Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Цитирай Първоначално написано от ani4kata
abe vie ludi li ste? za6to ne zalojite na ne6to poznato? visajes, X-graund? az s1m model ot 5 godini, i dori i na 13, ne bih se navila na takiva izmamnici! momi4eta, imaite moz1k! zalagaite na sigurno! vseki grad si ima regionalna agenciq, k1deto mogat da vi osigurqvat nai-mnogo rabota! a ako se stremite k1m svetovniq podium, hodete na konkursi, zaposvaite si koga i k1de sa kastingite!!! da, hubavo e da ima6 book s1s snimki, no ne nai-vajnoto! nemoje6 da dade6 100lv za book, 200 za kurs, i da te izvikat na 2 u4astiq za po 20 lv! ako ima momi4eta ot varna, moga da se sre6tna s tqh i da si pogovorim po tiq v1prosi! modniq biznes ne e lesen! trqbva da si mn umen i da moje6 da lavira6...v bg jiveem vse pak!!! moq s1vet e-HODETE PO KONKURSI! kastingite za miss bg, visages models, ellite models, best models, supermodel, top lica i mn mn dr .. po4ti prez mesec ima castingi!

ako ste zainterasovani mi pi6ete li4no!!!
nadqvam se s1m pomognala!

В модния бизнес трябвало да си умен?!?? Пфффф
Мноо си зле, мила. В модния бизнес тряя само и единствено да оправяш когото трябва редовни4ко и си уредени4ка

vij mila, razbiram 4e ima6 nqkakva bedna informaciq, predpolagam ot nai-dobrata ti priqtelka, koqto e re6ila 4e kato nikoi ne q iska v revutata si, agenciqta i e 6ibana...

kakvo zna4i da znae6 kogo da opravq6? tam ve4e igrite sa mn opasni, i ne stava v1pros za pari, a za mn pari! osven tova mn mn momi4enca sa izl1gani po tozi na4in! sex s1s model po katalog struva 1000lv, i ako si misli6 4e kato vleze6 v kataloga 6te stane6 miss...
trqbva da si mn hitra! ne miss, a parcal i prostitutka stava6 bez da se useti6! miss ne se stava s 2000lv, kakto nqkoi po-dolu be6e pisal! stava se, ako si legne6 s 40veka, koito 6te dade 200 000lv, za da stane6 to4no ti miss...a i ne e kazano 4e trqbva da spi6 s nego, ako znae6 koi e, i kak da mu zav1rti6 glavata!mn mn hitrost ti trqbva za da stane6 ne6to v modata...trqbva da si priqtelka na vs v agenciqta, da pomaga6, da si znae6 rabotata, p1k moje i bez pari da stanat ne6tata!

a na konkurs e mn lesno da se otide...nqkoi po-dolu be6e pisal 4e trqbvalo da dava6 pari za da u4astva6! kato momi4e, koeto e u4astvalo v1v vs konkursi za koito si 4uvala, 6te ti obqsnq 4e 1 st ne s1m dala! nito za kurs, nito za book, nito za konkursi, nito za nagradi, a s1m pe4elila dosta specialni nagradi, kakto az taka i priqtelkite mi! vsi4ko e v1zmojno! spe4eli doverieto na kogoto trqbva, ne podpisvai dogovori, b1di na6trek, ne se s1glasqvai na niski honorari, ne prodavai tqloto si, u4astvai v1v v1zmojno nai-mnogo ne6ta! tova sa osnovnite pravila, koito trqbvada spazvate, kogato se zaemete da se zanimavate s tova!

ani4kata, bqh az, zabravih da se logna!

pak kazvam ako nqkoi se interasuva naistina, a ne e do61l da obqsnqva 4e modelite sa t1pi i eblivi , da pi6e li4no! \/