- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през свободното си време?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не знам дали е имало такава тема, ама....какво правите през свободното си време?

ами точно в момента имам такова и както се вижда съм пред компа
иначе обожавам да чета книги, наскоро се зарибих по плуването
за него по-рядко ми се случва да отделям време
"Целувка за лека нощ"
Mi kvo pravq slu6am si muzika!
Let The BEAT Control Your Body

еми напоследък не ми остава много свободно време.. даскало, тренировки, учене, като се освободя отивам да покарам малко скейт и така..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ами свободното време го превръщам в запълнено време-смисъл и слушането на музика изисква заетост.Напоследък виснене пред комап и ровичкане из нета.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
mi 6liqeene s fr. 4etene na knigi i pred kompa!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Или релакс вкъщи пред компа и някаква готина музика или с приятели навън или учене и четене на книги... Общо взето това е.

i az tei i navan s frПървоначално написано от [B

em az slusham muzika i kesa pred kompa i otvreme na vreme izlizam
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

ами или спя,или съм с фр
също мога да гледйм тв,ама вече го правя докато уча,както и седенето на компа

Така...
От известно време насам, нямам кой знае колко свободно време...даскало, после бачкане. Имам ли такова, седя на компа.
Какво разбирате под "свободно време"
изпълнявам мисии с писи и не само през свободното ми време
get off.