Цитирай Първоначално написано от Алминатора
Има и едно изключение но то одавна се отказа да пише редом с вас,извратеняци такива.
П.П.Още един пример за ламерщина-всички имат прекалено големи аватари.Надявам се че накрая ще се появи Coki и ще раздаде правосъдие под формата на банани на тези които са си позволили аватари с размер 640х480.
П.П.П. Ако на някой от модераторите му пука поне малко за случващото се тук няма да изтрие/локне тази тема.
П.П.П.П.Готов съм да отговоря на всички ваши въпроси свързани с моята позиция относно потребителите на форума,само ако са на КИРИЛИЦА И БЕЗ ЦИФРИ ВМЕСТО БУКВИ.Останалите мнения са безавторитетни за мен и са пълен шит.

[/i]
Тва последното изречение е много оригинално... Вярно, че има страшно много абсурдни теми, но ако ти е направило впечатлениe голяма част от тях са измишльотини, пускани от "гости". Хич не се нерви толкова, защото наистина силно сe съмнявам на някой тук да му пука дори съвсем маааалко кво са писали некви там от някой си форум В тоя сайт си има много интересни и забавни неща, а тва че има може би също толкова глупости... Еми... Дреме ми на Янко