.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Роске... алкохола и цигарите ще станат на ебати цените...
    по 3-4 евро... цигарите и бирата...
    Виж за това не се бях сетилааааааааааааа
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Виж за това не се бях сетилааааааааааааа
    това първо ще поскъпне... но замислете се: алкохола и цигарите са вредни

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Срам ме е,но съм съгласен с Амайо! Тая реч беше изписана с невъобразим патос,подкрепена беше от параноични и за нещастие на автора,невъзможни предвиждания. Зиези,ако те е страх от новото,не се опитвай да насадиш и на нас този страх. А колкото да "държава" и "правителство" - това са отживели думи,както и "нация","народ" и т.н. А едни от най-мръсните и лицемерни думи,целящи да се използва съвестта на хората за нечии цели,са "патриотизъм" и "национализъм". Спрете да живеете в 19 век. Държавата отдавна вече е само Зкон + Институции,които да го прилагат.
    Ето нагледен пример за резултата от политиката през последните 16 години!
    Кое по-то4но невъзможно от това,което съм написал?
    Роска,в момента то4но дишането и издишането са ми проблема,щото бях ухапан от 4ерна вдовица преди два дена,но не в това е въпросът!
    Доста меко казано неразумно е да сравняваш Германия с България!По добре прави сравнение с Унгария,Словакия,Полша и тн.Сам знаеш какво стана и става в Унгария,в Полша са на власт националисти,в Словакия влезна в парламента патия,която открито се обявява за ксенофобска!Едва ли е съвпадение,4е и при трите държави това става малко след приемането им в ЕС!
    За цените въобще не си прав!
    За малките и средни фирми-на тяхно място ще дойдат западни!4аткаш ли,това е целта,парите да отиват в по-развитите страни(Германия,Англия,Ита ия,Франция...).От тези пари,които ще се влеят от ЕС обикновените хора ще видят то4но толкова,колкото и циганите видеха от милионите вляти в организации,като Евророма,Романибах и тн.
    Алтернативата според мен е да се махне това правителство,да се избесят (серизно го казвам) вси4ките управници през последните години,да дойде на власт БЪЛГАРСКО некрадливо правителство,да се оправят недоразуменията с така наре4ените малцинства(защото те са главният проблем),като през това време се поддържат връзки с ЕС,и 4ак след това да се мисли за 4ленство,но при определени условия поставени от нас!
    ПП:Това,4е дадена държава не е в ЕС НЕ озна4ава,4е не трябва да поддържа връзки с него!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    Алтернативата според мен е да се махне това правителство,да се избесят (серизно го казвам) вси4ките управници през последните години,да дойде на власт БЪЛГАРСКО некрадливо правителство,да се оправят недоразуменията с така наре4ените малцинства(защото те са главният проблем),като през това време се поддържат връзки с ЕС,и 4ак след това да се мисли за 4ленство,но при определени условия поставени от нас!
    ПП:Това,4е дадена държава не е в ЕС НЕ озна4ава,4е не трябва да поддържа връзки с нег
    Извинявай че ти го казвам, но тук навлизаш в сферата на научната фантастика... Просто пробвай да бесиш някой в 21 век, или да изтребиш малцинствата, и едновременно с това да "поддържаш връзки" с европейския съюз... Ебаси смешката! И после на всичкото отгоре да поставяш условия на ЕС... Осъзнай сее...

И ми е много, много интересно откъде ще го изкопаеш това "българско некрадливо" правителство... Не бъди толкова наивен.

Това за Германия го казах в смисъл-някои от цените ни ВЕЧЕ са като техните, така че тези които споменах могат само да спаднат, не и да се вдигнат... Нали цените ще се изравняват с тези в ЕС.

За фирмите- чудесно, нека дойдат западни. Сигурна съм, че един филиал на западна фирма би бил по-коректен със служителите и клиентите си, отколкото някоя българска закъсала фирма...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    В ЕС няма да ни е по-добре.Поне в началото.Даже в моя малък град строят Kaufland, което ще доведе до фалит много магазинчета и вериги.Много фирми няма да могат да се справят с конкуренцията на западните.И заплатите ще си стоят все същите или с малко увеличения...
    И не сме готови за европейски съюз.Просто, всеки ден виждам хора, които ровят в контейнерите, виждам циганските "къщи", от които дори на село кочината изглежда по-добре...
    И как като, вече сме част от ЕС, ще има режим на тока.Нали уж сме развита държава...
    И цените на образованието ще се вдигнат.И по-бедните семейства няма да могат да си позволят децата им да получат по-добро образование.
    А това, че ще можем да имаме по-хубава работа на запад за глупости.Кой ще пусне някакъв там от България, да изпълнява важна длъжност...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    вчера четох статия в един от всекидневниците именно за цената на алкохола. вдействителност ще поевтинее. бутилка "джони" щяла да се продава за около 20лв в големите магазини. причината беше поради махането на някви мита и акцизи или нещо такова. лошото накрая беше, че след 4-5 месеца се очаква пак скачане на цените. затова купувайте кашоните сега докато е време. за цените на стоките от първа нужда също бяха споменати. както каза роската някой цени вече са ни на ниво Европа и всъщност ще паднат. като например свинското. долу горе това беше статията.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    [b]вчера четох статия в един от всекидневниците именно за цената на алкохола. вдействителност ще поевтинее. бутилка "джони" щяла да се продава за около 20лв в големите магазини. причината беше поради махането на някви мита и акцизи или нещо такова. лошото накрая беше, че след 4-5 месеца се очаква пак скачане на цените.
    А замислял ли си се дали т'ва не е някъв евтин трик всички де юрнем да купуваме и в един момент няма нито увеличение нито нищо.. Просто с няква си статийка са ни накарали да им реализираме печалба по-бързо..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Джони Уокър в Испания струва точно 9 евро и 75 сентима (говоря за една бутилка червен етикет)! Чивъс Регал струва 19 евро и 75 сентима (говоря за обикновенния Чивъс). Няма къде да ходят - ще ни принудят да пием марков алкохол, освен ако Флирта не стане пак 5-6 лева, а тогава какви размазвации ще стават...
    Левски шампион але але!

