Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от machoka
Начина на пиене на вино те прави пръв пияница или културен човек... като се замислиш..
едно е да изпиеш бутилка вино на пейка, друго е да си в клуб ,в подходящата обстановка, да ти свири някоя джаз формация на сцената до теб, осветлението да е приглушено и да можеш да се насладиш на някой блус с приятелката в тази разтапяща обстановка..

.. а не просто да седиш и да се наливаш на някоя пейка -> е, не че е лошо НЯКОЙ път да се случи - но превърне ли се в навик, човек трябва да се замисли според мен.
ехххх деееееба значи...

и какво стана сега???

я да го дам другия вариант отиваш някъде, сядаш идва сервитьора и ти си поръчваш една бира, а льохмана се обръща с култовата реплика: "А, путито ко ши иска??"

а я си представи сега една пейка, събрали са се много яки хора, лафа е на 6, бирата се лее, всеки се кефи... и някакво задимено кафе, всички са се сгъчкали на някаква тясна маса, наизвадили си телефоните и се гледат тъпо...

Пейки рулз, а това, че някои са прекалено префурцунени и говорят за джаз клубчета...
айде да е по-скоро чалга... да не се правим сега на интересни, на мен ми мина мерака да ходя по джаз клубчета преди доста време и беше за кратко, защото там се събираха всички "арт" педали, които са няма такива бездделници и отрепки и цял ден могат да говорят тъпотии и накрая си даваш сметка, че не искаш да станеш артпутка, която само да вади големите претенции и да говори за.. джаз кафенета и не знам си каква атмосфера...
И с'я к'во стана.. излезе, че на студа, накачулен с якета и шалове за да не измръзнеш - по-добре е да пиеш на пейка, от колкото да влезеш в заведение Трябва да ти кажа, че не всички са артпутки, макар и да се намират от време на време и такива.
П.с. има и заведения и зали за непушачи - сам знаеш - саона на втория етаж на О'Шипка, да не би да беше зле /само дето МТВ пускаха, ама се преживява някак/..