.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Guest

Господ обича мъжете

осещате ли че само жените са нагаврени като правят секс се притесняват да не забренеят мензиси ала бала само гадости пак нии мажете само казармата дето беше гадна ама и нея махнаха вече

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Естествено, нали и той все пак е мъж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Естествено, нали и той все пак е мъж

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И пикаят прави !!!!

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    По вашата логика някой може да каже и , че Господ обича повече жените.Но според мен тук няма място за сравнение...щом ги е създал и двата пола, значи те не могат един без друг...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Като прочетох заглавието и си помислих "Бахти...господ е гей.".
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами като се замисля може и така да е.Ние сме си преебани отвсякъде.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Тихо,че Господ пише във форума.

Тц. Не е вярно. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами като се замисля може и така да е.Ние сме си преебани отвсякъде.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ще ме извинявате ама незнам кой обича господ но знам че момичетата са на много по високо интелектуално ниво от момчетата.А и това за секса от части не е вярно.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ми ние верно сме си малко прецакани - ние имаме цикъл всеки месец, ние можем да забременеем, ние раждаме и предполагам болката е адски гадна, ние трябва да полагаме супер мн грижи за външния си вид, пък при мъжете не се забелязва, ние не можем да пикаем прави (както някой е отбелязал ве4е) => не можем да пикаем в градинки и в тъмни ули4ки, абе прецакани сме най-общо казано
    ПП аз съм оптимистка, мъжете единствената им функция остана продължаването на вида, но и там ве4е има на4ини
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Ауе там разните му женски работи - кофти са,ама поне имаме извинение ако ни мързи да играем по физическо например.Все пак и според мен сме прецакани.Най-ми е болно,че не можем да пикаем прави.Искам хууууй
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    И пикаят прави !!!!
    чи ко му е лошото,нали можем да си пишем имената на снега

Вие сте болни, с тва пикаене. Е, хубаво, мъжете могат да пикаят прави, уау. (:

Отделно, защо всички определят раждането като нещо негативно? Напротив, даваш нов живот, това е прекрасно. Факт, че някои представители на силния пол оставят жените си сами да се справят с това, но вече опира до характер и манталитет, не до физика. Но ако двама души са готови за тази крачка и искат да бъдат родители, какво? Болката та болката. Ми да, боли. Но раждаш детето ви, ваша плът и кръв, кое му е прецаканото? -.-

Менструация, да, кофти, но пък мъжете все едно нямат мокри сънища. Ние поне можем да го предвидим ако не с пълна точност, то поне до някаква степен.

В секса каквото и да обяснявате, пак не сме преебани. Няма опасност "да не ни стане", нито да свършим прекалено бързо и партньорът ни да не остане задоволен, когато на обществени места се възбудим, никой не го забелязва; получаваме оргазъм много по-силно и сме способни да го правим много по-често.

Има два пола, за да има баланс. Единия си има едните предимства, другия - другите, не го ли научихте.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Замислете се, защо Тирезий е сляп (защото бил алабала ... 'бах ма'а му, кой не е чел книжки ?), и тогава си отговорете, кой е по-привелегерован.
    Ако някой не си е чел книжките, http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B7%D0%B8%D0%B9

После вече може да започнем да обсъждаме нещо, но ще излезе нищо!!! Защото такъв е смисъла - да няма смисъл!!!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Естествено,че да..освен всичко,изброено досега,ние жените разсъждаваме върху случващото се около нас и преосмисляме нещата,за разлика от мъжете,които просто се пускат по течението.нашата психика е много по-сложно устроена бахти,а те са супер елементарни създания..
    get off.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    Естествено,че да..освен всичко,изброено досега,ние жените разсъждаваме върху случващото се около нас и преосмисляме нещата,за разлика от мъжете,които просто се пускат по течението.нашата психика е много по-сложно устроена бахти,а те са супер елементарни създания..
    'аи се'а без сексистки нападки, защото мога да ти *ба ма*ката, ако започна да говоря на тази тема. Да си чувала за Ницше, 10 негови цитата и ... нашта система 4-4-2 ...

Град
    Сливен
    Добре го каза , не исках да нападам "профсъюза"им все пак без тях не можем, а и си ги обичкаме. Жената не трябва да се разбира, а обича !!! (Познайте кой го е казал ... е не е Ницше)

..говоря като цяло за женския и мъжкия начин на мислене.просто при вас е супер лесно,защото не си вкарвате постоянно някакви филми в главата и не си търсите сами причини за притеснение..а на нас тва ни е в кръвта.наистина ви завиждам.и не отричам,че сте умни съжалявам за определението 'елементарни',не беше от най-точните..
    get off.

ама не може да не нападнете някой веднага..по-спокойно..
    get off.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Infatuated Inside си го каза най-добре - евалата мацка

то в един момент и аз си мисля,че момичетата сме преебани във всяко едно отношение, но бързо се сещам за проблемите и на момчетата.. всеки пол със своите,няма как
    тва с раждането пък най-много ме издразни.. кво се оплаквате,че било гадно бе? та детето е най-ценното нещо на света. плюс тва връзката между майка и дете е невероятно силна.. и определено не е същата като с бащата. момичетата сме нежния пол,тоест не ни карат да се бием и т.н. , не ни подлагат на някакви много тежки дейности / според зависи,де/ .. е не можем да олигофренясваме както момчетата,но пък някои момичета не изпитват огромно желание

тфа е отностно физиката,виж отностно психиката има много да се спори..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ми представи си,не общувам само с жени..
    просто на мъжете им е по-леко.няма да седнат и да забиват да преосмислят връзката си примерно с някой или поне го правят по-рядко от жените..

и пак казвам-нямам в предвид,че сте глупави.дори напротив..
    get off.

Напротив господ обича повече жените защото те са краиви, и са мн по умни от момчетата, винаги жени са ме спасявали от няква каша дето съм забърквал а и жените са истински френдове на които можеш да разчиташ (и знаят как да се забавляват )

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    момичетата са на много по високо интелектуално ниво от момчетата..
    Ох, заболя ме
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си