Имаше подобна тема, но поднесена много по-добре от Акедемика, ако негреша. Чудесно го беше направил. Задал я беше добре и нямаше обиди към съфорумниците. А не ти ли мина през ума, че щом имиш регистреция и 126 мнения си един от тези "извратеняци такива"? Ти самия не си по-добръ, защото вместо да си се хилиш на стола си решил да си излезеш от сянката и да ни храниш. Аз самия в началото се ядосах на форума, потребителите и много неща. Обаче после осъзнах, че никой не ме знае и мога съвсем спокойно да си давам мненията и да моля за помощ. Май съм го правил два-три пъти. Та ако си решил, че изявлението на първата ти сраница е нещо което трябва да ни накара да се замислим, относно тъпите си теми и мнения не мисля, че си прав. Вярно, всеки си признава има и тъпи теми и спамерски постове, но не това е важното, защото така още по-добре се отличават компетентните и найстина разбиращите. Относно 12-13 годишните нека питат, малки са защо да не го правят. Вярно, че възраста им е невероятна малка, но щом не говорят с техните нека поне тук да обсъждат темите любов и секс. Ако ги оставим да се учат от филмите и съучениците си или хората от улицата няма ли да добият грешна представа за тези интимни неща? Ако има място на което можеш да говориш открито ( скрит зад профила си) то това е мястото и естествено да научиш достатъчно, за да не допуснеш тъпа грешка в бъдештето.