъпи-бъркаш се!казва се че русите момичета са тъпи-не хубавите!темата е адски неуместна!
    az ne mojah da rabera kakva e vruzkata tup-gotin,ama aide!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Всичко опира до човека, до средата, в която живее - родители, приятели и прочие. Много относително би било да казваме, че еди кои си са "тъпи", защото правят "това" или "онова" или само защото са красиви... Всяко правило си има изключение.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

ne vsi4ki sa tupi.. pone tai si mislq :P no naistina ima nqkoi koito napravo sa.. pla4evno tupi

Супер фен Аватара на oTPoBHa

хммм..

хахаа аз лично разделям момчетата на две огрооомни категории - чалгаджии и...хм, айде да не кажа under-и, защото не смятам примерно black metal-а за under.. Та значи бяха чалгарите и тия, които слушат някаква по-различна музика. По мое скромно мнение досега не съм срещала тъп металист да изключим позьорите - тях ги има навсякъде ама те са си съвсем отделна група, числящи се към "задръстените" , които идеално се вписват като подкатегория на чалгарите срещала съм тъпи селяни чалгари, тъпи sk8-търи (аха, повечето скейтъри, които познавам са ужасно надути и..прости ся да не се обижда никой!) тъпи writer-и, но тъп grunge-ър или металист/пънкар/скинар/блейдър/байкър и каквито още има, по дяволите!!! не съм срещала . и да, има доста истина в това, че яките момчета (никой да не бърка як с модерен!!) са тъпи..на тях каквото и да им говориш, не им пука особено. При мен обикновенно е така. Ся рядко са случаите, в които хем е хубав, хем е интелигентен (не прекалено, разбира се), забавен, мил, готин и т.н. Всеки човек си има и добри, и лоши страни. Зависи какво е направил той в даден момент и на каква страница си отворил живота му.

Повече от фен
    някои са адски тъпи, но има някои, които са умни! Тва е като спора за блондинките и брюнетките...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хахаха абе тъпи..Не мисля,че са тъпи.. То това дали си тъп или не си,зависи изцяло от човека,а не от външния му вид или от пола му
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не.Вси4ко си зависи от самото мом4е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на quench
    Аз като готино момче,мога да кажа,че съм яко тъп! На световното за тъпаци не мога да взема първо място,щото всеки път ми го вземат под носа,ей затва!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    Dreamland
    Зависи какво се разбира под готин, но като цяло изобщо не е нещо определящо
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Guest

Re: хммм..

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    хахаа аз лично разделям момчетата на две огрооомни категории - чалгаджии и...хм, айде да не кажа under-и, защото не смятам примерно black metal-а за under.. Та значи бяха чалгарите и тия, които слушат някаква по-различна музика. По мое скромно мнение досега не съм срещала тъп металист да изключим позьорите - тях ги има навсякъде ама те са си съвсем отделна група, числящи се към "задръстените" , които идеално се вписват като подкатегория на чалгарите срещала съм тъпи селяни чалгари, тъпи sk8-търи (аха, повечето скейтъри, които познавам са ужасно надути и..прости ся да не се обижда никой!) тъпи writer-и, но тъп grunge-ър или металист/пънкар/скинар/блейдър/байкър и каквито още има, по дяволите!!! не съм срещала . и да, има доста истина в това, че яките момчета (никой да не бърка як с модерен!!) са тъпи..на тях каквото и да им говориш, не им пука особено. При мен обикновенно е така. Ся рядко са случаите, в които хем е хубав, хем е интелигентен (не прекалено, разбира се), забавен, мил, готин и т.н. Всеки човек си има и добри, и лоши страни. Зависи какво е направил той в даден момент и на каква страница си отворил живота му.

всички сме тъпи бе... \/
    хаха зависи от гледната точка..тъп си ако попадаш в някоя от ония фешански категории хаха

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Всичко си е до човека!Гласувах "не",защото има някои супер готини пичове които не са тъпи,но има и такива,които още щом си отворят устата ти се иде да се гръмнеш как си могъл да го помислиш са готин....и честно да си кажа 2рите са повече!

Според мен зависи от момчето

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Между красотата и интелекта няма абсолютно никва връзка. Просто красивите хора се надуват и престават да използват сивото си вещество, защото смятат, че не им трябва. Да не говорим за това, че си мислят, че са повече от другите.
    От тази гледна точка може да се каже, че са глупави. Но пряка връзка между красотата, мозъка и поведението няма.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си