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain

А замислял ли си се дали т'ва не е някъв евтин трик всички де юрнем да купуваме и в един момент няма нито увеличение нито нищо.. Просто с няква си статийка са ни накарали да им реализираме печалба по-бързо..
    ахахаххаха, нали не ме питаш сериозно ?

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ами като се има в предвид, че вярвам на вестници, списания и статистики колкото и на пиян циганин до сточна гара - да сериозно те питам.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Абе българина винаги ше намери начин да прецака системата.Никой не може да каже на дядото дето си вари ракията да плаща акциз,нали ше сещате,че той и другите дето варят ше бутнат по 5-6 кила ракийца на проверяващия и той кво да не е балам,да им прави проблеми.Нали и на него му е по-добре да си земе безплатно пиачка вместо да дава по 30-40 кинта за от магазина.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    Anfield
    Johnnie Walker, Bushmills, J&B, Baileys, Smirnoff и др. са с намалени цени. Това заради въвеждането на новата митническа тарифа, която предвижда нулева ставка на европейския алкохол. Това е официалната версия. Днес докато бях в супемаркета се убедих в истината. Българския алкохол не ме вълнува, щот гледам да не го консумирам. Или поне аз да не го купувам. Черпене не отказвам

Голям фен
    няма да има добитък по селата. който иска да гледа животни, трябва да има ферма извън селото това интересува ли ви?

Супер фен
    Ей не се бях замислял за пиячката. Знаете ли кво е да отидеш в Европа да изпиеш един литър водка и на другата сутрин да станеш в 8 часа и да тръгнеш на работа.
    2т. системно

Град
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ей не се бях замислял за пиячката. Знаете ли кво е да отидеш в Европа да изпиеш един литър водка и на другата сутрин да станеш в 8 часа и да тръгнеш на работа.
    Научна фантастика е тва за тях... Споко ние ще ги научим...

Супер фен
    Научна фантастига е за нас. Щото като изпиеш един литър Флирт можеш да станеш верно в 8 ... вечерта.
    2т. системно

Град
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Научна фантастига е за нас. Щото като изпиеш един литър Флирт можеш да станеш верно в 8 ... вечерта.
    Ами тогава ще изпиеш половин, и ще станеш за работа и в 7 ако трябва, и в 6... Аз съм го правила много пъти така че не е научна фантастика...А европееца като изпие 200 твърдо и ще е под масата (тука не броя англичаните, те са към руснаците по пиене ), и няма да стане не в осем вечерта, ами и в 12 вечерта няма да може...

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Извинявай че ти го казвам, но тук навлизаш в сферата на научната фантастика... Просто пробвай да бесиш някой в 21 век, или да изтребиш малцинствата, и едновременно с това да "поддържаш връзки" с европейския съюз... Ебаси смешката! И после на всичкото отгоре да поставяш условия на ЕС... Осъзнай сее...

И ми е много, много интересно откъде ще го изкопаеш това "българско некрадливо" правителство... Не бъди толкова наивен.

Това за Германия го казах в смисъл-някои от цените ни ВЕЧЕ са като техните, така че тези които споменах могат само да спаднат, не и да се вдигнат... Нали цените ще се изравняват с тези в ЕС.

За фирмите- чудесно, нека дойдат западни. Сигурна съм, че един филиал на западна фирма би бил по-коректен със служителите и клиентите си, отколкото някоя българска закъсала фирма...
    Офф,под обесване нямам предвид не наистина обесване,а осъждане на смърт! Никога не съм казвал,4е трябва да се изтребят малцинствата(въпреки,4е си мисля,4е нема да е толкова лошо)...
    И да,колкото и невероятно да ти зву4и,когато ще бъдеш партньор с някого е редно и ти да имаш условия към него!

За правителството-ами трябва да се търси!Само,4е тва няма да стане,като се преизбират едни и същи хора за президенти,министри и тн.

За фирмите-страдаш от комплекса на нацията!И как така си толкова сигурна?Ами ако баща ти притежава такава фирма и я затворят пак ли ще е 4удесно?Или кво ти пука,важното е българите да не пе4елят от цялата работа...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си