.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: самичко:(

Hybrid View

Повече от фен

самичко:(

ох...знам че не ме бива да пиша, ама все пак пиша и трябва да го споделя с някой, защото иначе ще се пръсна...

Стоях си сама на балкона...а чувствата, бушуващи в мен ме разкъсваха...И усещах как никотина раздира гърлото ми...как пълни дробовете ми и замайва главата ми...И мислите ме връхлитаха...И кашата в малкото ми мозъче ставаше все по голяма...

И сега усещам това чувство. И се чудя...Ако не са самоубия, то никотина ще ме довърши. И тази мисъл не ми дава покой. Не, не тази за смъртта. А за тази, че сама се докарвам до това състояние. И ми е чудно - толкова ли мразя живота? Не, бе не го мразя. Просто...Просто и аз незнам. Незнам къде съм. Провиквам се отчаяно...но никой отново не чува плачът ми. Уж е тихо а никой не чува стона ми... Заобиколена съм от хора и пак съм сама.

Днес в трамвая отново беше претъпкано. Качих се и потънах сред върволяка от хора. Толкова много мечти, въздишки и човешки съдби събрани на едно място. Дестетки хора. А аз отново се чувствах сама...

Седя в кухнята. Наще пак имат гости. Толкова са весели и изпълнени с енергия...А аз отново съм сама...Заобиколена от хора, но все пак сама. Чувствам се като чужденец тук. Сякаш мястото ми не е в тази стая...в този дом...по-скоро в този свят...

Вдишвам дълбоко и се връщам на компютъра в хола...и драскам всичко със ясното съзнание, че никой няма да го прочете. И все пак ми олеква. Олеква ми и аз незнам що. Може би защото чувствам че съм споделила болката с моя въображаем читател...Моята последна утеха - размитата ми представа за реалността. Също толкова объркана и избледняла като моя образ. Точно отражение на моята същност. И ме боли.

Защо пак съм така сама...защо не виждам нищо...далече съм от живота, кипящ около мен. Имам чувството, че собствената ми съдба и всичко, което ми се случва е просто филм на големия екран. Всякаш съм плод на болен мозък. Нереална и объркана. Две думи, които ме описват идеално.

Забулена от цигарен дим, отдалечена от истината, плувам някъде в обляна в сълзи. И слънцето (моето си въображаемо слънце защото е 10 вечерта) се отразява в капките мъка, стичащи се от очите ми.

А тези капки...единствените ми истински, материални приятелки, които, макар и за кратко, мога да докосна. Да, докосвам ги а те под допира на кожата ми се разтичат още повече, сякаш ги е страх да не станат като мен, и изчезват. И какво стана? Единствената ми опора изчезва. Нищо. Очите ми са пълни със тези мимолетни приятелки и не спират да ги показват на света...

А аз...аз потъвам бавно в мрака..

мн е добро и смислено.Може би се чувствам по-малко от половината като "тази душа"
    но не смея да се оплаквам,защото има хора,които се чувстат точно така.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    добро е наистина

Повече от фен
    мерси наистина супер много

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    миличка.. незнам кво да ти кажа наистина..
    не искам да коментирам колко добро и смислено е това,което си написала,защото знам,че всъщност това изпитваш..и.. не ти е никак приятно..
    просто горе главата.. силен човек си,ще се справиш сигурна съм.. даа,ще мине време- може би много време.. но ти си длъжна да се справиш! длъжна си заради приятелите,семейството ти,които те обичат и им дреме за теб..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Дестетки хора. А аз отново се чувствах сама...

Седя в кухнята. Наще пак имат гости. Толкова са весели и изпълнени с енергия...А аз отново съм сама...Заобиколена от хора, но все пак сама. Чувствам се като чужденец тук. Сякаш мястото ми не е в тази стая...в този дом...по-скоро в този свят...
    тва много ме трогна .. ии ми е супер познато.. сблъскваш се с толкова хора.. а отново си сам.. чувтвото е ужасно.. но защо ли ти го казвам,като за съжаление и сама си го изпитала .. и както каза Бети.. горе главата мацко
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Повече от фен
    благодаря момичета, наистина отценявам загрижеността ви

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Супер е мацка...Много ме кефи...Само горе главата и...късмет!
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мда, сега видях датата.
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си